modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 MIEJSCA WARTE POLECENIA ...
Wpisujcie miejsca, do których można dojść, dojechać rowerem, motocyklem lub samochodem i miło spędzić czas. Poczuć jak przyroda budzi się do życia, posłuchać co szepce nam wiatr do ucha i poganiać własny cień ...
Ja polecam na spacery - pobliskie Zalesie Dolne...dwa jeziora, spokoj, cisza...polanki i las....przyjemne miejsce, które odwiedza sporo ludzi
Odległość od naszego osiedla ok.3 km
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 Re: MIEJSCA WARTE POLECENIA ...
modliszka napisał/a:
Wpisujcie miejsca, do których można dojść, dojechać rowerem, motocyklem lub samochodem i miło spędzić czas. Poczuć jak przyroda budzi się do życia, posłuchać co szepce nam wiatr do ucha i poganiać własny cień ...
Ja polecam na spacery - pobliskie Zalesie Dolne...dwa jeziora, spokoj, cisza...polanki i las....przyjemne miejsce, które odwiedza sporo ludzi
Odległość od naszego osiedla ok.3 km
Już chyba wymieniłaś wszystkie.
znasz : Spalona, teżnie w Konstancinie, zamek w Czersku, wały w G. Kalwarii.....??? mysle, że sa miejsca, o których jeszcze nie wiemy, a które warto odwiedzić ....
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
modliszka napisał/a:
znasz : Spalona, teżnie w Konstancinie, zamek w Czersku, wały w G. Kalwarii.....??? mysle, że sa miejsca, o których jeszcze nie wiemy, a które warto odwiedzić ....
Miałem na myśli miejsca do których można wybrać się rowerem
moje czujniki wykryły, przerażająco niską kondycje fizyczną u Sasiada natychmiast proszę poprawić
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
mariuszb napisał/a:
modliszka napisał/a:
Miałem na myśli miejsca do których można wybrać się rowerem
Rowerem wszędzie da się dotrzeć, tylko w różnym czasie
Bylam tam w niedziele, stadnina jak stadnina, ale koniki troche inne niz te zazwyczaj spotykane. Ciekawa rasa koni, mozna porozmawiac, sporo sie dowiedziec, poglaskac, a jak ktos chce to i pojezdzic.
Lokalizacja: Wólka Pracka koło Złotokłosu. Bedzie pewnie ok 10 km od naszego osiedla, trasa rowerem ciekawa, malo uczeszczane drogi przez samochody
_________________ --
Joanna
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 Pęcice
Ciekawa propozycja Joasiu dziekuje za wpis
Ja do tego chciałabym polecić fajne miejsce, gdzie mozna dobrze, smacznie i w przyzwoitej cenie coś zjeść - to Karczma w Pęcicach. Miła okolica i fajny klimat jaki tam panuje, napewno spodoba sie wielu osobom... Zaraz obok jest zamek, ktory mozna pozwiedzac no i las, na spacer bardzo fajne miejsce....
No coż z Piaseczna bedzie pewnie około 10 km, ale co to jest dla Was Kochani
Dziekuje Joasiu za link.
Ja niestety nie moge znaleźć stronki tej Karczmy w Pęcicach ale polecam ja bardzo Kierunek z Pecic na Suchy Las 100-150 m i jesteśmy na miejscu. Pozdrawiam
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005
gawron napisał/a:
Ogrod Botaniczny w Powsinie
GAWRONKU - az wstyd sie przyznać, ale tam jeszcze nie bylam
W parku obowiazuje zakaz jazdy roweram, to tak na wszelki wypadek, aby sie ktos nie rozczarowal bedac na miejscu. Ale polecam, szczegolnie wiosna i wczesnym latem, kiedy wszystko co moze to kwitnie.
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005
Drusie napisał/a:
W parku obowiazuje zakaz jazdy roweram, to tak na wszelki wypadek, aby sie ktos nie rozczarowal bedac na miejscu. Ale polecam, szczegolnie wiosna i wczesnym latem, kiedy wszystko co moze to kwitnie.
Ale przy wejściu są stojaki do których można rowery przypiąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum