A tutaj znalaz³em co¶ dla nas biednych niezrozumianych
zmuszanych do wielogodzinnych wêdrówek po sklepach.
Je¶li siê postaramy nasz los mo¿e siê odmieniæ w w ramionach tej jak¿e urodziwej pani
która jest bardzo inteligentna i oczytana
dla niej postawi³bym nawet 10 zniczy przy kwiatkach
Destiny napisa³/a:
niekoniecznie... bo to partner tylko na Sylwestra... chocia¿ mo¿e i na to powinnam siê skusiæ zamiast siedzieæ w domu
Nie tylko sylwester
jest równie¿ propozycja aby pokazaæ mu Kraków,
daæ pierwsza lekcje jazdy na nartach, pój¶æ z nim do teatru
Po prostu bêdziecie w siódmym niebie
_________________ Pora na dobranoc, bo ju¿ ksiê¿yc ¶wieci, dzieci id± spaæ, mis po flaszkê leci
Mi¶, Mi¶! ¦wiñska rura nie mi¶! Piêæset z³otych! Piêæset z³otych dla mnie nie ma, a sam fors± sra!
biedny Wojtekk... przecie¿ chcia³ dobrze... tak w ramach szukania nawet ma³ych pozytywnych rzeczy...
przywyk³em...
Wojtek nie b±d¼ smutny dzi¶ pi±teczek
oj bêdzie siê dzia³o
_________________ Pora na dobranoc, bo ju¿ ksiê¿yc ¶wieci, dzieci id± spaæ, mis po flaszkê leci
Mi¶, Mi¶! ¦wiñska rura nie mi¶! Piêæset z³otych! Piêæset z³otych dla mnie nie ma, a sam fors± sra!
Wojtek nie b±d¼ smutny dzi¶ pi±teczek
oj bêdzie siê dzia³o
mo¿e w³a¶nie to go tak do³uje...
No przestañ zamiast pocieszaæ to jeszcze go do³ujesz
Wojtek jeste¶my jeste¶my tob±
Matek Polak, je¿eli ju¿
A w sobotê bêdziemy siê ³±czyæ w bólu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum