_________________ "Piekło wybrukowane jest dobrymi chęciami."
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pią 10 Lut, 2006
Od wielu lat jeżdżę z Neckermannem i nigdy nie narzekałam.
Raz wyjechałam z Biurem Oasis - porażka rezydenci, których widziałam raz (na lotnisku) ...przewodnik, nie chciał wysiąć pod piramidami, bo stwierdził że jest zmęczony - ludzie spacerowali sami... Można pisać wiele, ogólnie odradzam.
I jedna ważna uwaga - zawsze się dziwię, jak ktoś jedzie za granicę na 2 tygodnie kupuje wycieczkę za 1500 złotych od osoby i liczy na bóg wie co...Kategorie holteli w poszczególnych krajach, mają olbrzymią rozpiętość, pod względem standardu...i wszystko zależy, czego się oczekuje...
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
...czy w takim razie mozna pojechac na wycieczke (zagraniczna) ale za stosunkowo niska cene? (np.: do 2500pln za osobe)
_________________ "me, myself & I"
No jasne, że można
Można nawet za 600 na dwa tygodnie - znam taki przypadek
Wszystko zależy od tego: gdzie, w jakim standardzie chcesz mieć hotel, czy z wyżywieniem, czy też bez, z jakim biurem podróży i w jakim czasie....
Ale za taką cenę, jest już w czym wybierać
za 2500 mozna smialo --- proponuje szukac czegos na tydzien a dopiero pytac o wielkosc doplaty w przypadku przedluzenia na dwa tygodnie.... z reguly roznica nie jest duza, o ile nie w okresie lipiec sierpien lub "last minute"*
* nie polecam o ile oferta nie byla wczesniej przez znajomych sprawdzona. mozna niezle sie naciac.
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
aha....no wiec wlasnie....czesto slyszy sie, ze ludzie "nacinaja sie" na rozne dziwne oferty.
A pytalam o 2500pln za osobe bo wlasnie kilka miesiecy temu kolezanka byla na urlopie w Egipcie. Bardzo zadowolona (dobry hotel + atrakcje)...no moze poza tym ze przez pierwsze kilka dni miala problemy z zoladkiem
nie z doswiadczenia, ale z opowiadan - to prawie kazdego trafia...
z doświadczenia - zgadzam się
A jeszcze w temacie Egiptu - hotel mieliśmy tam super, lux i w ogóle, ale na odludziu i do miasta daleko, trzeba było się specjalnie busem wybierać. A jak sie już tam wybralismy to nie bardzo było tam co robić - ani nie popijesz ani nie potańczysz . Tak więc nie tylko na standard hotelu trzeba patrzeć. Hotel fajny, tylko co z tego jak się całe dwa tygodnie siedzi tylko w hotelu .
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
bylem z last minute w Grecji i Bulgarii. nie bylo zle
ps. w Bulgarii na spokojnie mozna bylo ten tylek dosmazyc i dobrze tanio podjesc, ze o piciu nie wspomne
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
Wysłany: Nie 12 Lut, 2006
woweq napisał/a:
aha....no wiec wlasnie....czesto slyszy sie, ze ludzie "nacinaja sie" na rozne dziwne oferty.
A pytalam o 2500pln za osobe bo wlasnie kilka miesiecy temu kolezanka byla na urlopie w Egipcie. Bardzo zadowolona (dobry hotel + atrakcje)...no moze poza tym ze przez pierwsze kilka dni miala problemy z zoladkiem
Tak, w Egipcie dość często ludzie odczuwają problemy żołądkowe, ponieważ woda jaką tam mają nie nadaje się do picia. Do tego, bakteria, która powoduje problemy żołądkowe znajdusie się na owocach. O problemy zatem, nie jest tam trudno. Jest jednak na to sposób I to nie żart, a sprawdzona metoda Po każdym posiłku, należy wypić setkę naszej wódki - nic nie dolega, zołądek pracuje prawidłowo i można korzystać z życia, zamiaste siedzieć na kibelku
Jeżeli ktoś z Was chciałby się wybrać do Egiptu (Hurgada), polecam hotel Sun Rise Palacio.
Przepiękny hotel, olbrzymi (dla zwolenników, zabawy i wygłupów i dużego szaleństwa). Hotel jest na tyle duży, że na jego terenie znajduje się mnóstwo atrakcji, które nie pozwalają się tam nudzić. Animatorzy, zarówno w ciągu dnia, jak i wieczorami, oraz nocami, zapewniają olbrzymią ilość atrakcji Pokoje o standardzie bardzoooo przyzwoitym. Jedzonko w ilościach nie do przejedzenia (cały hotel działa w systemie all inclusiv), wiec "hulaj dusza, piekła nie ma"...Na terenie jest z tego co pamiętam 4 restauracje, więc jest w czym wybierać
z_m42545.jpg
Plik ściągnięto 305 raz(y) 2,44 KB
z_m42546.jpg
Plik ściągnięto 305 raz(y) 2,63 KB
z_m42548.jpg
Plik ściągnięto 305 raz(y) 9,03 KB
z_m43309.jpg
Plik ściągnięto 305 raz(y) 4,61 KB
z_m43310.jpg
Plik ściągnięto 305 raz(y) 3,19 KB
z_m53952.jpg
Plik ściągnięto 305 raz(y) 1,91 KB
z_m53953.jpg
Plik ściągnięto 305 raz(y) 1,45 KB
z_m53955.jpg
Plik ściągnięto 305 raz(y) 2,23 KB
z_m53958.jpg
Plik ściągnięto 305 raz(y) 2,07 KB
Sun Rise1587.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 34,04 KB
gawron napisał/a:
nie z doswiadzczenia ale... potanczyc sobie mozna nawet w dzien...
Oj można
W ciągu dnia : nauka tańca, aerobik, siaktówka, nurkowanie, pływanie a nocą:animacje i wygłupy, tańce (styl dowolny)
Aż zachciało mi się wakacji ...
z53954.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 42,08 KB
ja chyba lubie troche spokojniejsze miejsca w czasie wakacji. tlumy mam w na miejscu i nie muse za to placic.. moze dwa, trzy dni w takim miejscu to dobry pomysl, ale nie tydzien czy dwa ...
gawron napisał/a:
ja chyba lubie troche spokojniejsze miejsca w czasie wakacji. tlumy mam w na miejscu i nie muse za to placic.. moze dwa, trzy dni w takim miejscu to dobry pomysl, ale nie tydzien czy dwa ...
Tu się z Tobą zgodzę, zależy kto, czego szuka na wakacjach W jaki sposób lubi odpoczywać, co sprawia mu największą radość Ja nigdy nie odpoczywam na urlopie, szaleje i śpie tak mało, jak sie tylko daje. Mam pod tym kątem pierdolca (sorki, za wyrażenie) gdyż szkoda mi czasu i zazwyczaj odpoczywam tak naprawdę, tuż po powrocie .
Cisza, spokój to Dahab wspaniałe miejsce dla nurków :)
Dyskoteka jest chyba tylko jedna (nie wiem nie sprawdzałam) pić też za dużo nie mogłam (dopiero w ostatni dzień) ale wypoczynek psychiczny zagwarantowany.
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum