Kurcze nie pamietam, ja jak oglądam takie filmy to się tytułami nie sugeruje
W każdym bądź razie producentem tych filmów jest dosyć znany w tej branży - włoch. Nie pamietam nazwiska. Akcja filmików albo odbywa się z dziewczynkami z byłego bloku wschodniego. Streszczenia filmu nie będę wam pisać
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Wto 21 Lis, 2006
aneta napisał/a:
W każdym bądź razie producentem tych filmów jest dosyć znany w tej branży - włoch. Nie pamietam nazwiska. Akcja filmików albo odbywa się z dziewczynkami z byłego bloku wschodniego.
Czyżby "Rocco invades Poland"?
p.s. Wiem, że wszelkie tłumaczenia, że to nie ja lecz mój kolega jest fanem filmów pana Rocco, nie zdadzą się na nic - więc nawet nie próbuję...
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Wspólnota: Miś
Ulica: Albatrosów
Wysłany: Sro 22 Lis, 2006
drew napisał/a:
aneta napisał/a:
W każdym bądź razie producentem tych filmów jest dosyć znany w tej branży - włoch. Nie pamietam nazwiska. Akcja filmików albo odbywa się z dziewczynkami z byłego bloku wschodniego.
Czyżby "Rocco invades Poland"?
p.s. Wiem, że wszelkie tłumaczenia, że to nie ja lecz mój kolega jest fanem filmów pana Rocco, nie zdadzą się na nic - więc nawet nie próbuję...
No stary nie trzeba się tłumaczyć! Przecież każdy "normalny" facet czy kobieta od czasu do czasu ogląda takie filmy. A fakt rocco (już chyba nawet św.p.) był dobry w te klocki!!!
p.s.
Podobno miał AIDS i własnie na to zmarł!
Nie wiem czy to prawda ale chciałbym teraz zobaczyć minę tej sąsiadki!!!
_________________ Mcless
Ostatnio zmieniony przez mcless Sro 22 Lis, 2006, w całości zmieniany 2 razy
aneta napisał/a:
Kurcze nie pamietam, ja jak oglądam takie filmy to się tytułami nie sugeruje
W każdym bądź razie producentem tych filmów jest dosyć znany w tej branży - włoch. Nie pamietam nazwiska. Akcja filmików albo odbywa się z dziewczynkami z byłego bloku wschodniego. Streszczenia filmu nie będę wam pisać
To może opisz jak wygląda (a lepiej jak wyglądała) ta nasza sąsiadka???
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
mcless napisał/a:
No stary nie trzeba się tłumaczyć! Przecież każdy "normalny" facet czy kobieta od czasu do czasu ogląda takie filmy. A fakt rocco (już chyba nawet św.p.) był dobry w te klocki!!!
p.s.
Podobno miał AIDS i własnie na to zmarł!
Nie wiem czy to prawda ale chciałbym teraz zobaczyć minę tej sąsiadki!!!
Twój sposób wyrażania myśli, zwalił mnie na podłogę
PS a co ogladają "nienormalni" faceci, przeciez tacy też egzystują, na tym świecie ?
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Bingo, to jest własnie ten aktor , tylko ona z nim nie kopulowała ))))))))))
Co do sąsiadki, no trzeba powiedzieć, że zwraca na sibie uwagę. Kiedys jak nie widziałam jeszcze tego filmu to moja znajoma powiedziała, że ta dziewczyna gra w ponosach. Wzięłam to tylko jako plotke, bo pomyślałam sobie, że czego to już baby nie wymyslą jak fajną laskę zobaczą. Plotka okazała się jednak prawdą.
A dziewcze niczemu sobie, nie za chuda nie za gruba , ciałka ma troche ale przez to jest naprawde apetyczna. Co prawda film był nagrywana dawno jak miała może ponad 20 wiosenek , a może mniej. Osobiście mi się bardzo podoba , very sexi
Wysłany: Pią 24 Lis, 2006
aneta napisał/a:
A dziewcze niczemu sobie, nie za chuda nie za gruba , ciałka ma troche ale przez to jest naprawde apetyczna. Co prawda film był nagrywana dawno jak miała może ponad 20 wiosenek , a może mniej.
A może troszkę więcej info na temat jej wyglądu???
Mi się bardzo podobają seksowne kobiety, takie do schrupania ))))))))))))))))I zaznaczam , że nie jestem jakaś lewa )))))))))))))))))))) Jestem normalna heteroseksualna )))))))))))))))))))))))))))))))Zawsze lubiłam sobie pójść latem z koleżanką lub swoim mężem do pub-u aby sobie popatrzeć na fajne laski, mogłam zobaczyć co się nosi w tym sezonie )))))))))))))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum