Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
ubezpieczyciel - off-topic
Autor Wiadomość
Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Wysłany: Czw 30 Cze, 2005   

krishna napisał/a:
to nie zden projekt. ten przepis juz od dawna obowiazuje. dowiedzialam sie o tym w zeszlym roku jak chcialam zmienic ubezpieczyciela.

Krishna, zapamiętaj sobie raz na jutro... 8) najpierw czytamy posty, a potem na nie odpowiadamy :idea: :lol: . Przecież o tym, że to nie projekt pisałem parę stron tenu. :P :lol: :lol: :lol:

krishna
nie boi się odezwać

Ignac napisał/a:
krishna napisał/a:
to nie zden projekt. ten przepis juz od dawna obowiazuje. dowiedzialam sie o tym w zeszlym roku jak chcialam zmienic ubezpieczyciela.

Krishna, zapamiętaj sobie raz na jutro... 8) najpierw czytamy posty, a potem na nie odpowiadamy :idea: :lol: . Przecież o tym, że to nie projekt pisałem parę stron tenu. :P :lol: :lol: :lol:

wiem, wiem. przepraszam. chcialam blynsac ale znow sie nie udalo. jeszcze raz bardzo przepraszam i kajam sie.

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

krishna napisał/a:
wiem, wiem. przepraszam. chcialam blynsac ale znow sie nie udalo. jeszcze raz bardzo przepraszam i kajam sie.

:shock: :shock: :shock: :shock:
Krishna... może Ty chora jesteś... albo cuś :roll: :lol: . Ja tu jestem przygotowany na frontalny atak 8) z wyrywanie i rozrywaniem wszystkiego po drodze :roll: :wink: :lol: , a tu taka niespodzianka... :shock: Krishna aniołek. :shock: :twisted: :twisted: :twisted:
No dobra... przeprosiny przyjęte... ale żeby mi to było ostatni raz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

krishna
nie boi się odezwać

Ignac napisał/a:
krishna napisał/a:

:shock: :shock: :shock: :shock:
Krishna... może Ty chora jesteś... albo cuś :roll: :lol: . Ja tu jestem przygotowany na frontalny atak 8) z wyrywanie i rozrywaniem wszystkiego po drodze :roll: :wink: :lol: , a tu taka niespodzianka... :shock: Krishna aniołek. :shock: :twisted: :twisted: :twisted:
No dobra... przeprosiny przyjęte... ale żeby mi to było ostatni raz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a propos choroby. co z moja wizyta? juz dwa lata zwodzi mnie pan panie doktorze.
i jest jeszcze jedna prosba zeby pan doktor wyleczyl nasze forumowe schizy i frustracje bo jest chec do pojednania tylko osoby postronnej nam brak ktora postawi odpowiednia diagnoze i nas uleczy z tych zlych emocji.

kasiekk 
totalny rekordzista
etatowa zołza

krishna napisał/a:
juz dwa lata zwodzi mnie pan panie doktorze.

:D wyjde moze przed szereg, ale twoj przypadek Krishna nie pozostawia wiele nadziei an zmianę... nalezy przywyknąć lub polubić :D

krishna
nie boi się odezwać

kasiekk napisał/a:
krishna napisał/a:
juz dwa lata zwodzi mnie pan panie doktorze.

:D wyjde moze przed szereg, ale twoj przypadek Krishna nie pozostawia wiele nadziei an zmianę... nalezy przywyknąć lub polubić :D

no dziekuje ci bardzo ale nie wierze w twoja diagnoze. zostaw mi jakas nadzieje moze jeszcze da sie cos zrobic.
doktorku ratuj!

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

krishna napisał/a:
a propos choroby. co z moja wizyta? juz dwa lata zwodzi mnie pan panie doktorze.
i jest jeszcze jedna prosba zeby pan doktor wyleczyl nasze forumowe schizy i frustracje bo jest chec do pojednania tylko osoby postronnej nam brak ktora postawi odpowiednia diagnoze i nas uleczy z tych zlych emocji.

