Wysłany: Sob 04 Cze, 2005 Mecz POLSKA -AZERBEJDZAN
Witam wszystkich kibiców i sympatyków piłki nożnej.
Jak wrażenia po wygranej Polaków z Azerami 3:0.
Co sądzicie o zachowaniu trenera Azerow. Po 3 bramce dla Polski facet naprawde sie zdenerwował
_________________ *****choose your destiny*****
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sob 04 Cze, 2005
nie wiem bardzo, o co chodzi ale jakos lubie to nazwisko, wiec tak oddalam glosik
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Mila wśród najlepszych? Nic specjalnego nie pokazał, no może poza próbą "przejażdżki" na oklep na jednym z Azerów
Torres za to pokazał, jak nie umie przegrywać. Ciekawe jakie będą konsekwencje...? Dla niego i całej federacji piłakrskiej Azerbejdżanu, bo kibice też nie byli od niego gorsi.
Koniec końców w dwumeczu 11-0 . Mogło być jeszcze wyżej...
_________________ Budzi się we mnie zwierzę!
(tylko obawiam się, że to leniwiec)
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
darko napisał/a:
tylko szymkowiak, podania pierwszorzędne.
A jaki był śmiech, kiedy Szymkowiak przechodził do Trabzonsporu. Dopiero tam "odżył" i pokazuje cały swój kunszt.
Przenosi się to też na reprezentację.
Szkoda, że Krzynówek nie zagrał. Z Szymkowiakiem byłby to zabójczy duet.
_________________ Budzi się we mnie zwierzę!
(tylko obawiam się, że to leniwiec)
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
czy moze mi Ktos powie co sie dziala podczas tego meczu i co zrobil tamten trener???
czy moze mi Ktos powie co sie dziala podczas tego meczu i co zrobil tamten trener???
Tuż po stracie trzeciej bramki selekcjonera Azerów Carlosa Alberto Torresa podszedł do sędziego technicznego i uderzył go lekko w twarz, przy okazji krzycząc i wymachując rękami. Gdy ujrzał czerwoną kartkę, ostentacyjnie wszedł na boisko i zaczął pokazywać głównemu sędziemu puste kieszenie. Dał w ten sposób do zrozumienia, że arbiter został przekupiony.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Tuż po stracie trzeciej bramki selekcjonera Azerów Carlosa Alberto Torresa podszedł do sędziego technicznego i uderzył go lekko w twarz, przy okazji krzycząc i wymachując rękami. Gdy ujrzał czerwoną kartkę, ostentacyjnie wszedł na boisko i zaczął pokazywać głównemu sędziemu puste kieszenie. Dał w ten sposób do zrozumienia, że arbiter został przekupiony.
Piękny cytat z ONET.PL GRATULUJĘ NIC DODAĆ NIC UJĄĆ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum