tu bardziej chodzi nie o dostawcę tylko miejsce skąd ma to przyjechać... a dokładnie USA, bo wcześniejsze serie też mam z US... no i ostatnia też musi być... a tylko oni wybieraja się na święta do NY...
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
tu bardziej chodzi nie o dostawcę tylko miejsce skąd ma to przyjechać... a dokładnie USA, bo wcześniejsze serie też mam z US... no i ostatnia też musi być... a tylko oni wybieraja się na święta do NY...
a to nie lepiej z osiołka skorzystac i sciagnac... albo torrent?!?!
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
nie - do kolekcji musi być w odpowiednim opakowaniu - rozumiesz... jestem po trosze artystką i kwestie estetyczne są baaardzo ważne stąd też nie mogę mieć wersji brytyjskiej, która jest dostępna w Empikach... inne opakowanie
ja w pewnych kwestiach - szczyt perfekcji a właściwie w większości
mopw mi pedant, ale nie zawsze i wszędzie
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Pon 17 Paź, 2005
skoro troszke tu piszemy o "hbby" ludzi z Forum - zdecydowanie "startrek" i "przystanek alaska"....ale w domku nie posiadam kolekcji z tych seriali (brak, zdjec, plakatow,figurek, etc.)
_________________ "me, myself & I"
nie - do kolekcji musi być w odpowiednim opakowaniu - rozumiesz... jestem po trosze artystką i kwestie estetyczne są baaardzo ważne stąd też nie mogę mieć wersji brytyjskiej, która jest dostępna w Empikach... inne opakowanie
a w Kanadzie jest takie samo jak w USA? (w tv tutejszej tez to tłuka )
[ Dodano: Wto 18 Paź, 2005 ]
woweq napisał/a:
"przystanek alaska"....
:mrgreen:
Anioł ciemności south park
_________________ Tout ce qui n'est pas autobiographique est du plaggiat.
Ulica: Inna
nr domu/klatki/mieszkania: 4080/2202
Wysłany: Wto 18 Paź, 2005
no i sipmsonowie
no i jerry springer
no i monster garage
no i ...
no i takich "no i" jest tu jeszcze cala masa.
tylko "bolka i lolka" oraz "reksia" nie ma...
_________________ CAŁY TEN PORZĄDEK DO TEGO SIĘ SPROWADZA, ŻE WŁADZA DAJE KASĘ A KASA TO WŁADZA!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum