Jak by mi Mama na raka niedawno zmarła i cały świat by mi się na głowę zawalił i poczytałbym sobie w poście skierowanym do mnie o tej chorobie to bym wziął sprawy w swoje ręce a nie załatwiał je na forum.
Nie płakałbym jak to robi bardzo uczuciową kobieta Biała.
Trzymaj się dzielnie zawsze możesz na mnie liczyć i jeśli ci będzie źle i niedobrze to memory five i wszystko jasne.
A skoro to jest wątek o pozdrowieniach pozdrawiam Białą i moja Mamę, która ma dziś imieniny 100 lat i buziaki i kwiatki po pracy też przyniosę i posiedzimy sobie i pośmiejemy się jak zwykle, bo mama jest tylko jedna.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
i zeby nie bylo ze zmieniamy temat - pozdrawiam dzis wszystkich bez wyjątku poniewaz mam dobry dzien - moja firma zdobyla po wczorajszym audycie - certyfikat ISO
brawa!
[ Dodano: Pią 08 Lip, 2005 13:49 ]
tzn. " moja" nie znaczy ze moja wlasna, ja tylko w niej pracuje...
_________________ Gość wygladasz dzisiaj przepięknie!
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Pią 08 Lip, 2005
Proszę państwa - proponuję opuścić zasłonę milczenia na ten temat.
Stało się:
- Miki napisał - ni przypiał ni przyłatał,
- Biała skomentowała nieszczęśliwie i, być może mając coś innego na myśli, że ją śmieszy,
- Kasiekk zareagowała zdecydowanie, że nie życzy sobie takich żartów, używając również nieszczęśliwego odniesienia do Białej (domyślam się, że nie znała sytuacji rodzinnej Białej więc nie zrobiła tego specjalnie - być może zresztą sama ma bolesne odczucia i dlatego taka reakcja), wypowiedź mieściła się jednak w normach społecznych i gdyby trafił na kogokolwiek innego, podejrzewam, że nie byłoby żadnego problemu
- Białą poniosły nerwy i stworzyła wypowiedź nieakceptowalną w cywilizowanym świecie,
- Krishna jej opowiedziała również w sposób nieakceptowalny.
Tak się wszyscy bez sensu nakręcili aż wybuchło. Podkreślam - bez sensu.
A teraz proszę wszystkich o przeniesienie tego tematu w niebyt.
Uszanujmy ból osób, których rodziny dotknęła ta straszna choroba.
Uszanujmy się wzajemnie.
Nie dzielmy znowu forum, nie twórzmy listy poparć dla stron konfliktu - co się rozpoczęło w tym wątku. Nie rozgrywajmy znowu gierki MY-ONI na tak smutnym temacie.
To tylko moja osobista prośba. Każdemu, kto ją uszanuje - będę po prostu wdzięczny.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Ostatnio zmieniony przez drew Pią 08 Lip, 2005, w całości zmieniany 1 raz
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
To jest Ksiega zyczen i pozdrowien .....zycze sobie, zeby ten post został stad przeniesiony w miejsce do tego przeznaczone np. do moderatorów !!!!!
dziekuje.
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Potraktuj moją prośbę jak życzenie i będzie Ci pasować do tematu wątku.
Dodatkowo życzę wszystkim i samemu sobie opanowania, mniejszej zajadliwości i większej życzliwości.
p.s. ciekawe, że kością w gardle nie stanęły Ci wcześniejsze wypowiedzi uczestników tego tematu i ich nie zgłaszałaś do moderatorów. Bardzo ciekawe.
_________________ --
drew
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
drew napisał/a:
Potraktuj moją prośbę jak życzenie i będzie Ci pasować do tematu wątku.
p.s. ciekawe, że kością w gardle nie stanęły Ci wcześniejsze wypowiedzi uczestników tego tematu i ich nie zgłaszałaś do moderatorów. Bardzo ciekawe.
doprecyzuję dlaczego :
drew napisał/a:
- Białą poniosły nerwy i stworzyła wypowiedź nieakceptowalną w cywilizowanym świecie,
- Krishna jej opowiedziała również zbyt mocno.
powinno cyć : "również nieakceptowalną w cywilizowanym świecie"
zyczę moderatorowi Drewowi, obiektywizmu w wypowiedziach i braku stronniczości .
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
drew napisał/a:
A teraz proszę wszystkich o przeniesienie tego tematu w niebyt.
Uszanujmy ból osób, których rodziny dotknęła ta straszna choroba.
Uszanujmy się wzajemnie.
Nie dzielmy znowu forum, nie twórzmy listy poparć dla stron konfliktu - co się rozpoczęło w tym wątku. Nie rozgrywajmy znowu gierki MY-ONI na tak smutnym temacie.
Zgadzam się w 101%. Kończymy ten temat, a już napewno w tym wątku.
EOT.
modliszka napisał/a:
doprecyzuję dlaczego :
drew napisał/a:
- Krishna jej opowiedziała również zbyt mocno.
powinno cyć : "również nieakceptowalną w cywilizowanym świecie"
zyczę moderatorowi Drewowi, obiektywizmu w wypowiedziach i braku stronniczości .
Cóż Modliszko - użycie słowa 'również' oznacza zrównanie obu wypowiedzi. Czyli co odnosi się do jednej, to i do drugiej. Ale specjalnie dla Ciebie - poprawiłem tekst na 'politycznie poprawny'.
Życzę Modliszce mniej zjadliwości i agresji na Forum i doszukiwania się wszędzie stronniczości - takie podejście szkodzi zdrowiu i trzeźwej ocenie rzeczywistości*
* Tak, wiem - teraz ja byłem zjadliwy. Cóż, niektóre choroby są zakaźne.
_________________ --
drew
Szanowny Drewie twoje poczucie smaku i oceny merytorycznej pewnych wypowiedzi pozwala mi stwierdzić, że jesteś jedynym sprawiedliwym na tym forum taki samotny bezstronny szeryf .
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum