modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 KSIĘGA ŻYCZEŃ I POZDROWIEŃ
Tu możecie wpisać swoje życzenia i pozdrowienia "do wszystkich świetych" a nóż krasnoludki doniosą Wasze intencje i prośby zostaną wysłuchane
Korzystajc z okazji, chciałabym pozdrowic Pania ze sklepu spożywczego na Pelikanów i prosić ja, żeby już wiecej nie blokowala mojego autka Nie wiem czemu, tak sobie upodobała mój samochodzik, ale zaczyna mnie nudzić codzienne proszenie, o szybki odjazd. Pozdrawiam
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005
serdecznie prosze o nie wyrywanie juz wiecej lusterek oraz wycieraczek z mego autka-staruszka to naprawde nie jest az tak zabawne
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005
woweq napisał/a:
serdecznie prosze o nie wyrywanie juz wiecej lusterek oraz wycieraczek z mego autka-staruszka to naprawde nie jest az tak zabawne
Nie proś o nie wyrywanie lusterek, a o nie wyrwanie rączek tem draniowi co zniszczył ci lusterka... z prośbami to tak jest że albo się nie spełniają albo spełniają się odwrotnie niż chcemy... a jak baaaaardoz nie będziesz chciała aby mu się stała jakaś krzywda, to prawdopodobieństwo że jednak coś może spotakć go, znacznie wzrasta... będziesz miała szanse na to że chłoptasiowi może jednak urwie łapki....
CO TO ZA CZARNOWIDZTWO ????????????? ZAKAZUJE TAKICH ŻYCZEŃ !!!
Nie czyń bliźniemu, co Tobie nie mile !!! Mozna wymyśleć 100 innych powodów kary, ale bez urywania raczek Z dranstwem mozna walczyc skutecznie, nie schodzac do jego poziomu....bo to oznacza slabosc i samą przegraną. Czy Warto ? Myśle, że nie. Kikutów na osiedlu przybędzie, a to widok nie zbyt przyjemny. Ja wole ludzi z łapkami i nózkami i tak też niech zostanie.
Pozdrawiam
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Modliszko, jakie czarnowidztwo.... po prostu ja bardzo, ale to bardzo właśnie nie chcę aby cokolwiek mu się złego stało, czy troska o kogoś to złorzeczenie?
w takim razie, chyle czola i o wybaczenie prosze
źle intencje odczytałam i wstyd mi teraz za topic, w którym emocjam upust dac musiałam
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
314TeR napisał/a:
woweq napisał/a:
Nie proś o nie wyrywanie lusterek, a o nie wyrwanie rączek tem draniowi co zniszczył ci lusterka... z prośbami to tak jest że albo się nie spełniają albo spełniają się odwrotnie niż chcemy... a jak baaaaardoz nie będziesz chciała aby mu się stała jakaś krzywda, to prawdopodobieństwo że jednak coś może spotakć go, znacznie wzrasta... będziesz miała szanse na to że chłoptasiowi może jednak urwie łapki....
- dokladnie tak powinnam poprosic
_________________ "me, myself & I"
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005
Pozdrawiam Pania z Pelikanów(chyba), ktora spaceruje z popielatym pieskiem. Piesek czesto biega luzem i wykazuje bardzo agresywne zachowanie. Prosze trzymac go na smyczy, bo nie moge zagwarantowac, ze nastepnym razem nie uzyje nogi...
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
modliszka napisał/a:
Pozdrawiam Pania z Pelikanów(chyba), ktora spaceruje z popielatym pieskiem. Piesek czesto biega luzem i wykazuje bardzo agresywne zachowanie. Prosze trzymac go na smyczy, bo nie moge zagwarantowac, ze nastepnym razem nie uzyje nogi...
W stosunku do Pani czy pieska ?
_________________ Zmiana podpisu ...
M4b napisał/a:
...do pieska oczywiście
modliszka napisał/a:
M4b napisał/a:
...do pieska oczywiście
Ja sugerowałbym jednak Panią.
Co piesek winny ? Taki ma charakterek i już.
Owa Pani wina że wiedząc o tym puszcza go luzem.
I to onej Pani się należy "kara" .
M4b napisał/a:
...do pieska oczywiście
Ja sugerowałbym jednak Panią.
Co piesek winny ? Taki ma charakterek i już.
Owa Pani wina że wiedząc o tym puszcza go luzem.
I to onej Pani się należy "kara" .[/quote]
to jest dosc trudny temat do dyskusji....
noga wogole w uzyciu byc nie powinna, ale juz kilka razy, idac ze swoim pupilkiem zostalam przez to popielate stworzenie napadnieta.
Pies jest agresywny i tyle, wiec trudno mi przewidzieć, jak zareaguje nastepnym razem...
Tym bardziej więc jego szczęśliwa (a może nie do końca) właścicielka ma PSI obowiązek trzymania go na uwięzi i w kagańcu - do czego zresztą poza zdrowym rozsądkiem obligują ją i innych właścicieli psów stosowne przepisy.
Jeśli zaś tego nie robi - należy jej się kara.
M4b napisał/a:
Tym bardziej więc jego szczęśliwa (a może nie do końca) właścicielka ma PSI obowiązek trzymania go na uwięzi i w kagańcu - do czego zresztą poza zdrowym rozsądkiem obligują ją i innych właścicieli psów stosowne przepisy.
Jeśli zaś tego nie robi - należy jej się kara.
Mam nadzieje, ze Pani i piesek przeczytaja życzenia i taka sytacja wiecej juz nie bedzie miała miejsca
A jak wyglądał ten piesek, bo moja psina też popielata (pieprz z solą), ale agresywna to ona nie jest. Jedyną agresywną postawę w jej życiu widziałam u weterynarza, ale sam się prosił.
_________________ "MYŚLĘ SOBIE, ŻE TA ZIMA KIEDYŚ MUSI MINĄĆ,
ZAZIELENI SIĘ, UROŚNIE KILKA DRZEW..."
"NAJPIERW SIĘ ROZEJRZYJ, POTEM SIĘ ROZEDRZYJ" Marcin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum