Przepraszam, czy te Twoje z avataru kiedys skończą?
Męczysz zwierzaki
Muszki bzzzykaja całe życie a misie co robią śpią z butelkami
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Czw 02 Cze, 2005
Misiek napisał/a:
marekneon napisał/a:
....
Przepraszam, czy te Twoje z avataru kiedys skończą?
Męczysz zwierzaki
marekneon meczy, a czy on z pejczem stoi nad nimi
bo jakos nie widze
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
... no ale chyba inne muchy nie chca pomóc , bo wtedy to by wyglądało już na Sodomę-Gomorę..
...a może by tak podrzucić rozpuszczalnik, niech w końcu odleca biedne stworzenia....
A ja mam nadzieję, że długo się nie odkleją bo patrzenie na nie sprawia mi przyjemność
hm, w sumie to niewiele człowiekowi do szczęśćia potrzeba
Gzie moderator Biała landrynkowe tematy porusza w dziale nie do tego przeznaczonym
aaaa pewnie landrynkę czyta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum