_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 01 Lut, 2006
Kania,
Ośrodek „Wisła” w Zalesiu, raczej nie jest odpowiednim miejscem na spędzanie urlopu, dla ludzi którzy pracują, mają rodziny, a tym bardziej dzieci. Tam jest smród, bród i ubóstwo. Komunistyczna zabudowa, obsługa i wyposażenie odstraszają skutecznie, każdego potencjalnego wczasowicza.
Najchętniej swój wolny czas spędzają tam nastolatkowie, którzy są na utrzymaniu rodziców i nie jest ich stać, na wyjazd gdziekolwiek indziej. Dorośli ludzie mogą wybrać się tam, na spacer, na całodzienne leżakowanie nad jeziorem, skorzystanie z basenu, ognisko i na tym się wypoczynek w Zalesiu kończy.
Osobiście nie poleciłabym nikomu tego ośrodka do noclegu, gdyż raz, daaaaaaaawno temu miałam okazję spędzić tam weekend, na jakiejś imprezie i przeżycia traumatyczne towarzyszą mi do dzisiaj.
Nie wiem, ile trzeba by włożyć w niego kasy i na ile zmienić, żeby stał się on okoliczną atrakcją dla wczasowiczów.
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Oczywiscie w wielu fragmentach zgodzę się z Toba ale musisz wiedzieć, że warto jest w osrodek zainwestować, piękno natury, krajobrazy, woda, las to jest to...
Zdecydowanie polecam osrodek "Wisła" latem i zimą, kilka godzin wystarczy aby zakochać sie w naturalnej zieleni.
ps. skoro twierdzisz, że jest tak zle to dlaczego latem można spotkać wczasowiczów nawet z Otwocka?
_________________ Byłem na forum prywatnie...
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 01 Lut, 2006
Kania napisał/a:
(...)
ps. skoro twierdzisz, że jest tak zle to dlaczego latem można spotkać wczasowiczów nawet z Otwocka?
Zapewne Otwock, nie ma żadnego jeziora, wiec szczytem marzeń jest dla nich taka sadzawka .
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Oczywiscie w wielu fragmentach zgodzę się z Toba ale musisz wiedzieć, że warto jest w osrodek zainwestować, piękno natury, krajobrazy, woda, las to jest to...
to tak samo, jakby inwestowac w osrodek w parku w Powsinie. jest woda (oligocenska), jest basen, jest las, dzieci maja gdzie hasac... ale dla mnie to nadal Warszawa, tak samo jak Zalesie...
[ Dodano: Sro 01 Lut, 2006 ]
pamietam (oj dawno to bylo, z jakies 24 lata temu) jak ludzie weekendy spedzali w Wilanowie nad "Smródką" moze i wnia zainwestowac, poglebic, oczyscic
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
to tak samo, jakby inwestowac w osrodek w parku w Powsinie. jest woda (oligocenska), jest basen, jest las, dzieci maja gdzie hasac... ale dla mnie to nadal Warszawa, tak samo jak Zalesie...
Albo można by bardziej zadbać o ten park pośrodku osiedla
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum