modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Wto 06 Gru, 2005
Nie przesadzaj....myślę, że dożyjesz jeszcze tych czasów
Powstaje jedynie pytanie, czy chcesz ?...Bo jeśli nie, zaczne podjerzewać, że chadzasz w moherowym berecie
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Wto 06 Gru, 2005
problem w tym, ze wiele osob juz tego nie dorzyje a chcialoby. 5 lat - to nie tak strasznie ale 30lat to przepasc.
Wspólnota: Pelikanów
Wysłany: Pią 09 Gru, 2005
Pohor napisał/a:
nic nie napisał, tylko ugryzł się w język
_________________ Pokój ludziom dobrej woli.
a wlasnie, nie wiem czy zauwazyliscie: "Newsweek", "Forum" i nie wiem czy to wszystko pisza, w tym tygodniu, o tematyce homoseksualnej (w roznym ujeciu).
To co zwrocilo moja uwage to "Forum" i zdjecia jakie sa zamieszczone w artykule - jak to jest, ze jesli pisze sie o homoseksualistach to trzeba dawac zdjecia z kolorowych parad (New York, etc.), a nie np.: jak zamiescil to "Newsweek" - zdjecia z kampanii "Niech Nas Zobacza" (zwykle/nudne zdjecia par gejow i lesbijek z Polski).
Jak na razie przychodzi mi do glowy tylko jedno wytlumaczenie: zdjecia "nudne" nie przyciagaja tak spojrzenia czytelnika jak kolorowe piora i gole posladki.
_________________ "me, myself & I"
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
newsweek wpadl w moje grabki (cholenderek, za duzo reklamek w telewizorku) rzeczywiscie, zdjecia tam byly raczej zwyczajne, nie czytalem jednak artykulu, bo nie mialem wtedy czasu, a potem jakos mi z glowy wylecialo... jednak co do fotek zgodze sie, byly poprostu "normalne"... nic wyzywajacego i raczej nie przykuwajacego uwagi. czyzby nowe podejscie do tematu?
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
zdjecia w "Newsweeku" sa wybrane (te na samym poczatku artykulu) z kompani "Niech Nas Zobacza" - bardzo fajne zdjecia par dziewczyn i chlopakow; ciekawa kampania - taka ZWYKLA, moze troszke szara, zwyczajna - taka jak codzienne zycie wiekszosci ludzi, czyli nic specjalnego i to jest wazne, zeby pokazac te zwyczajnosc ktorej boja sie czasem przeciwnicy (a przynajmniej tak mi sie zdaje). Bo jak sie pokazuje, ze homoseksualisci tak samo wygladaja, zyja tak samo, maja podobne problemy, itp. - to jakos tak chyba trudniej wowczas znalezc te roznice/powod dla ktorego sie kogos nienawidzi; trzeba sobie przypominac dlaczego sie kogos nie lubi.
wiem, wiem - nie zawsze tak jest....ale czesto tak wlasnie sie dzieje.
wniosek z tego (z tych 2 prezentacji w artykulach) - wszystko zlezy jak sie jakis temat przedstawi: jak zobacze zdjecia z "Forum" - cholera znow te piora!!! a zdjecia z z "Newsweeka" - hmmm, ale ten gej wyglada tak zwyczajnie
Gawronie, Nuto - tym razem nie daję ostrzeżeń, ale informuję, że zaśmiecanie tematów prywatnymi złośliwostkami nie jest mile widzane. I nie pomogą nawet niby-apele do moderatorów o utrzymanie porządku, bo to, że moderator posprząta nie zmienia winy tego, co zaśmiecił.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
no i napatrzylem sie i nasluchalem o slubach gejow za sprawa Eltona... oczywiscie tak jak sie spodziewalem w TV byl tez obraz..... z pocalunkami w wykonaniu dwoch facetow ---- jak mam ogladac takie obrazy w wiadomisciach to moja toleraancja znowu spada....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum