Wysłany: Pią 27 Sty, 2006 WYBORY MISS I MISSTERA OSIEDLA "SŁOWICZA"
Proponuję aby wybory odbyły się marcu. Od dnia 28 stycznia 2006 roku do końca lutego br. będziemy przyjmowali zgłoszenia kandydatów i kandydatek.
Chetnych do zasiadania w jury proszę o kontakt, zapraszam 5 pań i 5 panów.
Komisja nadzorująca i jury ukonstytuuje się do dnia 4 lutego 2006 roku.
Konkurs obędzie się w 2 etapach – pierwszy – to - wybór finalistek poprzez głosowanie internetowe – drugi – wybranie królowej przez jury. W przypadku panów procedura jest analogiczna. Każdy etap eliminacji będzie przebiegał według innego planu i każdy z kandydatów i kandydatek, będzie musiał przygotować odpowiednie materiały do prezentacji jego osoby.
Powyższy plan nie jest na dzień dzisiejszy zobowiązujący – nastąpi to dopiero 4 lutego 2006. Do tego czasu proszę o przesyłanie pomysłów i uwag związanych z wyborami jak i kandydatów do konkursu jak i samych jury.
Wszystkie sprawy związane z wyborami proszę o zamieszczanie w tym dziale.
Do usłyszenia …
ps. jako pomysłodawca Wyborów zgłaszam pierwszą Panią:
alez Kania --- toz przeciez w pierwszym komentarzu napisalem, ze to najbardziej rozrywkowy pomysl na forum... nie wiem czy ktos podchwyci ale ja jestem jak najbardziej za...
szkoda tylko, ze na zgloszenia jeden "dzionek" dales... 28.02.2006 w godzinach od 00.00,01 do 23.59,59... moze wydluzysz termin zgloszen...
p.s. widzialem na osiedlu kilka sasiadek, ktore moglyby wystartowac w wyborach nie tylko forumowych --- nie wiem tylko czy udzielaja sie na forum...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum