modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Nie 18 Cze, 2006 WAKACJE...
WAKACJE tuż, tuż....O ile, dla niektórych, już się nie rozpoczęły...
Zakładając ten wątek chciałabym, żebyście zamieszczali w nim zdjęcia z różnych zakątków Polski, świata. Zdjęcia miejsc, które z czystym sumieniem moglibyście polecić, ale nie tylko ! Również przestrogi, przed biurami podróży, lub miejscami, które mogą jedynie rozczarować. Opisy biur podróży, przybliżone ceny, i różnego rodzaju ciekawostki, mogące przydać się tym, którzy w taką podróż zamierzają wyruszyć...
Cóż mogą więcej dodać ?
Ja chcę urlopu ...!!!
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
ja też chcę!!!
mój dopiero we wrześniu - ten zaplanowany już dawno temu, tylko teraz nie wiadomo czy wypali...
może ktoś był w Bułgarii w ostatnim czasie?
_________________ Gość wygladasz dzisiaj przepięknie!
Byłem w pierwszej połowie września w Złotych Piaskach. Temperatura oscylowała między 25 a 30 stopni. Woda ciepła, a na plażach trudno było znaleźć skrawek wolnego miejsca. Nie wiem czy taka pogoda jest normą wrześniowej Bułgarii czy po prostu szczęście mi sprzyjało Oprócz tego całe mnóstwo klubów i dyskotek tętniących nocnym życiem. Spory obiad dla dwóch osób z napojami (wino, piwo) to koszt 30 złotych w restauracji w centrum miasta.
Byłem w pierwszej połowie września w Złotych Piaskach.
Złote Piaski w lipcu. Potwierdzam slowa Radoka. Zajebicho miejsce, tlumy ludzi. Fajna pogoda i plaze plaze i jeszcze raz plaze...
Mozna tanio zjesc i wypic, tubylcy oki. Pytanie tylko, czy chcesz w samych Zlotych Piaskach, czy moze np. 15 minut piechota "od"... hotel sie nazywal "Thermal" - bungalowy, ecco holiday - przystepna cena.
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
no właśnie raz byliśmy na wakacjach z ecco i bardzo nam sie podobało, ceny przystępne więc zastanawialiśmy sie i tym razem nad tym biurem - ciagle tylko nie wiem jak z kasą wyjdziemy do września
_________________ Gość wygladasz dzisiaj przepięknie!
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
we wrzesniu powinno byc juz pare stowek taniej, o ile pamietam, to z Ecco tylko sa problemy z dokumentacja, ktorej tak wlasciwie nie ma, a wszystko sie chyba opieralo na przyslanym przez nich droga emailowa potwierdzeniu, czy jakos tak...
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
Wysłany: Wto 20 Cze, 2006
Moi Drodzy, a może jakieś fotki ?
Nie byłam nigdy w Bułgarii i jakoś mnie tam nie ciągnęło. Nie wiem czemu, ale ten kraj kojarzy mi się z głębokom komuną, a od tego staram się trzymać z daleka. W ostatanich jednak latach, kupa moich znajomych, którzy pojechali do Bułgarii, wracała zachwycona. Stąd też, moje przeknania w tym temacie ulegają zmianie (in plus, oczywiście) Kto wie...może w tym roku, również wybiorę się do Bułgarii, choć dzisiaj, mam zupełnie inne plany
Wysłany: Wto 20 Cze, 2006
Polecam Wyspy Kanaryjskie ))
Zarówno Gran Canarię, jak też Teneryfę ;-)Dzisiaj nie jest to już jakaś droga wyprawa, a na miejscu są naprawdę przystępne cechy. Mnóstwo dyskotek, Angole rządzą...dlatego też kuchnia, muzyka są podpasowane pod Wielką Brytanię...czasami, aż do przesady....
To jednak rekompensują piękne widoki i klimat, którzy rzadko można spotkać, gdziekolwiek na kontynencie ...
Zdjęcia są kiepawe, bo prześwietliłam film...nie doceniłam upałów, jakie tam panują...zmiana rozdzielczości, też zrobiła swoje...:((((
KKF1000014.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 114,07 KB
KKF1010003.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 80,48 KB
KKF1010003.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 80,48 KB
KKF1010015.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 122,35 KB
KKF1010018.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 107,69 KB
KKF1010021.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 123,07 KB
KKF1040002.jpg
Plik ściągnięto 9 raz(y) 97,76 KB
KKF1040004.jpg
Plik ściągnięto 9 raz(y) 86,32 KB
KKF1040006.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 123,65 KB
KKF1040008.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 126,4 KB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum