jakis czas temu zorganizowalismy integracje...
nastepstwem byly i sa imprezy...
przyszedl czas na zorganizowanie wycieczki - np. na grzyby lub na ryby
stawiamy pytanie.
gdzie najchetniej spedzacie wrzesniowe lub pazdziernikowe weekendy...
morze? gory? jeziora? lasy? a moze bez roznicy, aby nie za daleko od domu???
zapraszamy do dyskusji...
najlepiej na poczatek tylko w temacie gdzie...
jak juz ustalimy gdzie... to podyskutujemy o terminie, nastepnie o kosztach...
poszukamy miejscowki i zadecydujemy - jedziemy czy nie...
jakis czas temu zorganizowalismy integracje...
nastepstwem byly i sa imprezy...
przyszedl czas na zorganizowanie wycieczki - np. na grzyby lub na ryby
stawiamy pytanie.
gdzie najchetniej spedzacie wrzesniowe lub pazdziernikowe weekendy...
morze? gory? jeziora? lasy? a moze bez roznicy, aby nie za daleko od domu???
zapraszamy do dyskusji...
najlepiej na poczatek tylko w temacie gdzie...
jak juz ustalimy gdzie... to podyskutujemy o terminie, nastepnie o kosztach...
poszukamy miejscowki i zadecydujemy - jedziemy czy nie...
woooow
ze wzgledu na pogode i temperatury, jakie w tych miesiacach panuja, wyrwe sie z propozycja ....miejsce mozna uzgodnić, z organizatorami. Fajną sprawą jest PAINTBALL, który organizuje również Piaseczyńska IMOLA ...wyjazd mysle do 100 km max, teranów do tego rodzaju sportów, jest w okolicy wystarczajaco dużo...
Ja bym się jeszcze się zastanowił nad niedzielnym ogniskiem w Zalesiu połączony z pieczeniem kiełbasek taki swoisty Zlot forumowiczów.
Podczas zlotu osoby, które jeszcze nie uczestniczyły lub uczestniczyły w wypadach weekendowych miały by szansę poznania swoich sąsiadów porozmawiania na interesujące nas tematy i miłego spędzenia dnia razem ze swoimi rodzinami, bo przecież teren jest przepiękny jeziorko las i jak zwykle świetna zabawa i atmosfera.
Moglibyśmy wtedy ustalić szczegóły wycieczki.
Czekam na opinie w tej sprawie
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Czw 09 Cze, 2005
Na grzyby też trzeba wstać o świcie ...
Ale do rzeczy Panowie do rzeczy ...
Można na pewno znaleźć miejsce stosunkowo nie daleko od Piaseczna np. w lesie nad jeziorkiem
I to byłby ideał który wszystkich pogodzi
Propozycja Markaneona też jest warta rozważenia - zamiast od razu jechać w Polskę spotkać się w jak najszerzym gronie, z dziećmi w miejcu znanym i dobrze "obcykanym",
pzrełamać pierwsze lody i potem dopiero planować weekendowe wyjazdy.
jeśli chodzi o propozycje jesienne, to chyba jeszcze na to za wcześnie, bo jeszcze lato się nie zaczęło. Natomiast sobotnie pieczenie kiełbasek jest jak najbardziej dobrym pomysłem.
PS. A można przyjść bez dzieci ?
Jak nie, to jakieś z placu zabaw wykombinuje:)
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
PS. A można przyjść bez dzieci ?
Jak nie, to jakieś z placu zabaw wykombinuje:)
Biała jako żeś panienka a ja dzieci tys ni mam to za moje dziecko będziesz robiła bom ja starszy od ciebie.
I na ognisko się udamy
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Biała przestań z tymi kiełbaskami dla ciebie będą morlinki
Tak dostaniesz morlinki z kija
I pamiętaj morlinki to parówki i nic innego
A kij to kij i ma dwa końce
Zrozumiało dziecko
Jak zwał tak zwał, obyśmy tylko o tej samej morlince myśleli
a kija zawsze na bacik mozna zamienic
zrozumiało
Ludzie trzymajcie mnie jej się wszystko z TOKARKĄ WB258/63B kojarzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum