Mnie interesuje, znajomy nie mający dostepu do netu poszukuje informacji własnie na ten temat, pożniej przełozy to sobie na % Hmmm... oj będzie się działo.
Skoro tak to proszę bardzo
wydaje mi się że profil studiów niema znaczenia w pracy jaka wykonuje
ale można powiedzieć że 80% zgodny z kierunkiem
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
studia - sobie, a praca - sobie , wykorzystuje 20% zawodu wyuczonego. NIestety dozyliśmy takich czasów , że dzisiaj studia nie są furtką do wymarzonej pracy. I jak ktoś myśli że będzie całe życie pracował w swoim zawodzie to się myli ( albo ma bardzo trendy zawód ) Człowiek się całe życie musi uczyć )))))))))))))))))))))żeby nie zostać na lodzie
No chyba każdy z nas pracuje zgodnie z kierunkiem studiów. Juz zapomnięliście jakie przewałki się robiło co by zaliczyć przedmiot albo poimprezować ?
Teraz takie same przewałki robi sie z klientami, lub pracodawcą :):) albo w życiu codziennym NAUKA NIE POSZŁA W LAS
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
eraz takie same przewałki robi sie z klientami, lub pracodawcą albo w życiu codziennym
NAUKA NIE POSZŁA W LAS
Słuszna uwaga samo życie
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
jesli chodzi o mnie to moja praca pokrywa się w ok 50% z moim wykształceniem, choć z drugiej strony szukali do pracy ludzi po politechnice i z moim zawodem, więc może będzie więcej tych procentów , a na pewno przyczyniło sie to znacząco do zdobycia mojej pracy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum