Ulica: Inna
nr domu/klatki/mieszkania: 4080/2202
Wysłany: Pią 08 Lip, 2005
modliszka napisał/a:
krzywdzące ?
Kto upowaznil krishne (nie byla strona w konflikcie ) do napisania tekstu, jaki napisala ....zostala potraktowana bardzo, bardzo lagodnie !!!!!
no tak, rozumiem, ze ty jestes strona konfliktu i dlatego mozesz sie wypowiadac
_________________ CAŁY TEN PORZĄDEK DO TEGO SIĘ SPROWADZA, ŻE WŁADZA DAJE KASĘ A KASA TO WŁADZA!!!
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
nuta_pl napisał/a:
modliszka napisał/a:
krzywdzące ?
Kto upowaznil krishne (nie byla strona w konflikcie ) do napisania tekstu, jaki napisala ....zostala potraktowana bardzo, bardzo lagodnie !!!!!
no tak, rozumiem, ze ty jestes strona konfliktu i dlatego mozesz sie wypowiadac
kolejne dorabianie ideologii
nie twierdze i nie bede twierdzila ze jestem cacy, ideal i wogole. to jest rowniez kolejne uogolnienie z Twojej strony w stosunku do mojej osoby. twierdze tylko ze nie robilam tego co mi zarzucasz. a ze swojego wrednego charakterku doskonale zdaje sobie sprawe
M4b napisał/a:
To ONI - to nie ja ...
kolejna wlasna interpretacja
a wiec piszac ze to nie ja nie wskazalam zadnej osoby czy osob i nie powiedzialam WPROST: to oni to nie ja.
rozciagasz watek jak tylko mozesz i atakujesz mnie na co ja oczywicie nie pozostaje dluzna. gratuluje moderatorskiego OBIEKTYWIZMU
a co do samopoczucia ...pozostawiam no commemts
[ Dodano: Pią 08 Lip, 2005 ]
modliszka napisał/a:
ze czesto blizko siebie przebywamy
i bynajmniej wtedy nie idziesz spac....
_________________ Tout ce qui n'est pas autobiographique est du plaggiat.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Prosiłem uspokajałem... cała 4-ka:
M4b
modliszka
nuta_pl
monia
dostajecie ostrzeżenia - dalsze prowadzenie dyskusji w tej formie gdziekolwiek na forum i przez kogokolwiek będzie skutkowało identycznymi konsekwencjami.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
...to jeszcze odbierasz Ignac'owi forumowa specjalizacje ...bedzie zawiedziony
Nie ukrywam... praktykuje u mnie , jednak wszystkie diagnozy będą potwierdzane u najwyższego specjalisty ... ale dopiero po obniżeniu temperatury na forum ... w takich warunkach nie da się normalnie pracować.
Tu akurat piszę ni ejako moderator tylko jako M4b, i ostrzeżonko też dostałem jako M4b
oki nastepnym razem zaznaczaj: to ja M4b albo to ja M4b-moderator choc dla mnie jako moderator to nie powinienes rozgraniczac tego kiedy piszesz jako Ty a kiedy jako moderator vide Drew dla ktorego chyle czolo
pozdrawiam
EOT
_________________ Tout ce qui n'est pas autobiographique est du plaggiat.
z tymi mosci panowie to bym nie przesadzala ale ze gowno smierdzi to fakt.
moj tata ma takie powiedzenie " nie rusz gowna bo bedzie smierdzialo".
gowniane mysli i tyle.
byt okresla swiadomosc.
Swiete slowa, moj tata powtarzal to samo...
Na cale szczescie to inny ojciec, ktory powtarzal też "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana"
Biała napisał/a:
Treść usunięta przez Moderatorów ze względu na drastyczne złamanie regulaminu.
Drastyczne ???????????????????????
Dziewczyna jest zdruzgotana, bo nie musi opowiadac na forum co przezyla a takie zagrywki sa ponizej pasa - prosze sie temu wnikiliwie przyżeć.........
Biala jestem z Toba.........!!!!!!!!!!!!!!!!!
chyba, ze mowiac o wybiorczej pamieci mialas na mysli siebie
_________________ CAŁY TEN PORZĄDEK DO TEGO SIĘ SPROWADZA, ŻE WŁADZA DAJE KASĘ A KASA TO WŁADZA!!!
nuta_pl napisał/a:
chyba, ze mowiac o wybiorczej pamieci mialas na mysli siebie
czy pojmujesz slowo konflikt biala-kasiekk ?????????????
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Zanim ktoś tu jeszcze napisze nie w temcie życzeń i z negatywnym nastawieniem to będzie miał kolejne ostrzeżenie. Radzę sie zastanowić ...
kubeł zimnej wody na głowę może pomoć w podjęciu właściwej decyzji.
Zycze wszystkim bez wyjątku, miłego, słonecznego z pozytywnymi wibracjami weekendu .....
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
modliszka napisał/a:
Zycze wszystkim bez wyjątku, miłego, słonecznego z pozytywnymi wibracjami weekendu .....
A ja życzę wszystkim, żeby odpoczęli od pracy, bo jej nadmiar szkodzi. Czego najlepszym dowodem jestem ja, gdyż po przeczytaniu powyższego posta i dojściu do "pozytywnych wibracji" skonstruowałem sobie w myślach słoneczny obraz miłej pani z bardzo pozytywnym wibratorem w ręku... Dość!
Idę zapisać się do "Landrynki"
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum