Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pon 24 Paź, 2005
Dobrze, ja się wycofuję.
Przyznaję że na tematy polityczne potrafię zacietrzewić się i gnębić oponenta do upadłego. Dlatego właśnie kiedyś dawno temu prosiłem o unikanie tych tematów na forum. Bo wiedziałem, że wpadnę w tę pułapkę.
Takie dyskusje nic nie wnoszą a jedynie nastawiają do siebie wrogo ludzi - dlatego ja mówię 'pass' i POSTARAM się powstrzymać mą dłoń od odpowiedzi w tym temacie.
Ufff...
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 24 Paź, 2005
drew napisał/a:
a dokładniej użyta retoryka, wskazuje jednoznacznie, że czerpiesz garściami z Marksa, Engelsa i W.I.Lenina.
Jestem szoku
Czerpie i owszem...
Ale jakby nie patrzec, populizm jest blizszy innym forumowiczom Ja jedynie przedkladam jego tresc w obronie racji....Smiesza,mnie, co gorsze gardze jednozdaniowymi komentarzami, ktore nie sa warte funta klaków... pisane zeby zaistniec....na krotko, ale zaistniec....
Czy porazka, az tak boli?.....nie sadzilam, ale widze, czuje ......, bo smierdzi na odleglosc....
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Wto 25 Paź, 2005
MIKI napisał/a:
taki wątek trzeba zamknąć do kapsuły i odkopać za trzy cztery lata - teraz to faktycznie
czcza dyskusja
Też tak uważam i biję się w pierś że nie zrobiłem tego w dniu wyborów, kiedy stracił tytułowy chartakter.
Dlatego też, ucinająć spory, swady, a przede wszystkim dając tamę agresywnym złośliwościom jakie u kilku osób zastąpiły merytoryczną dyskusję jaką udało się przez zadziwiająco długi czas utrzymywać - ZAMYKAM KRAMIK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum