przed wyjazdem na urlop zalozylem watek z pozegnaniem tygodniowym ...
po kilku godzinach (jakos spac przed wyjazdem nie moglem) wyslalem prosbe o usuniecie tego watku do Admina...mialem fart - siedzial w nocy i wykasowal, ukryl czy co tam innego zrobil... dziekuje mu bardzo za szybka reakcje.
wiedzialem, ze w innych watkach tez o tym pislaem, ale prosba o kasowanie nic by nie dala bo byly rowniez cytaty...
a teraz dlaczego prosilem o kasowanie.... przeciez to piekna podpowiedz dla zlodzieja... nikogo nie ma w domciu... przez siedem dni zastanawialem sie co zastane w domu... ufff.... nic sie nie stalo.... mieszkanko niby ubezpieczone a i ukrac sie nie wiele da..., ale co z poczuciem bezpieczenstwa po wlamaniu.
Jest z nami grupa osob, ktore pdoobne doswiadczenia maja juz za soba - szrama zostaje jak diabli. Podeptać czyjąś prywatność to zbrodnia niewymierna i wymiernej kary za nia byc nie moze. Ale jakaś być powinna. Jest też z nami druga strona - czyli wlamywacze (nie wiem czy akurat na forum, ale na osiedlu na bank).
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Sob 09 Lip, 2005
kasiekk napisał/a:
Jest też z nami druga strona - czyli wlamywacze (nie wiem czy akurat na forum, ale na osiedlu na bank).
Znaczy - mieszkają tutaj? Czyżbyś wiedziała o kimś z osiedla że zajmuje się taką profesją??? (oczywiście nie zapytam kto, bo wiadomo, że takich rzeczy się nie mówi )
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
i bezpieczniej i taniej - ale trzeba od czasu do czasu zmienic otoczenie chociazby po to, zeby zatesknic za domkiem U mnie trwa to jakies dwa dni - juz moge wracac
_________________ (C)
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Nie 10 Lip, 2005
zatesknic za domkiem? np.: mzna pojechac na zakupy/cos gdzies zwiedzic w miescie i juz mozna wracac
Niestety przekonuję się, że polskie prawo ma baaaardzo duże luki...
ma i dlatego nie bede sie na temat sposobow rozpisywal bo...
1. za malo danych
2. nie chce byc posadzony jako osoba, ktora namawia do lamania prawa - choc mnie kiedys policja namowila i jakos na tym nie ucierpialem.... a i problem bez udzialu policji zostal rozwiazany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum