Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 wybrano najbrzydszego psa świata
W Santa Barbara w Kalifornii wybrano najbrzydszego psa świata
Już trzeci raz ten zaszczytny tytuł przypadł chińskiemu grzywaczowi o imieniu Sam. Niespełna 15-letni piesek mimo swego radosnego usposobienia jest tak brzydki, że nawet sędziowie nie byli w stanie zbyt długo mu się przyglądać. To malutkie stworzenie jest prawie łyse, a jedynym fragmentem sierści jest kępka siwych włosów na głowie. Skórę ma pomarszczoną, pokrytą brunatnymi plamami, a jego pysk pełen jest brodawek. Jakby tego było mało, Sam jest ślepy i białka jego oczy sprawiają, że bardziej przypomina kosmitę niż najlepszego przyjaciela człowieka. Całości dopełniają krzywe i nierówne zęby.
pies.jpg
Plik ściągnięto 12 raz(y) 21,67 KB
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Starość często bywa mało atrakcyjna wizualnie. Pies jest rzeczywiście nietypowy. wiem, że właściciele bardzo go kochają, dożył bardzo sędziwego wieku i pewnie nie zwracają uwagi na jego wygląd. Taki jest i tyle. Zorganizowanie konkursu pod tytułem "Dziwadła" jest słabym pomysłem, no chyba że udziwnienia wyglądu są zamierzone przez wykonawcę, który postanawia modyfikować swoje ciało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum