i jeśli nie zaparkujesz auta na płatnym to rycha na karoseri albo przegląd wyposażenia ,w najgorszym wypadku odjazd auta bez właściciela. Doświadczyłem osobiście ,sąsiad też ma w tym temacie coś do powiedzenia i od kilku innych osób też odpowiednią opinię słyszałem.
_________________ Jak zbudować życie bogate w czas?
jest pomysł.
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
Kolego "grzes" jest zdecydowanie inaczej, od lat parkuje poza wyznaczonym parkingiem(oszczędności) i nigdy nie bylo problemow, obok mnie parkowali goscie z innych zakatkow powiatu i takze wszystko bylo ok. Pozdrawiam
Ja jak raz zaparkowałem tam autko i zostawiłem torbę na tylnym siedzeniu to mi zarąbali batona MARS - włam był niegroźny - ale zawsze.
Dla nas Wisła , to nie urlop ale spacerek. Zamiast samochodu polecam pociąg. Piwko można wypić. Zresztą "Spaloną " znacie wszyscy. Piknik całodniowy jak marzenie.
I nie urlop, a przed i po urlopie. Imprezek faktycznie nie polecam. Byłem raz, dawno temu. A za drugim razem moich kumpli posadzili , a ja zeznawałem w sprawie o zabójstwo .
Więc tylko spacerki za dnia. Blisko nic lepszego nie ma.
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
Jeżdzi kolego gawron..., można np. wsiaść w Nowej Iwicznej lub Piasecznie i jechać do Zalesia na party...
ps. zajrzyj na rozkład lokalny pkp lub poczytaj:
Najłatwiejszy dojazd do Zalesia mają zmotoryzowani. Sugeruję drogę nr 79: Warszawa – Góra Kalwaria.
Jadąc od strony Warszawy, za Piasecznem, w lesie napotykamy światła drogowe, na których należy skręcić w Prawo (jadąc od strony Góry Kalwarii w lewo) Podczas jazdy tą drogą będziemy mijali kilka parkingów leśnych na których można zaparkować samochód i rozpocząć wyprawę po lasach Chojnowskiego Parku Krajobrazowego.
Dalej, po około 4 km po prawej stronie drogi ukaże się zalew, przy którym również znajduje się parking (sezonowo płatny). Z tego miejsca można spacerem wzdłuż zalewu dostać się do wypożyczalni sprzętu wodnego i dalej - na basen. Jeśli nie zatrzymamy się na parkingu przy zalewie dojedziemy do przejazdu kolejowego w Zalesiu Górnym.
DLA TYCH KTÓRZY WOLĄ BEZ SAMOCHODU LUB MOTORU:
Z dworca Warszawa Śródmieście pociągiem w kierunku Warki i Radomia (nie wsiadać w pośpieszne i ekspresy bo byli tacy, którzy zamiast Zalesia zwiedzali Kielce).
Od strony południowej pociągami jadącymi w kierunku Warszawy wschodniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum