Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Nadchodzace wakacje
Autor Wiadomość
radok 
znany gawędziarz

Wysłany: Pon 20 Cze, 2005   

eses napisał/a:
radok napisał/a:

W Chorwacji jest drogo? To ja zamierzałem z moją kobitką tam się wybrać z myślą, że będzie w miarę tanio :roll: .

Zalezy jak jedziesz i czy masz argumenty :) ...
Wniosek: Byc Moze jak sie chce zaoszczedzic to chyba jednak warto jechac w ciemno i nie bookowac noclegow tutaj. Ale nie gwarantuje..... zeby pozniej na mnie nie bylo :)

Zamierzałem wybrać się we wrześniu na takie romantic vacation tylko we dwoje :D . Niestety tylko tydzień urlopu :roll: więc chciałbym dostać się jak najszybciej do celu mojej podróży. Najgorszy jest transport do Chorwacji dlatego zacząłem rozważać inne możliwości ( w sensie, a może inny kraj :shock: ).

Kaffi 
Moderator
Z czeluści piekielnych ;-)

Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sro 22 Cze, 2005   

Ignac napisał/a:
i w życiu nie tknąłem tego paskudztwa :wink: - sam widok mi wystaczał. :twisted: :twisted: :twisted:

Ja też tak miałam... źle wygląda czyli dobrze smakować nie może :wink:
Ale ostatnio się przekonałam i powoli delikatnie eksperymentuję różne dania ze szpinakiem... naleśniki... jakieś mrozone rybki... I naprawdę jest okay :) .

"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Wysłany: Sro 22 Cze, 2005   

Kaffi napisał/a:
Ja też tak miałam... źle wygląda czyli dobrze smakować nie może :wink:
Ale ostatnio się przekonałam i powoli delikatnie eksperymentuję różne dania ze szpinakiem... naleśniki... jakieś mrozone rybki... I naprawdę jest okay :) .

Dobra dobra :wink: , eksperymetnować to ja mogę na materiałach wybuchowych... :roll: jak się pomylę, to przynajmniej nie będę się męczył. :twisted: :twisted: :twisted:

gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Sro 29 Cze, 2005   

oby do soboty --- tydzien nad morzem. :D :D :D

pigula 
Moderator
rybka lubi pływać ;)

Wysłany: Pon 04 Lip, 2005   

Jakoś muszę przeżyć... jeszcze niecałe dwa tygodnie... i... nad Bałtyk... szbciutko. :D Nareszcie same, bez znajomych, pracy, rodziny itp. Niech już będzie połowa lipca!!! :D

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

pigula napisał/a:
Jakoś muszę przeżyć... jeszcze niecałe dwa tygodnie... i... nad Bałtyk... szbciutko. :D Nareszcie same, bez znajomych, pracy, rodziny itp. Niech już będzie połowa lipca!!! :D

Pewna jesteś... :twisted: ja też za dwa tygodnie nad Bałtyk jadę... :roll: :lol: nigdy nic nie wiadomo. :wink: :lol:

pigula 
Moderator
rybka lubi pływać ;)

Tia, to fakt... Człowiek często spotyka na urlopie różnych dziwnych znajomych... Hihihihih... W zeszłym roku byłyśmy w takiej dziurze, że absolutnie nikogo nie spotkałyśmy... w tym roku, może być gorzej ;)

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

pigula napisał/a:
Tia, to fakt... Człowiek często spotyka na urlopie różnych dziwnych znajomych... Hihihihih... W zeszłym roku byłyśmy w takiej dziurze, że absolutnie nikogo nie spotkałyśmy... w tym roku, może być gorzej ;)

Piguła, ja wszystko rozumiem... 8) rozumiem, że szukacie samotności... :!: rozumiem, że próbujesz mnie zniechęcić... :!: :roll: ale żeby zaraz "dziwnych znajomych"... :shock: nawet mnie nie widziałaś, a już wiesz że dziwny... :roll: 8) :lol: qrde, prorok jakiś cy cuś. :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

woweq 
totalny rekordzista
to kluczyk czy szczoteczka?

Wysłany: Wto 05 Lip, 2005   

wlasnie Pigula - dlaczego nazywasz Ignac'a "dziwnym znajomym" ???? :mrgreen:
a pewnie bedzie tak ze sie spotkacie calkiem przypadkowo nad BAAAAltykiem 8)

a co do jedzonka na wakacjach to oczywiscie, ze owoce morza!! krewetki/malze/inne robaczki - nadchodze :mrgreen:

pigula 
Moderator
rybka lubi pływać ;)

Jeśąli chodzi o jedzenie na urlopie, to: RYBY, RYBY i jeszcze raz RYBY (w ciagu roku nie tknę... tam smakują mi właściwie wszystkie)... :D Do tego zimne piwko i jest bomba...
Ewentualnie... chłodne półsłodkie wino, ale to tylko z Tą Jedyną i wcale nie do ryby... hmmmm... ;)

Ignac ;) My wszyscy (mieszkańcy osiedla) jesteśmy dziwni, nieprawdaż? ;)

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

pigula napisał/a:
Ignac ;) My wszyscy (mieszkańcy osiedla) jesteśmy dziwni, nieprawdaż? ;)

A ja na tle tej całej dziwności :wink: czuję się całkiem normalny. :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale niech Ci bedzie... :roll: objecuję nie napatoczyć się na wakacjach. 8) :lol: :mrgreen:

marekneon 
totalny rekordzista
ROBI KANAPKĘ

W te wakacje trzeba będzie pojechać nad morze podobno jest dużo koników morskich :D :D

woweq 
totalny rekordzista

Wysłany: Sro 06 Lip, 2005   

a tak na marginesie (uppps!) to juz sie nie moge doczekac urlopu - studentow nie bedzie,wykladowcow nie bedzie,spraw dziwnych nie bedzie - bedzie za to urlop :mrgreen: pogody moze nie byc, moze sobie padac, moze byc 45 stopni - ale za to jest urlop :mrgreen: ("wielka radosc w miescie gucia")

pigula 
Moderator
rybka lubi pływać ;)

woweq napisał/a:
... bedzie za to urlop :mrgreen: pogody moze nie byc, moze sobie padac, moze byc 45 stopni - ale za to jest urlop :mrgreen: ("wielka radosc w miescie gucia")

Oj, tak, tak, tak!!!
Jeszcze niecałe 2 tygodnie... Jeshu, jeszcze troszeczkę... Może padać gówniany deszcz (to takie określenie z pracy, hihihih)... My + morze... będzie bosko!!! :D

woweq 
totalny rekordzista

Pigula - tylko pamietaj o kartce - zeby przeslac ja do nas!!! 8) i moze wez krem z filtrem coby sie nie spalic nad Polskim Morzem 8)

Odpowiedz do tematu