Krishna, Ciebie to może bym się i podją leczyć :roll: :lol: (oczywiście po długotrwałych i intensywnych namowach - żeby nie było, że łątwy jestem :mrgreen: ), ale forum to twór bardzo złożony :wink: . To zlepek różnych chorób i przyległości :roll: . Myślę, że najskuteczniejszym lekarstwem są tabletki "Power-OFF" :idea: :wink: , ale to już jest ostateczność i mam nadzieję, że nie będe musiał recepty wypisywać. :P :twisted: :twisted: :twisted:

[ Dodano: 2005-06-30, 21:09 ]
kasiekk napisał/a:

Widzę, że kandydatka na Siostrę Przełożoną już przed szereg wyszła. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kasiekk 
totalny rekordzista
etatowa zołza

czy doktorek Ignac ujawnil swoja specjalizacje? moze on po prostu jest andrologiem i dlatego sie miga?
8) 8) 8)

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

krishna napisał/a:
no dziekuje ci bardzo ale nie wierze w twoja diagnoze. zostaw mi jakas nadzieje moze jeszcze da sie cos zrobic.
doktorku ratuj!

Nic się nie martw... 8) damy radę... :roll: :wink: :lol: nie taki materiał się urabiało. :P :twisted: :twisted: :twisted:

[ Dodano: 2005-06-30, 21:13 ]
kasiekk napisał/a:
czy doktorek Ignac ujawnil swoja specjalizacje? moze on po prostu jest andrologiem i dlatego sie miga?
8) 8) 8)

Czy Ty mnie Kasiekk, przypadkiem nie próbujesz obrazić... :shock: muszę w słowniku poszukać... :wink: :lol: strasznie trudny wyraz ten andr-coś-tam. :twisted: :twisted: :twisted:

kasiekk 
totalny rekordzista
etatowa zołza

"kolejne trudne slowo" - cytat z reklamy plusa :)
ja obrazić ciebie? no coś ty!! Przyzwoita jednostka jestes " :twisted: :twisted: :twisted: "

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

kasiekk napisał/a:

Vangooooooooooog... no chyba, że to nie ta reklama. :P :mrgreen:

kasiekk napisał/a:
ja obrazić ciebie? no coś ty!! Przyzwoita jednostka jestes " :twisted: :twisted: :twisted: "

Kasiekk, słowo "przyzwoita" w wykonaniu "etatowej zołzy" jest czystą nieprzyzwoitością... :wink: :lol: rzekłbym wręcz rozpustą. :twisted: :twisted: :twisted:

kasiekk 
totalny rekordzista
etatowa zołza

Ignac napisał/a:
że to nie ta reklama.

prawie ta :D ale troche inna - takie mazy Pan robil

Ignac napisał/a:
w wykonaniu "etatowej zołzy" jest czystą nieprzyzwoitością... rzekłbym wręcz rozpustą.

:cry: :cry: :cry: zdemaskowana
:cry: :cry: :cry: skopana
:twisted: :twisted: :twisted: jeszcze żyje :D

krishna
nie boi się odezwać

Ignac napisał/a:
kasiekk napisał/a:

Vangooooooooooog... no chyba, że to nie ta reklama. :P :mrgreen:

kasiekk napisał/a:

Kasiekk, słowo "przyzwoita" w wykonaniu "etatowej zołzy" jest czystą nieprzyzwoitością... :wink: :lol: rzekłbym wręcz rozpustą. :twisted: :twisted: :twisted:

cos bym ripostowala (kolejne trudne slowo ale nie rozumiem co oznacza bo ktos wyrwal kartke ze slownika) ale za prosta jestem.
co nie zmienia faktu ze bardzo mnie rozbawiliscie i za to dziekuje.
moze wszystko wroci do normalnosci.

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

kasiekk napisał/a:
prawie ta :D ale troche inna - takie mazy Pan robil

Byłem pewien, że nie trafię... 8) :lol: przecież ja wogóle nie oglądam TV. :P :lol:

kasiekk napisał/a:
:cry: :cry: :cry: zdemaskowana
:cry: :cry: :cry: skopana
:twisted: :twisted: :twisted: jeszcze żyje :D

Chyba troszkę przesadzasz :shock: :
zdemaskowana - przecież sama się tak określasz :P , więc nie miałem co demaskować. :lol:
skopana - tutaj to nawet bardzo przesadziłaś... :cry: przecież wiesz, że ja muchy nie skrzywdzę :wink: , a co dopiero mówić o uderzeniu kobiety... :shock: no... chyba, że kwiatkiem :roll: ............ w doniczce. :twisted: :twisted: :twisted:
jeszcze żeje - tego jestem pewien :lol: , z Ciebie Kasiekk to niezniszczalny model jest. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kasiekk 
totalny rekordzista
etatowa zołza

wszysko za srawą zielonej herbaty :)

[ Dodano: 2005-06-30, 21:43 ]
pisalam o rozpuście

Odpowiedz do tematu