modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pią 08 Lip, 2005
drew napisał/a:
Życzę Modliszce mniej zjadliwości i agresji na Forum i doszukiwania się wszędzie stronniczości - takie podejście szkodzi zdrowiu i trzeźwej ocenie rzeczywistości*
* Tak, wiem - teraz ja byłem zjadliwy. Cóż, niektóre choroby są zakaźne.
Dziekuje za życzenie
czuje sie uleczona slowami
swoje antidotum, moge oddac zarażonym
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
zycze MOdliszce i jej przyjaciolom tego samego czego ona zyczy moderatorowi Drew'u
oraz kolejnych udanych glosnych imprez balkonowych (rowniez tygodniowych) i oby nikt wiecej nie krzyczal na Was komunisci!!!!
_________________ Tout ce qui n'est pas autobiographique est du plaggiat.
monia napisał/a:
zycze MOdliszce i jej przyjaciolom tego samego czego ona zyczy moderatorowi Drew'u
oraz kolejnych udanych glosnych imprez balkonowych (rowniez tygodniowych) i oby nikt wiecej nie krzyczal na Was komunisci!!!!
dorzuce :
i żeby już przestali nas podsłuchiwac "życzliwi"
Ulica: Inna
nr domu/klatki/mieszkania: 4080/2202
drew napisał/a:
Cóż Modliszko - użycie słowa 'również' oznacza zrównanie obu wypowiedzi. Czyli co odnosi się do jednej, to i do drugiej. Ale specjalnie dla Ciebie - poprawiłem tekst na 'politycznie poprawny'.
Życzę Modliszce mniej zjadliwości i agresji na Forum i doszukiwania się wszędzie stronniczości - takie podejście szkodzi zdrowiu i trzeźwej ocenie rzeczywistości*
* Tak, wiem - teraz ja byłem zjadliwy. Cóż, niektóre choroby są zakaźne.
wlasnie dlatego dopisanie slowa "rowniez" jest krzywdzace dla krishny
_________________ CAŁY TEN PORZĄDEK DO TEGO SIĘ SPROWADZA, ŻE WŁADZA DAJE KASĘ A KASA TO WŁADZA!!!
chyba nie znacz do konca znaczenia slowa podsluchiwac a przeciez korzystasz ze slownikow o czym czesto informujesz forumowiczow
Was poprostu nie da sie podsluchiwac, Was poprostu slychac czy sie tego chce czy nie
nuta_pl napisał/a:
wlasnie dlatego dopisanie slowa "rowniez" jest krzywdzace dla krishny
krzywdzące ?
Kto upowaznil krishne (nie byla strona w konflikcie ) do napisania tekstu, jaki napisala ....zostala potraktowana bardzo, bardzo lagodnie !!!!!
monia napisał/a:
modliszka napisał/a:
podsłuchiwac
chyba nie znacz do konca znaczenia slowa podsluchiwac a przeciez korzystasz ze slownikow o czym czesto informujesz forumowiczow
Was poprostu nie da sie podsluchiwac, Was poprostu slychac czy sie tego chce czy nie
chce poiwiedziec, ze Twoj smiech przeszkadza spac ludziom po nocach .....w koncu tez nalezysz do osob "akustycznych "
Ostatnio zmieniony przez modliszka Pią 08 Lip, 2005, w całości zmieniany 1 raz
oj M4b nigdzie nie napisalam ze nie wiem o co chodzi
przekrecasz wszystko dla potrzeb wlasnych wypowiedzi
pisze jeszcze raz wyraznie, ze wiem o co chodzi i ze nie krzyczalam komunisci
zdejmij wreszcie te klapki z oczu...
Kto upowaznil krishne (nie byla strona w konflikcie ) ... !!!!!
a do kogo trzeba wystapic o takie upowaznienie ???? czyzby do tej grupy jaka mam na mysli
jednak sa rowni i rowniejsi na tym forum jedym wolno sie wypowiadac we wszystkich tematach innym bron Boze
modliszka napisał/a:
chce poiwiedziec, ze Twoj smiech przeszkadza spac ludziom po nocach .....w koncu tez nalezysz do osob "akustycznych "
przeszkadzac mogl Tobie tylko na grillu choc z pewnoscia Twoja muza go systematycznie zagluszala
poza tym Ty akurat nie powinnas sie wypowiadac na temat tego czy moj smiech komus spac przeszkada czy nie, bo nie jestes moja sasiadka, a moi sasiedzi na moj smiech jeszcze nigdy sie nie uslarzali
no ale w koncu nalezysz do "tej" rowniejszej grupy osob na forum ...powinnam chyba o tym pamietac....
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Ostatnia prośba - o spokój - załatwiajcie takie sprawy na pw. Jak widać daliśmy za mało ostrzeżeń, bo nadal jest spora grupa osób szukających za wszelką cenę zaczepek, nie wyciągnęła żadnych wniosków. Ostrzeżeń mamy pod dostatkiem, na pewno wystarczy dla wszystkich.
_________________ Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
kolejne dorabianie ideologii
ja sie nie oburzam tylko z Toba rozmawiam i nie krzyczalam rowniez OK. zeby bylo jasne
monia napisał/a:
a do kogo trzeba wystapic o takie upowaznienie ???? czyzby do tej grupy jaka mam na mysli
do swojej mózgownicy
monia napisał/a:
przeszkadzac mogl Tobie tylko na grillu choc z pewnoscia Twoja muza go systematycznie zagluszala
poza tym Ty akurat nie powinnas sie wypowiadac na temat tego czy moj smiech komus spac przeszkada czy nie, bo nie jestes moja sasiadka, a moi sasiedzi na moj smiech jeszcze nigdy sie nie uslarzali
no ale w koncu nalezysz do "tej" rowniejszej grupy osob na forum ...powinnam chyba o tym pamietac....
mówie o siedlowych popisach ja nie jestem sasiadką Twoja ani TY moja, ale tak sie dziwnie skalada, ze czesto blizko siebie przebywamy
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
OK, dla mnie jest jasne - Ty nie krzyczałaś, Ty jesteś super cacy i w ogóle ideał. Nie masz na swoim keystalicznym wizerunku żadnej skazy i nie czujesz żadnego powodu żeby Ciebie mieszać w tak poniżające akcje jak wyzywanie ludzi pod balkonem, nawet jeśli jest to udziałem kilkuosobowej grupy w której się znajdujesz (zakłądam że tylko przez tragiczny zbiego okoliczności bo osoba o tak wysokim poziomie moralności nie poniżyła by się do przebywania z osobami wydzierającymi się pod cudzymi balkonami - nie dość że zakłócają ciszę nocną, a tego bardzo nie lubisz i tępisz, to jeszcze wykrzykują treści mające obrazić tych do których są wykrzykiwane).
To ONI - to nie ja ...
Cóż za relatywizm ...
Gratuluję doskonałego samopoczucia ...
_________________ Zmiana podpisu ...
Ostatnio zmieniony przez M4b Pią 08 Lip, 2005, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum