Kto zwycieży w wyborach na Prezydenta RP ?
Niestety ankieta , nie pozwolila mi wyszczegolnic wszystkich kandydatów, dlatego tez nie wpislam dwoch panów, ktorzy w badaniach zajmuja miejsca z iloscia glosów, zbliżona do błedu statystycznego : Jan Pyszko i Adam Słomka.
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
i czyzbys Modliszka sugerowała kolejnosc pewnie spisywałas nazwiska z jakiegos sondazu
_________________ Jak kochać to księcia, jak kraść to miliony !!!
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Pią 07 Paź, 2005
skoro o wyborach to tylko chce powiedziec tyle:
codziennie rano (6:07) slucham Trojki, o tej wlasnie porze sa bloki wyborcze - eeeehhh, jak slucham tego wszystkiego to jednak wlos na glowie sie moze troszke obudzic
_________________ "me, myself & I"
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
No qurcze, nie krzyczcie na mnie
Wlasnie jestem po obejrzeniu ostatniego starcia Lecha i Donalda i twierdze, ze Lechu swoim spokojem zamknął Donaldowi dziób
A skoro ma byc cisza przedwyborcza, to oficjalnie prosze moderatorów, aby watek zostal o polnocy zamkniety.
Pozdrawiam
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
gawron napisał/a:
ps. Modlicha --- toz przeciez Drew prosil, aby nic o polityce nie pisac ---- i czemu tak pozno???????
I co z tego, że prosił, skoro sam się do swoich próśb nie zastosował. Zupełnie jak nasi politycy - mówi jedno, robi drugie... Czyli drew nadaje się na polityka.
p.s. Modliszko, ankieta jest stronnicza. Bada nie nasze przekonania polityczne a jedynie to, jak bardzo wierzymy sondażom. Ja np. zagłosuję (w pierwszej turze) na człowieka, który na pewno nie wygra - nie mogę zatem z czystym sumieniem zaznaczyć go w Twojej ankiecie. Bo wiem, że nie wygra. Co nie zmienia faktu, że na niego zagłosuję.
Dlatego niniejszym bojkotuję Twoją ankietę i zmniejszam Ci tym samym frekwencje wyborczą
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Ostatnio zmieniony przez drew Pią 07 Paź, 2005, w całości zmieniany 1 raz
drew napisał/a:
gawron napisał/a:
ps. Modlicha --- toz przeciez Drew prosil, aby nic o polityce nie pisac ---- i czemu tak pozno???????
I co z tego, że prosił, skoro sam się do swoich próśb nie zastosował. Zupełnie jak nasi politycy - mówi jedno, robi drugie... Czyli drew nadaje się na polityka.
ba ... ...na Prezydenta
modliszka napisał/a:
ba ... ...na Prezydenta
wszystkich Słowaków! tfu!, chciałem powiedzieć: wszystkich Słowiczan!
_________________ --
drew
drew napisał/a:
gawron napisał/a:
p.s. Modliszko, ankieta jest stronnicza. Bada nie nasze przekonania polityczne a jedynie to, jak bardzo wierzymy sondażom. Ja np. zagłosuję (w pierwszej turze) na człowieka, który na pewno nie wygra - nie mogę zatem z czystym sumieniem zaznaczyć go w Twojej ankiecie. Bo wiem, że nie wygra. Co nie zmienia faktu, że na niego zagłosuję.
Dlatego niniejszym bojkotuję Twoją ankietę i zmniejszam Ci tym samym frekwencje wyborczą :)
TO JEST SABOTAŻ
Wysłany: Sob 08 Paź, 2005
gawron napisał/a:
drew napisał/a:
I co z tego, że prosił, skoro sam się do swoich próśb nie zastosował
no... i to sobie zapamietam ... skoro sam moderator do swoich prosb sie nie potrafi zastosowac to nie moze wymagac tego od zwyklego forumowicza...
Z tego co pamiętam, to zarówno prosiłem jak i łamałem ową prośbę jako zwykły uczestnik forum a nie Trzecie Wcielenie Moderatora Sprawiedliwego, więc proszę mi tutaj z moderatorstwem nie wyjeżdżać
[TU MODERATOR]
Zgadzam się - proszę mnie nie łączyć z nieodpowiedzialnymi wynurzeniami niejakiego drew'a!
_________________ --
drew
Czarno to widzę Kolejne cztery lata w plecy Albo i pięć albo dziesięć. Żyć się odechciewa. Przechodzę do szarej strefy
Wysłany: Pon 10 Paź, 2005
dar napisał/a:
Czarno to widzę Kolejne cztery lata w plecy Albo i pięć albo dziesięć. Żyć się odechciewa. Przechodzę do szarej strefy
Dar, wiecej optymizmu
Mnie również nie nastrajają pozywywnie wyniki wyborów, ale coż można zrobić ...no chyba jedynie spakowac walizke i zacząc zwiedzać świat, w poszukiwaniu nowego "gniazdka"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum