wszystko ...
czysta - najbardziej jezeli maja byc duze ilosci
whiski tez moge,... ale niestety pod koniec juz tylko z cola
tequila - w kazdej ilosci pod kazda postacia -- ale starsznie sie boje bo kac na drugi dzien jest nie do zniesienia
brandy - tylko dla smaku i w malych ilosciach
rozchodniaczka - uwielbiam sliwowice lacka - jeden i zaliczam prawdziwy koniec
Ulica: Inna
nr domu/klatki/mieszkania: 4080/2202
Wysłany: Wto 14 Cze, 2005
gawron napisał/a:
wszystko ...
1. czysta - jesli maja byc duze ilosci - zdecydowanie jest najlepsza
2. whiski, burbon itp - - gdyby mialo by byc z cola to by sprzedawali pomieszane z cola...
3. tequila - w kazdej ilosci pod jedna postacia - biala, ciepla i czysta (tylko cytryna i sol) - i nigdy nia mialem kaca po niej
4. koniak, brandy - tylko dla smaku i w malych ilosciach - lecz czesto dolewane
5. sliwowica, grappa, palinka, rakija - toco tygryski (i moja monia) lubia najbardziej
6. gin (tonic + cytryna lub limonka) - jak pic sie chce i nie ma piwa
7. piwo - najlepsze!
8. wina - oooooojojojojoj... dobre sa... ostatnio stwierdzilismy, ze poza tymi oklepanymi (francja, italia, hiszpania, itp) bardzo dobre sa: poludniowoafrykanskie, chilijskie, moldawskie, alzackie (nie mylic z francuskimi) - tylko takie prawdziwe, przywiezione samodzielnie a nie ze sklepu
9. inne wynalazki - jesli to nie sluzy do rozmrazania szyb w samochodzie to tez lubie
10. malibu itp wynalazki - nie nadaje sie to do picia, przynajmniej dla mnie
_________________ CAŁY TEN PORZĄDEK DO TEGO SIĘ SPROWADZA, ŻE WŁADZA DAJE KASĘ A KASA TO WŁADZA!!!
whiski, burbon itp - - gdyby mialo by byc z cola to by sprzedawali pomieszane z cola...
wiem ze z cola to profanacja - lubie z lodem, ale przy wiekszych ilosciach banki zaczynam puszczac nosem - na koniec musze juz zmieszac z cola... chyba ze dospuszczasz picie jak czysta popijajac cola - mnie to pasuje, - czesta tez tak koncze
nuta_pl napisał/a:
tequila - w kazdej ilosci pod jedna postacia - biala, ciepla i czysta (tylko cytryna i sol) - i nigdy nia mialem kaca po niej
ta postac jest najlepsza, ale sa tez rownie dobre
np. z truskawkami i szczypta cukru - truskawki zamrozone i zmielone --- pol na pol... mniej wiecej
a ze kaca nie miales to znaczy ze malo wypiles - kac jest dwa razy wiekszy niz po wodzie -- przynajmniej u mnie...
a o ginie zapomnialem --- dawno nie pilem - kiedys bardzo lubilem ale w malych ilosciach
Wysłany: Wto 14 Cze, 2005
gawron napisał/a:
nuta_pl napisał/a:
whiski, burbon itp - - gdyby mialo by byc z cola to by sprzedawali pomieszane z cola...
wiem ze z cola to profanacja - lubie z lodem, ale przy wiekszych ilosciach banki zaczynam puszczac nosem - na koniec musze juz zmieszac z cola... chyba ze dospuszczasz picie jak czysta popijajac cola - mnie to pasuje, - czesta tez tak koncze
ja dopuszczam nawet picie z mlekiem - tylko, ze sam tego nie robie
gawron napisał/a:
nuta_pl napisał/a:
tequila - w kazdej ilosci pod jedna postacia - biala, ciepla i czysta (tylko cytryna i sol) - i nigdy nia mialem kaca po niej
ta postac jest najlepsza, ale sa tez rownie dobre
np. z truskawkami i szczypta cukru - truskawki zamrozone i zmielone --- pol na pol... mniej wiecej
a ze kaca nie miales to znaczy ze malo wypiles - kac jest dwa razy wiekszy niz po wodzie -- przynajmniej u mnie...
(...)
uno - zadna inna tequila nie mi nie pasi - pomarancze i cynamon przy zlotej powoduja u mnie odruch wymiotny
due - a truskawki z cukrem to chyba pasuja raczej do szampana...
tres - kaca nie mialem jeszcze po whisky i tequili - oczywiscie po wypiciu takiej ilosci jak nalezy...
_________________ CAŁY TEN PORZĄDEK DO TEGO SIĘ SPROWADZA, ŻE WŁADZA DAJE KASĘ A KASA TO WŁADZA!!!
ja dopuszczam nawet picie z mlekiem - tylko, ze sam tego nie robie
to dobrze --- bo myslalem ze juz whiski sie z Toba nie napije albo bede musial wczesnej skonczyc bo nie bedizesz mogl zniesc takiego widoku
nuta_pl napisał/a:
a truskawki z cukrem to chyba pasuja raczej do szampana...
no pewnie ze do szampana pasuja i to nawet bardziej ---- ale nie z chlopem
a z tequila z truskawkami - naprade polecam - kiedys myslalem podobne zdanie do czasu, az nie sprobowalem...
[ Dodano: Pią Cze 17, 2005 19:10 ]
chcialem powitac najstarszego forumowicza znaczy forumowiczke .... Babciu znaczy PrapraBabciu... jeszcze piec latek i 100latek bedzie.... ale Masz pare do klikania ... pozazdroscic...
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 20 Cze, 2005
Nuta, czas na male podsumowanie....wiesz, jak "starzy jesteśmy my" teraz my chcemy wiedzieć, jak Ty wypadles na tle ankiety Wersja opisowa moni jest już nam znana, ciekawe jaka bedzie Twoja
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Wysłany: Pon 20 Cze, 2005 PODSUMOWANIE
wnioski:
1. czesc z nas jest juz niestety znacznie posunieta w latach (to ci urodzeni przed 11 listopada 1968 oraz prawdopodobnie ci ze zlym uzebieniem)
2. pocieszajacy jest fakt, ze jestesmy nadal mlodzi (to ci urodzeni przed lub 11 listopada 1968)
3. smutne jest ze czesc z nas jest dotknieta postepujaca skleroza (to ci co nie pamietaja kiedy sie urodzili)
4. pociesza tez fakt, ze nadchodza nowe zastepy (to ci z kredkami)
5. nie ma wsord nas nienarodzonych - a to jest bardzo pocieszajace
6. chyba jako uczestnicy forum jestesmy wstydliwi, bo nie chcemy przyznac sie nawet w anonimowej ankiedie kiedy sie urodzilismy (tylko 24 uczestnikow wzielo udzial w ankiecie)
prosze o nowe wnioski, gdyz ze wzgledu na pore dluzej wnioskowac juz mi sie nie chce. dobranoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum