a kto wg Was poleci next week? Jam myślę, że albo ten co diabła gra (niepamiętam nazwiska) albo Ola, Ola, Ola!!! Bo jest cienka jak polsilver jeśli chodzi o taniec i te kocie ruchy.
_________________ Navigare necesse est, vivere non est necesse
------------------------------------------------------
Dobrze, że ona nie potrafi tańczyć i ludzie to widzą Efekt zobaczymy już niedługo - może nie w nast programie ale już niedługo. Jak mawiał mędrzec (który znów przemówi) IMHO - Ola się zkwasi (tam skąd pochodzę oznacza to, że "odejdzie z programu"). Pozdr.
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
przemoc to drugie imię mojego maleństwa (dlatego piszę tylko w niedzielę - w dzień święty mi wolno) Pozdrawiam (oświadczam, że wydano mi pozwolenie na napisanie, że pozdrawiam)
Ulica: Albatrosów
Wysłany: Pon 20 Mar, 2006
Ola bardzo, bardzo sobie nie radzi. Ale dostaje sporo $$$ i będa ją trzymać do finału, bo przyciąga widownie, a widownia jak wiadomo to $$$. Wystarczy zajrzeć do kiosku, brukowce i nie tylko rozpisują się o Oli K. i o to chodzi!
Od jury dostaje zawyżone noty i to nie tylko od Tyszkiewicz i Wodeckiego, ale tez od "ekspertów". I ciągle te teksty, że jej trudno bo nie obyta, he, he.....
A w kolejnym odpadnie Renata D. bo zimna jest jak lód na biegunie...
_________________ A to Polska właśnie. Kraj społecznej szczęśliwości i wolnej przedsiębiorczości, w którym strzela się do gości, jak się im zazdrości...
Człowieku, coś Cię dość mocno zaćmiło!!! Nie myślałam, że przynależnoiść partyjna rzuca się na cały rozum (co gorsza na zmysł wzroku i estetyki również).
Młoda Kwaśniewska jest niebrzydka i całkiem zgrabna, ale do tańca to ona talentu zupełnie nie ma Rzuca się jak fryga. W dodatku jakby kij połknęła. Widać było jak strasznie się męczy
Jabłczyńska zatańczyła jive`a o niebo (albo i dwa nieba) lepiej od Kwaśniewskiej i dostała -zupełnie irracjonalnie - niższą punktację (niewiele, ale jednak). Wkurzyło mnie to, bo powinni oceniać taniec nie sugerując się innymi "okolicznościami" - a mam nieodparte wrażenie - zresztą nie tylko ja - że jest premiowana nie tylko za samą jakość wykonania
Mam nadzieję, że psychologiem będzie lepszym niż tancerką.
Acha - i widzieliście "wejście jaśnie Kwaśniewskiej" na końcu programu Zostawię bez komentarza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum