modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Czw 04 Maj, 2006
"Taniec z gwiazdami" na swoja stronkę internetową. Stronkę czytają i odwiedzają także jurorzy, oraz prowadzący....ciekawe, co oni na to ? Zapewne NIC, gdyż licencja programu i wybór osób, należy do TVN ....żenada...
Olcia, jak już się zdecydowała wziąć udział w tym programie, to niech tańczy, ale niech nie pierniczy tych swoich farmazonów...
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Ok, powiem prawdę... (...)
W kolejnym odcinku odpadnie Mroczek, no a wtedy Ola wygra z Koroniewską, co nie będzie już strasznie razić.
No coś się wróżba nie sprawdziła... Mroczek został a Koroniewska odpadła. Bo to że Ola z
dostanie się do finału to jak dla mnie jest już wiadome od dawna...
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Bo to że Ola z
dostanie się do finału to (ciach)...
ale powiedz mi Kaffi tak szczerze, czy mialas cos przeciwko tancom,jakie wykonala ostatnio Ola K? wg mnie tanczyla najlepiej... Mroczek powinien wyleciec, bo byl najgorszy!
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
Ulica: Albatrosów
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006
Już w niedzielę finał TzG. Wygrają pieniądze, a nie taniec.
Numer 1 była bezsprzecznie Jabłczyńska. Ola (gdyby wszystko odbywało się uczciwie) odpadłaby juz kilka odcinków wcześniej...
W kolejnej edycji będą "gwiazdy" sceny muzycznej, m.in. Doda i Mandaryna....
_________________ A to Polska właśnie. Kraj społecznej szczęśliwości i wolnej przedsiębiorczości, w którym strzela się do gości, jak się im zazdrości...
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Nie 14 Maj, 2006
...ale dla ludzi jest fun ogladac ten program - a wiec spelnai oczekiwania
Wczoraj widzialam Taniec z Gwiazdami -wydanie brytyjskie (tam dopiero sporo par bylo, albo mi sie tylko tak wydaje)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum