Poniewaz coraz wiekszymi krokami zbliza sie upragniony czas urlopowy, informuje ze jesli ktos chcialby wyjechac na urlop nad nasze piekne morze to sluze pomoca. Moim rodzinnym miastem jest Ustka , tam tez mieszkaja moi rodzice. Jesli ktos jest zainteresowany wyjazdem w lipcu wlasnie tam to piszcie prosze na pw lub maila, pomoge zalatwic odpowiednie lokum (w dobrrym standardzie i tanie ), w gre wchodzi hotel, pensjonat, prywatna kwatera w mieszkaniu lub domku jednorodzinnym), lub podam telefon bezposrednio do wynajmujacych.
Zawsze to lepiej tak niz zdac sie na slepy los wysiadajac z pociagu lub autobusu na miejscu.
wow --- Nuta salatke, Ty owoce morza... nie wiem czym zasluzylem na takie wzgledy, z gory dziekuje i doczekac sie tak samo jak wypadu do Chorwacji doczekac sie nie moge
Na małże tylko raz dałem się namówić i zaraz gorzko tego pożałowałem. Dostałem cały gar tych zwierzątek i męczyłem się z nimi okrutnie, ponieważ okoliczności nie pozwalały na wyrzucenie tego w diabły. Wspomnienie pozostanie do końca życia
probowalam "na cieplo" - niejadalne, szczegolnie dla kogos, kto ryb nie jada (z malymi wyjatkami) juz sam zapach byl nie halo - ale przemoglam sie - smakowalo jeszcze gorzej - widac nie doroslam jeszcze do tych specjalow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum