przepakowanie damskiej torebki zajmuje chyba ze dwa dni.
nie pytam o taką wizytową tylko transportową
ciemnoróżowa z dużymi otworami w metalu ?
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pią 10 Cze, 2005
MIKI napisał/a:
ściemniasz !
przepakowanie damskiej torebki zajmuje chyba ze dwa dni.
nie pytam o taką wizytową tylko transportową
ciemnoróżowa z dużymi otworami w metalu ?
MIKI, nie jestem szcześliwą posiadaczką torby transportowej co śmieszniejsze, nawet nie wiem jak ma ona wygladać chyba nie pytasz, o walizkę na wyjazdy a jezeli mówimy o kolorze : to nie posiadam, różowej i do tego z metalowymi otworami, torebki
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
bo widziałem modliszkę z taką torebką , ale jak widać to nie ty
nie widac, ale czuc... czuc ze cos Tobie dolega... moze jakis resecik by sie przydal?? wiem, wiem % to nie dla Ciebie ... poszukaj innego srodka ... moze pobiegaj dookola osiedla i krzycz .... Kurna znowu nie wiem o co chodzi, wiec biegam i szukam.... moze ktos podpowie... ------- - milego sieciowego biegania... smucisz mnie, ale juz sie do tego przyzwyczailem .... ciagnij dalej tylko o smarowaniu nie zapominaj
Gawron - żaden twój post w tym wątku nic nie wnosi do sprawy - a modliszka jak sądzę nie potrzebuje damskiego adwokata - no chyba że to ty nosisz różowe torebki , a to by trochę pasowało ?
Gawron - żaden twój post w tym wątku nic nie wnosi do sprawy - a modliszka jak sądzę nie potrzebuje damskiego adwokata - no chyba że to ty nosisz różowe torebki , a to by trochę pasowało ?
1. nie potrzebuje adwotaka i wcale nim nie jestem --- Ty go bardziej potrzebujesz...
2. torebki... nawet trzy Miki ... nawet trzy... wszyscy mowia mi ze nie pasuja --- ciesze sie ze choc Tobie sie to podoba
jak wypiję to jest mi wszystko jedno jak jadę, może być i 709 "na glonojada"
ten tekst z glonojadem też bardzo mi się spodobał
_________________ THC PRZY RHCP
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sob 11 Cze, 2005
MIKI napisał/a:
MIKI, nie potrzebuje adwokata, tymbardziej damskigo
jak rozrabiam, to bronie sie sama......ale ostatnimi czasy, nie moge obronic sie przed myślą, zeby nie kupić sobie różowej torebki, wiec obiecuje poczynić ten zakup najszybciej, jak to tylko bedzie możliwe
a wówczas "najpiękniejsze kasztany, zakwitna na Placu Pigal"
Chwilowe spadki napięcia, owszem mogły spowodować wyłączenie automatyki, jednak w sytuacjach awaryjnych konserwator powinien działać trochę szybciej niż po kilkunastu godzinach. Zbyt wiele osób cierpi, aby spokojnie mógł za nasze pieniądze spać ktoś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum