Jeszcze większym kretyństwem jest wydzielenie pasu dla skrętu z Puławskiej w lewo w Energetyczną Przecież to czysty debilizm. Czy naprawdę trzeba się zniżyć do tego poziomu żeby decydować o sprawach mających wpływ na dojazd do pracy tysięcy ludzi.
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Sro 16 Lis, 2005
W 100% się z Tobą zgadzam. Przecież to powoduje że w tym momencie Puławską można jechać tylko jednym pasem - środkowym.
A przecież w lewo w Energrtyczną prawie nikt nie skręca, a nawet jeśli to może dojechać do środka skrzyżowania i tam czekać na możliwość zjazdu (jak to było dotychczas), zamiast blokować cały pas ruchu. Ale mądrzy inżynierowie ruchu tu nie mieszkają i dlatego wiedzą lepiej.
Głupio ustawione światło to swoją drogą. Dziś jak wyjeżdzałam z uliczki przy Jetcie i przyszła na mnie kolej oraz na zmianę na zielone światło to @#*^%$# WYŁĄCZYLI ŚWIATŁA !!!!!!!!!!!!!! Jak pech to pech, a że nie potrafię się wciskac to sobie postałam
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Jechałem tamtędy przed południem. Bajzel był niesamowity, jak na tę porę.
A na chodniku stał radiowóz drogówki. Policjanci oglądali sobie skrzyżowanie, a ekipa techniczna majstrowała coś przy sygnalizacji. Może już ktoś im "nastękał" przez telefon...?
_________________ Budzi się we mnie zwierzę!
(tylko obawiam się, że to leniwiec)
Wracając zauważyłem kolejny numer. Przy wjeżdzie w Energetyczną koło Jet stał znak ślepa uliczka Czyżby niespodzianek ciąg dalszy miał dopiero nastąpic ?
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
jakis czas temu (gdy zaczeli montowac swiatelka na tym skrzyzowaniu) - swiatla byly wylaczone - totalny szal aut, kto pierwszy ten lepszy- wciskanie sie, itd. - ja sie pytan gdzie jest policja ktora ma pomagac w takich sytuacjach??? kilkaset metrow dalej cala armia policji sie szkoli i nikt nie moze podejsc zeby pomoc!
Raaany, jak dobrze że ja tamtędy okazjonalnie jeżdżę . Podobno dziś było otwarcie Outletu więc z troski o swoje nerwy zrezygnowałam z wyprawy "do miasta" . Jak dziś wyglądała wieczorem Puławska z Wawy do Piaseczna? Może mogłam jednak zaryzykować .
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
...Wracając zauważyłem kolejny numer. Przy wjeżdzie w Energetyczną koło Jet stał znak ślepa uliczka ...
Też sie zdziwilam jezdze tym skrocikiem regularnie a tu niespodzianka dziś
Mam nadzieję że to chwilowe, chyba że jakiś madry inzynier ruchu drogowego postanowił dorzucić jeszcze jedne światełka gdzieś w pobliżu co by było prościej i przyjemniej
_________________ Szczęście nie sprzyja małym ludziom, są zbyt skromni by prosić o wiecęj!
Teraz poczekajmy już tylko na pierwszy śnieg.
"Roadeo" zacznie się na dobre.
_________________ (C)
dzeleczka nie boi się odezwać człowieki są takie fajne ;-))
Wysłany: Czw 17 Lis, 2005
A czy ktoś był tak odważny i wybrał sie na otwarcie Outletu???? Pytam z ciekawosci bo ostanio byłam na otwarciu supermarketu w innym mieście i to był koszmar. Jakby ten sklep był otwarty tylko w tym jednym dniu. Tłumy ludzi, na parkingu trzeba było dobrze sie nagłowic zeby gdzies wkitrac auto no i oczywiscie korki na ulicach w okolicy tego sklepu.
Nigdy więcej....!!!!!!!!!
Mnie żona wyciagnęła Bylismy koło 20:00. Korków nie było ani szaleńczych tłumów. W sumie ładnie wygląda ale rewelacji oraz okazji produktowych nie spotkałem. A co najdziwniejsze to i moja kobieta wracała bez toreb
ja byłam kolo 16, tłumów nie było, atrakcyjnych ofert cenowych też nie bardzo
ale wnętrze i zewnętrze bardzo fajnie pomyślane - wreszcie jakaś odmiana po tych wszystkich blaszakach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum