Co sądzicie o zmianach w polityce zarządzania ośrodkiem? Czy w ogóle je zauważacie? A jeśli tak to jak je oceniacie.
Normalnie Kania program przedwyborczy pisze
na podstawie opinii mieszkańców Piaseczna
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Ośrodek 'Wisła" w okresie letnim polecam, piekne krajobrazy, woda, las i itp.
Z tego, co słyszałem to strach tam w weekend przenocować
takie imprezy się odbywają
Można za nic sztachetką dostać
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Nie, jeszcze nie...
Ale zrozumiałem że teraz to jest trendy. Urlop 10km od domu....
To ja mogę wyprzedzic konkurencję i wczasować się jeszcze bliżej. Może będę jazzy?
"Wisła" potrzebuje ogromnych nakładów inwestycyjnych, władze powiatu już od kilkunastulat nie mogą wydzierżawic ośrodka(przekręty przy przetargach) prywatnemu przedsiebiorcy. Moim zdaniem to własnie powiat powinien zainwestować i czerpać profity z wczasowiczów. Jest tam do zarobienia ogromna kasa i hmmm... tereny Zalesie to bardzo piekne okolice. Raj dla wszystkich, pozdrawiam
... tereny Zalesie to bardzo piekne okolice. Raj dla wszystkich, pozdrawiam
Okolice piękne istotnie, natomiast wizja spędzania tam urlopu jest dla mnie dość problematyczna... Wolałbym jakąś większą egzotykę - nie wiem... może Otwock?
Jak rozumiem są tam specjalne ciemne uliczki dedykowania do spotykania tych ludzi?
Wiesz Gawron, jakoś dwa tygodnie OIOMu po wpier...lu baseballem to nie jest urlop moich marzeń... Wolę Otwock. Albo jak mnie ogarnie szalaństwo wybiorę się na wyprawę życia do Skierniewic i tamtejszego ośrodka wczasowego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum