z tego wnioskuję , że doszło do zamachu stanu i biedny admin został odsunięty przez swoich zaborczych moderatorów .....
boję się najgorszego ...
może biedaczysko żyw jeszcze ? a może
jak to sprawdzić ? jak Admin się odezwie to nie będzie żaden dowód - mogą się pod niego podszyć - " moderatorzy byli z nim bardzo blisko " pewnie przejęli wszystkie tajne hasła , kody i nie wiadomo co jeszcze
ludzie ! czy ktoś widział admina ?
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
Miki... przestan prowokowac 314tEr... toz musi kolega mysli pozbierac... a ile czasu mu na to potrzeba to ani Twoj, ani moj interes... przeczekanie to jest to.... dlatego przeczekamy i sie doczekamy... lub czekac przestaniemy... znaczy ja przestane...
Ja go dziś widziałam . Żyw i zdrów na ciele i na umyśle . Admin zmęczony nie tylko forum, dajcie mu chwilę wytchnienia. To że sprawa jest w zawieszeniu nie powinno jakoś wpłaywać negatywnie, moim skromnym zdaniem. Po pierwsze - to forum funkcjonuje jak wcześniej, po drugie - tamto również. Więc o co chodzi? O to że padło słowo "rezygnacja" i dalej cisza? Potraktujcie chwilowo sytuację tak, jakby rezygnacji nie było, bo przecież na chwilę obecną nic to nie zmienia - forum funkcjonuje nadal.
I to nie jest żaden spisek. Wyluzujcie wy i dajcie wyluzować Adminowi
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Spisku nie ma, Admin zyw i cały, forum "nie zagrożone" więc wątek przesunięty.
zaznaczam, iz to co zaraz napisze nie jest atakiem... jest jedynie wyrazeniem mojej opinii na temat przesuniecia --- kompletnie dla mnie niezrozumialego.
Kaffi .... potraktowalas bardzo doslownie pytanie Mikiego jak widze. Ja dostrzegam w pytaniu przenosnie dosyc istatna dla forum... Ty to przenosnie zepchnelas jako malo wazna i nie istotna do dzialu na luzie....
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Nie 14 Maj, 2006
gawron napisał/a:
potraktowalas bardzo doslownie pytanie Mikiego jak widze
Potraktowaliśmy ten temat jako troskę ze strony forumowiczów o to czy TEMAT nie jest zapomniany.
Kaffi zapewniła, że nie jest zapomniany i temat sam się ... wyluzował
Gawronie, nie wiem czy powinnam wyjaśniać, ale zaryzykuję :
1. temat nie ma dużej wartości dla forum, gdyż (tak jak napisałam w powodzie przeniesienia) spisku nie ma a Admin żyje ;
2. pojawiły się odejścia od tematu, a ponieważ temat był w dziale "poważnym" to generalnie powinnam większość postów wyciąć. Ale w związku z punktem pierwszym postanowiłam całość przenieść .
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Gawron, a tak w ogóle - witamy spowrotem na Forum. Ban widzę zdjęty na dobre . Szkoda tylko że nie udzielasz się w bardziej rozrywkowych wątkach.... Czy na drugim forum jest nudno...? A nie, z pewnością po prostu tam brakuje ci miejsc do zaczepek
Nie ma to jak forum slowicza.org
_________________ Kaffi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum