Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Nowe centrum handlowe = korki przy JET
Autor Wiadomość
Jacek 
nie boi się klawiatury

Wysłany: Sro 16 Lis, 2005   

Jeszcze większym kretyństwem jest wydzielenie pasu dla skrętu z Puławskiej w lewo w Energetyczną :shock: Przecież to czysty debilizm. :!: Czy naprawdę trzeba się zniżyć do tego poziomu żeby decydować o sprawach mających wpływ na dojazd do pracy tysięcy ludzi.

M4b 
totalny rekordzista
Brak tytułu :)

Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów

W 100% się z Tobą zgadzam. Przecież to powoduje że w tym momencie Puławską można jechać tylko jednym pasem - środkowym.
A przecież w lewo w Energrtyczną prawie nikt nie skręca, a nawet jeśli to może dojechać do środka skrzyżowania i tam czekać na możliwość zjazdu (jak to było dotychczas), zamiast blokować cały pas ruchu. Ale mądrzy inżynierowie ruchu tu nie mieszkają i dlatego wiedzą lepiej.

Biała 
totalny rekordzista
wc

Głupio ustawione światło to swoją drogą. Dziś jak wyjeżdzałam z uliczki przy Jetcie i przyszła na mnie kolej oraz na zmianę na zielone światło to @#*^%$# :twisted: :twisted: :twisted: WYŁĄCZYLI ŚWIATŁA !!!!!!!!!!!!!! Jak pech to pech, a że nie potrafię się wciskac to sobie postałam :cry:

M-Teo 
chętnie gawędzi

Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia

Jechałem tamtędy przed południem. Bajzel był niesamowity, jak na tę porę.
A na chodniku stał radiowóz drogówki. Policjanci oglądali sobie skrzyżowanie, a ekipa techniczna majstrowała coś przy sygnalizacji. Może już ktoś im "nastękał" przez telefon...? :wink: :)

Biała 
totalny rekordzista
wc

M-Teo napisał/a:
ekipa techniczna majstrowała coś przy sygnalizacji. Może już ktoś im "nastękał" przez telefon...?

Mogli pomajsterkować przy drogówce, może to by cosik dało :) O ile drogówka w damskim wydaniu :D

Jacek 
nie boi się klawiatury

Wracając zauważyłem kolejny numer. Przy wjeżdzie w Energetyczną koło Jet stał znak ślepa uliczka :shock: Czyżby niespodzianek ciąg dalszy miał dopiero nastąpic ? :wink:

woweq 
totalny rekordzista
to kluczyk czy szczoteczka?

jakis czas temu (gdy zaczeli montowac swiatelka na tym skrzyzowaniu) - swiatla byly wylaczone - totalny szal aut, kto pierwszy ten lepszy- wciskanie sie, itd. - ja sie pytan gdzie jest policja ktora ma pomagac w takich sytuacjach??? kilkaset metrow dalej cala armia policji sie szkoli i nikt nie moze podejsc zeby pomoc!

Kaffi 
Moderator
Z czeluści piekielnych ;-)

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia

Raaany, jak dobrze że ja tamtędy okazjonalnie jeżdżę :) . Podobno dziś było otwarcie Outletu więc z troski o swoje nerwy zrezygnowałam z wyprawy "do miasta" ;-) . Jak dziś wyglądała wieczorem Puławska z Wawy do Piaseczna? Może mogłam jednak zaryzykować ;-) .

"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach

motyl 
totalny rekordzista

Kaffi napisał/a:
Jak dziś wyglądała wieczorem Puławska z Wawy do Piaseczna?

wbrew pozorom lepiej niż w przeciwnym kierunku w szeroko pojetych okolicach Outletu :roll:

Evcia 
lubi się odzywać

Jacek napisał/a:
...Wracając zauważyłem kolejny numer. Przy wjeżdzie w Energetyczną koło Jet stał znak ślepa uliczka ...

Też sie zdziwilam :shock: jezdze tym skrocikiem regularnie a tu niespodzianka dziś :shock:
Mam nadzieję że to chwilowe, chyba że jakiś madry inzynier ruchu drogowego postanowił dorzucić jeszcze jedne światełka gdzieś w pobliżu co by było prościej i przyjemniej ;)

kasiekk 
totalny rekordzista
etatowa zołza

Wysłany: Czw 17 Lis, 2005   

Teraz poczekajmy już tylko na pierwszy śnieg.
"Roadeo" zacznie się na dobre.

dzeleczka 
nie boi się odezwać
człowieki są takie fajne ;-))

A czy ktoś był tak odważny i wybrał sie na otwarcie Outletu???? Pytam z ciekawosci bo ostanio byłam na otwarciu supermarketu w innym mieście i to był koszmar. Jakby ten sklep był otwarty tylko w tym jednym dniu. Tłumy ludzi, na parkingu trzeba było dobrze sie nagłowic zeby gdzies wkitrac auto no i oczywiscie korki na ulicach w okolicy tego sklepu.
Nigdy więcej....!!!!!!!!!

radok 
znany gawędziarz

Mnie żona wyciagnęła :roll: Bylismy koło 20:00. Korków nie było ani szaleńczych tłumów. W sumie ładnie wygląda ale rewelacji oraz okazji produktowych nie spotkałem. A co najdziwniejsze to i moja kobieta wracała bez toreb :shock:

motyl 
totalny rekordzista

ja byłam kolo 16, tłumów nie było, atrakcyjnych ofert cenowych też nie bardzo :roll:
ale wnętrze i zewnętrze bardzo fajnie pomyślane - wreszcie jakaś odmiana po tych wszystkich blaszakach :)

Destiny 
totalny rekordzista

ja się wybieram w weekend... mam nadzieję, że jakąś torbę wyniosę :mrgreen:

Odpowiedz do tematu