modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 28 Wrz, 2005
Byłam w Pieninach rok temu, latem Boskie okolice, uwazam ze to najpiekniesze polskie gory dla mnie powalaja urokiem nawet Tatry....piekno jezior wpisanych w malownicze wzniesienia, zamki i zapory...potrafia zaprzec dech w piersiach...urocze miejsce....
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
my nie mielismy wakacji w tym roku ale to nie przeszkadza w pokazaniu kilku fotek
2005-10-03 012.JPG
Plik ściągnięto 7 raz(y) 142,58 KB
2005-10-03 013.JPG
Plik ściągnięto 9 raz(y) 138,21 KB
2005-10-03 015.JPG
Plik ściągnięto 7 raz(y) 130,05 KB
2005-10-03 022.JPG
Plik ściągnięto 6 raz(y) 106,69 KB
2005-10-03 019.JPG
Plik ściągnięto 8 raz(y) 155,11 KB
_________________ Tout ce qui n'est pas autobiographique est du plaggiat.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Nie 09 Paź, 2005
Fotki cudne
Zawsze chciałam zobaczyc wodospad Niagara Może kiedyś mi sie uda
Monia napisz coś wiecej o nim, prosze Czy to prawda, ze wieksze wrażenie robi on na zdjęciach ? Czy to tylko makontenckie komentarze tych, którzy mieli okazje zobaczyć go z bliska ?
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Czy to prawda, ze wieksze wrażenie robi on na zdjęc
to bedzie moje subiektywne odczucie ale to prawda - ja pojechalam tylko dlatego ze Nuta mnie wyciagnal i po drugie zeby pojechac w pierwsza trase troszke dluzsza aby sprawdzic nasz samochodzik na razie nie mam czasu pisac bo musze pedzic na indyka niestety zostalismy zaproszeni pozdrowka
Czy to prawda, ze wieksze wrażenie robi on na zdjęc
to bedzie moje subiektywne odczucie ale to prawda - ja pojechalam tylko dlatego ze Nuta mnie wyciagnal i po drugie zeby pojechac w pierwsza trase troszke dluzsza aby sprawdzic nasz samochodzik na razie nie mam czasu pisac bo musze pedzic na indyka niestety zostalismy zaproszeni pozdrowka
A nie tęsknicie, za schabowym z ziemniakami i mizerią Czerwonym barszczykiem z ziemniakami, czy też bigosem
_________________ Jak długo trwa minuta, zależy od tego, po której stronie drzwi toalety się znajdujesz.
nie tęsknicie, za schabowym z ziemniakami i mizerią Czerwonym barszczykiem z ziemniakami, czy też bigosem
nie mam tu niezle frutti di mare
a w Polskich sklepach tak jak napisal Nuta mozna takie "swojskie jadlo kupic" zreszta w Polsce tez za schabowym nie przepadalam chyba ze mojej mamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum