no co? ostatnim razem musialem bunkier zdobywac (kosii go bronil)... leb wystawilem i dostalem kulka w czolo. skutek: idzie juz do mnie poczta cos takiego.
a na tego losia, co siedzial w bunkrze... no coz.. podrzuce mu takie cos to moze mnie w garnek nie trafi...
dla weryfikatorow poprawnosci prawnej: nie jestem autorem tych zdjec, ale autor zezwolil mi na ich publikacje w internecie.
pzdr,
wist
KosiiMazakii lubi się odzywać I'm a littla taliban...
Wysłany: Pią 22 Lip, 2005
swietny pomysl....jesli wpakujesz mi ten granat dymny do srodka to i tak w czolo dostaniesz....bo dym to ma zaslaniac ciebie a nie mnie...watpie zeby ten dym zmusil mnie do upuszczenia mojego kamperskiego miejsca
a kto powiedzial ze do srodka? chyba ze bede was chcial stamtad wykurzyc, czego wykluczyc nie mozna... pod oknem bedzie lezal i dymil, ot co.
a raczej - moze bedzie dymil, bo poki co prowadzacy aukcje mi nie odpowiedzial ile czasu sie ten dymek wydziela...
pzdr,
wist
30 sek. tak chyba bylo napisane
[ Dodano: Pią 22 Lip, 2005 ]
uhm...chyba jednak nie tu czytalem o tych swiecach...bo na aukcji nie ma faktycznie nic o czasie
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
czytam i czytam potem ogladam i ogladam ...i mam ......coraz wiekszego pietra .....zartuje ....nie poddaje sie tak latwo
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005
ODESZLISMY TROCHE OD TEMATU
ponownie zapytuje czy jest ktos chetny na ten weekend (30.07) na strzelanko...
[ Dodano: Nie 31 Lip, 2005 ]
no i po strzelanku....
upal potworny komary mniej niz ostatnio a walka.....jak to walka.....wygrana
zapomnialem dodac - poza niegroznymi siniakami mamy jednego z objawami przegrzania..i jednego pogryzionego przez mrowki...zarowno snajper z betonowej plyty przy +38 c jak i ten ktory siedzial w mrowisku nie opuscili swoich pozycji! CHWALA BOHATEROM!
3 vs 6 - ciezko bylo raz nas zmietli rowno ale pozostale wygralismy...
dziekuje swoim i wrogom za dzielna postawe a reszte zapraszam dopiero we wrzesniu...
chyba ze zlamie sie na scenariusz w polowie sierpnia
a co to znaczy 'tanio!'?
ja kupuje albo w skillu (http://www.skill.com.pl/shop/ - najtansze maja draxxus tactical po 8gr/sztuka, ale w ludzi z nich nie strzelalem ) albo w madsheepie (http://www.madsheep.pl/ - od nich bralem tc ammoboxy po 7.5gr/szt i z tych strzelalem ostatnio w radiowie; calkiem przyzwoite, dosc elastyczna skorupka, wiec na ludziach pekaja, a na co cienszych galazkach juz niekoniecznie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum