o nielubieniu grzecznie ?? jakos dziwnie mi to brzmi
powiadasz bez prowokacji.... hmmm.... na to zgodzic sie moge bo wszystko co tu napisze bylo, jest lub bedzie po czyjejs prowokacji lub nadinterpretacji bez ewentualnej prosby o doprecyzowanie... --- e tam... i tak sie nie uda
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Czw 13 Paź, 2005
Cicho teraz, pozamykać dzioby bo mówił będę
Jako M4b, żeby nikt nie kombinował że moderator nadużywa władzy to uciszania narodu
Monia - gwoli wyjaśnienia - napisałem "i już Cię nie lubimy" z najczytszymi intencjami i ogromną sympatią (paradkos).
Często przecież w żartach mówimy komuś kto np. ma coś lepszego i to nam pokazuje "dobra, idź już stąd bo cię nie lubię". Jest to przecież żart, i miałem nadzieję że tak to odbierzesz.
Ja nigdy nie czułem żadnych negatytwnych odczuć do Ciebie ani Nuty.
Nie wiem więc skąd tak negatywna interpretacja.
Owszem, nie zgadzaliśmy się w kilu sprawach, ale jakoś mimo to udało się nie poobrażać się wzajemnie, i to dobrze. Ja już dawno zakopałem pod krzczkiem "starą" atmosferę forum, samo forum ma generalnie inny wizerunek i mam nadzieję iż taki zachowa.
Pozdrawiam Ciebie Monia i Nutę bardzo bardzo ciepło i naprawdę z całego serca z ogromną sympatią
Wszystkich innych proszę o niezabieranie głosu w moim imoieniu - pozwólcie że sam powujaśniam swoje sprawy. Jestem dużym chłopcem i potrafię to robić bez adwokatów.
Dziękuję.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 13 Paź, 2005
M4b napisał/a:
Często przecież w żartach mówimy komuś kto np. ma coś lepszego i to nam pokazuje "dobra, idź już stąd bo cię nie lubię". Jest to przecież żart, i miałem nadzieję że tak to odbierzesz.
no właśnie ja też tak to odebrałem ...
M4b napisał/a:
Jestem dużym chłopcem i potrafię to robić bez adwokatów.
ło jezu ... duży to jest Gawron
ale co do chłopca to się zgodzę
Monia - gwoli wyjaśnienia - napisałem "i już Cię nie lubimy" z najczytszymi intencjami i ogromną sympatią (paradkos).
tak wlasnie to odebralam - nie zauwazyles tych trzech zielonych buziek dolaczonych do wypowiedzi?
w kolejnej dolaczylam tylko jedna pseprasam
i baardzo dziekuje za tak milego posta
_________________ Tout ce qui n'est pas autobiographique est du plaggiat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum