Juz pisalem o Ogradzie Botanicznym w Powsinie - teraz na terenie jest zorganizowana wystawa zwierzat morski - rekiny i inne -- chyba warto w niedziele sie wybrac - nie wiem czy wystawa jest na stale czy tylko tymczasowa.
mozna sie wybrac na jakas przyjemna przejazdzke w dwoch wariantach trasy: profi i easy i wykombinowac cos na sobote (jesli pogoda dopisze) - moze sobote za dwa tygodnie - w ta nas nie bedzie. Mamy troche okolicy na kolkach przejechane (ja mniej, Miszag calkiem sporo) i traski mozna byboby jakies przygotowac
mozna sie wybrac na jakas przyjemna przejazdzke w dwoch wariantach trasy: profi i easy i wykombinowac cos na sobote (jesli pogoda dopisze) - moze sobote za dwa tygodnie - w ta nas nie bedzie. Mamy troche okolicy na kolkach przejechane (ja mniej, Miszag calkiem sporo) i traski mozna byboby jakies przygotowac Smile
w te sobote to i nas nie bedzie, ale w nastepna moze bysmy sie pisali. Niestety yjazd w sobote dopiero o 12:30 moze 13, druga polowa pracuje do poludnia, a w niedziele to od rana mozna.
w eszly tydziel ladna trasa jechalismy przez slomczyn ten przed gora kalwaria, wzdluz wisly i potem przez gore kalwarie do piaseczna, wyszlo cos ok 50 km Dobra trasa, prawie caly czas aswaltem, ladne widoczki nad Wisla.
Moze by sie jakos umowic??
hmm... srednio widze szanse po piatkowych pilarskich i planach na sobotnie grille - raczej niedziela - moze ok. 12? (zeby znow bladym switem nie wstawac - tego mam nadmiar w ciagu tygodnia ).
_________________ (C)
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Ferie zimowe jeszcze trwają, chciałbym polecić górki szymona jako niezły sposób spędzenia czasu z dziećmi a nawet samemu też można się nieźle pobawić. Bywam tam prawie codziennie. Dużo ludzi a zwłaszcza po południu przybywa tam ze swoimi pociechami. Dziś byliśmy tam około dwóch godzin, bardzo fajnie się bawiliśmy a na koniec zrobiliśmy sobie kulig po okolicznych alejkach. Jak na te warunki to zabawa przednia,można się nieźle spocić,szczególnie na górce z kuligiem jest troszeczkę inaczej.
Z górki zjeżdżać można na czymkolwiek np; sanki,narty,nartosanki,jakieś plastiki typu jabłuszko,worki puste lub z jakimś wypełnieniem. Można sobie zorganizować ognisko,przynajmniej tak mi się wydaje bo miejsce do tego jest. Dla spędzenia trochę czasu na świerzym powietrzu i rozruszania organizmu polecam to miejsce.
_________________ Jak zbudować życie bogate w czas?
jest pomysł.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
postaram się . Jest to Zalesie Dolne, z naszego osiedla jedzie się do stacji PKP i dalej w prawo ul.Stołeczną do w lewo w ul.Kasztanów z ul.Kasztanów skreca się w prawo w al.kalin ona przechodzi w ul.Brzóz i tą ulicą do końca do parkingu nad wodą. Myślę ,że dalej dasz sobie radę. Miłej zabawy życzę. Jutro mam zamiar też tam być.
_________________ Jak zbudować życie bogate w czas?
jest pomysł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum