gawron, myslalam o lepperze i giertychu myslac o "niektorych" - nadal uwazasz, ze przyjales sluszna linie dialogu??
a ja o nurkach w smietnikach szukajacych pozywienia (chyba troche bardziej pasuja do wampirow nic Lepper i spolka)... i tym ze przeszkadzaja Tobie nad ranem a Ty nie Masz wyrozumialosci dla nich i ich potrzeb --- no i na koniec chyba musze przypomniec oradzie Moni... pisz tak aby inni zrozumieli bez podtekstow... dobra rada zarowno dla mnie jak i dla Ciebie...
mam nadzieje, ze teraz nie bedziesz pisala o czepiam... tylko o nieporozumieniu Ty, ty Etatowa Zolzo..
Gawron, juz jestem zmęczona tą psychozą.
Niedporecyzowanie, nadinterpretacja i doprecyzowania - te slowa już dzialaja na mnie jak nadmiar słodyczy na siedmiolatka. Czy zawsze jak napiszę coś co można na kilka sposobów rozumieć, musisz się wcinać z "zołzą" i zaczynać swoje "rety, rety"?
Piszę na forum, bo mam na to ochotę, piszę niejasno - pewnie tak lubię i tak chcę.
Wybacz, ale nie myślę wyłącznie o tym, jakby tu się pisklaka czepnąć, szczególnie teraz, kiedy przechodzisz trudne chwile i ZOMZ od poniedziałku do odwołania cię czeka
_________________ (C)
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
Czy zawsze jak napiszę coś co można na kilka sposobów rozumieć, musisz się wcinać z "zołzą" i zaczynać swoje "rety, rety"?
pokaz jakis inne przyklady... trzy chyba powinny wystarczyc...ktore przekonaja mnie do slusznosci napisanego przez Ciebie slowa "zawsze"
Cytat:
Piszę na forum, bo mam na to ochotę, piszę niejasno - pewnie tak lubię i tak chcę.
to nie miej pretensji ze ktos odczytal tak jak odczytal i szukal zwiazku z tym co wczesnej przeczytal.... Kasiekk.... wyloozuj, usmiechnij sie... a nie awanturujesz sie i krzyczysz a w dodatku przyznajesz ze piszesz nie jasno...
Cytat:
Wybacz, ale nie myślę wyłącznie o tym, jakby tu się pisklaka czepnąć, szczególnie teraz, kiedy przechodzisz trudne chwile i ZOMZ od poniedziałku do odwołania cię czeka
o w morde faktycznie --- musze do firmy zadzwonic i powiedzec ze do roboty chodzic nie moge... zakaz rzadowy --- dzieki za podpowiedz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum