qrfa ... a ja nadal z kulasem niesprawnym w domu zamulam, a pograł bym z Wami ...
może chociaż w counter strike'a popykamy :P:P
_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
qrfa ... a ja nadal z kulasem niesprawnym w domu zamulam, a pograł bym z Wami
to znaczy z kim??? kogo Masz na mysli ????
nie rozumiem Twojego pytania ... to wątek o spotkaniu na paintballu organizowanym przez Wista i Kossiego , a ty na pierwszej stornie okreslileś się że postrzelałbyś do również zainteresowanych. To że w ostatnim nie uczestniczyłeś, nie znaczy że się nie odbył [no chyba ze chłopaki odwołali imprezę, choć dziwne że nie napisali nic na forum - oni jako organizatorzy - czy współuczestnicy organizujący dodatkową ekipę cannon fodders hahhaha]. Ja uczestniczyłem już kiedyś w jednym przez nich współorganizowanym i stą chęc moja że by wziac udział w tym jeszcze raz, jak mi tylko kulas pozwoli, bo na razie z biegania nici :d.. hehe ... ogarniasz ?? czy coś mam tłumaczyć ... jeszcze
uważasz ze dziobasto-pierzasty czyta króttkimi seriami ?? co by łatwiej ogarnął .. mamy mu wierszem pisać niż prozą ??
ogarnialem wczesniej -- za to Tobie zarbaklo tym razem spojrzenia z innej strony
kasiekk napisał/a:
gdzies tu przed chwila punktami dyskutowal, moze tak woli
Kasiekk -- --- nie gdzies tylko dobrze Wiesz gdzie bo to do Ciebie bylo... i nie kombinuj bo sobie zaraz wszedzie i w kazdym watku polatamy w ping-ponga razem zagramy
ogarnialem wczesniej -- za to Tobie zarbaklo tym razem spojrzenia z innej strony
kasiekk napisał/a:
gdzies tu przed chwila punktami dyskutowal, moze tak woli
Kasiekk -- --- nie gdzies tylko dobrze Wiesz gdzie bo to do Ciebie bylo... i nie kombinuj bo sobie zaraz wszedzie i w kazdym watku polatamy w ping-ponga razem zagramy
niczego mi nie zabrakło, sugestia poszła .... w Polskę :d, to tylko Twoje nieodinformowanie, min w którym pytałeś co z nastepnym meczykiem jak pierwszego nie było ... do Twojej informacji .. pierwszy był juz daaawno temu, ten był po prostu kolejny :d
do Twojej informacji .. pierwszy był juz daaawno temu, ten był po prostu kolejny :d
dla Twojej informacji --- nic na ten temat pierwszego na tym forum nie znajde i Ty nie znajdziesz... natomiast bylo o propozycji meczyku w tym watku, ktory sie nie odbyl ...
wiem, ze Masz spore zaleglosci w czytaniu i czytasz wszystko bez wiekszego zaangazowania w zrozumienie-- dobrze bo nie da sie tego wszystkiego dokladnie nadrobic... proponuje jednak stonowanie wypowiedzi w miejscach gdzie nie wszystko jest dla Ciebie jasne i klarowne -- w tym przypadku raczej Twoje niedoinformowanie wylazlo lub niezbyt dobrze zapiana mysl do przekazania przez Ciebie zapisana.
do Twojej informacji .. pierwszy był juz daaawno temu, ten był po prostu kolejny :d
dla Twojej informacji --- nic na ten temat pierwszego na tym forum nie znajde i Ty nie znajdziesz... natomiast bylo o propozycji meczyku w tym watku, ktory sie nie odbyl ...
wiem, ze Masz spore zaleglosci w czytaniu i czytasz wszystko bez wiekszego zaangazowania w zrozumienie-- dobrze bo nie da sie tego wszystkiego dokladnie nadrobic... proponuje jednak stonowanie wypowiedzi w miejscach gdzie nie wszystko jest dla Ciebie jasne i klarowne -- w tym przypadku raczej Twoje niedoinformowanie wylazlo lub niezbyt dobrze zapiana mysl do przekazania przez Ciebie zapisana.
jak byś sie interesował to byś wiedział ... zresztą o tym ci Kasiek wspomniał, więc nie mów że nic nie zjadę bo w tym wątku o tym do Ciebie napisała, więc pojecie mieć powinieneś o obecności wczesniejszych spotkań ... no chyba że nie czytasz ze zrozumieniem ... a tak do tego nawołujesz :d
a sugestie i tezy ... do kosza, bo marne i nie prawdziwe
malo mnie intersuje czy kiedys dawno temu gdzies w lesie strzelales czy nie --- wybacz powiem wiecej nie interesuje mnie wcale...
mcjackal napisał/a:
zresztą o tym ci Kasiek wspomniał
a ja wspomnialem o czyms innym
mcjackal napisał/a:
więc nie mów że nic nie zjadę bo w tym wątku o tym do Ciebie napisała
tak wlasnie to odczytaem a nie jako do Wista czy Kossiego a tym bardziej Ciebie
toz nawet do pierwszej strony nie wracalem pamiecia, pamietajac o propozycji strzelania sie z Czarusiem i Moderatorami -- troche dalej niz pierwsza strona
mcjackal napisał/a:
więc pojecie mieć powinieneś o obecności wczesniejszych spotkań
czyjej obecnosci Twojej i Kasiek czy spotkan na strzelanku jako takich -- jakos dziwnie to napisales --- nie przypominam sobie, abym czytal o udziale w strzelaniu Kasiekk a tym bardziej Twoim (nie liczac wypowiedzi kilka minut wczesnej o Tobie)
mcjackal napisał/a:
no chyba że nie czytasz ze zrozumieniem
przyznaje, ze to co piszesz jest trudne do zrozumienia, ale jakos sobie rade daje a przynajmniej tak mi sie wydaje --- bede jednak przykladal sie bardziej choc efekt moze byc podobny i nie liczyl bym na wieksze rozumienie z mojej strony Twoich wypowiedzi...
mcjackal napisał/a:
a sugestie i tezy ... do kosza, bo marne i nie prawdziwe
do tego rodzaju stwierdzen z Twojej strony juz sie przyzwyczailem --- mozesz ich juz nie wpisywac --- obiecuje, ze zawsze na koncu kazdego Twojego posta kierowanego w moim kierunku sam sobie to dopowiem
a teraz pewnie przeczytam odpowiedz --- a biegaj sobie co mi tam ... uprzedzam nigdzie nie pobiegne i juz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum