Wysłany: Pon 18 Lip, 2005 Wakacje, wakacje i po wakacjach...
ponizej foty z Wladyslawowa - bylem na tej plazy 30sekund z czystej ciekawosci. chcialem zobaczyc jak kiedys spedzalem czas na plazy... teraz po kilku latach nie moge zrozumiec co ja tam robilem
No plaża piękna, co chcesz . A że troszkę ludzi jest to nie rozumiem czemu się dziwisz. Toż to turnusy urlopowe w pełni A słońca starczy dla wszystkich
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Eee tam, taka pusta plaża . Nie ma ładnych opalonych ciałek do pooglądania, i atmosfera nie ta
hmm... ladne cialka siedza na plazach takich na ktorych ja wytrzymuje 30sekund...
[ Dodano: Pon Lip 18, 2005 23:40 ]
Kaffi napisał/a:
Poza tym nie oszukujmy się - chyba nie sądziłeś że zastaniesz pustą plażę - w takim miejscu, o tej porze roku i przy takiej pogodzie
znalazlem - nieco dalej ale sa jeszcze takie miejsca nad naszym morzem --- na szczescie --- a miejsce jak dla mnie duzo ladniejsze, przyjemniejsze i ludzie odpowiedniejsi
[ Dodano: Pon Lip 18, 2005 23:41 ]
no i oczywiscie bez tlumu mozna bylo wieczorek fajnie spedzic
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sob 06 Sie, 2005
A tam od razu niemiły
jak się zjeżdża na rowerze ze stromej górki między drzewami i po kamieniach to się trzeba liczyć z ... nieprzewidzianymi zwrotami w akcji ... u mnie na szczęście skończyło się na szlifowaniu kolana i zastrzyku przeciwtężcowym, ale kumpel miał mniej szczęścia i zszywali mu powiekę ....
Ale region Podlesic naprawdę polecam. Bardzo dużo tras rowerowych (łącznie ok 500 km) o różnym poziomie trudności i dystansie. Dodatkowo kąpieliska, baseny, dobra baza żywieniowa, tanie kwatery i sporo ruin do zwiedzania fotografowania itp.
No, a dla wspinaczkowców to niemal kultowe miejsce na tego rodzaju atrakcje
_________________ Zły to ptak, co własne gniazdo kala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum