Polecam ciekawe komentarze internautów, na temat Halloween Mr. Green
za duzo tego do czytania (oczymi sie kleja i ide looloo)..
a jeśli chodzi o dzieciaki z textem "cukierek albo psikus", to uwazam, ze za duzo sie filmów naoglądały... imprezy halloweenowe - nie mam nic przeciwko, ale bachornia w tandetnych (bo inaczej tego nazwać nie mogę - mamusie sie nie postaraly) strojach... to nie na nasze realia.
a skoro juz tak czerpiemy z tego zachowu... to powinnismy uwazac, aby nie zaczerpnac prawdziwego horroru halloween w stylu Mike Mayers
[ Dodano: Pon 31 Paź, 2005 ]
:>
halloween.jpg
Plik ściągnięto 6 raz(y) 22,95 KB
_________________ Gość drop your pants!!! Resistance is futile >:]
A ja się zagapiłam i dyń nie przygotowałam; w ogóle nie sądziłam, że dzieci będą po cukierki przychodzić , bo tak to może bym się przebrała za jakąś czarownicę i troszkę postraszyła. Dobrze, że chociaż miałam jakieś słodycze, bo kto wie, jak by to było z tymi psikusami?
A ja się zagapiłam i dyń nie przygotowałam; w ogóle nie sądziłam, że dzieci będą po cukierki przychodzić , bo tak to może bym się przebrała za jakąś czarownicę i troszkę postraszyła. Dobrze, że chociaż miałam jakieś słodycze, bo kto wie, jak by to było z tymi psikusami?
a do mnie dzieci nie przyszły sama cukierka też nie dostałam tylko jakieś szpecle...
_________________ "Piekło wybrukowane jest dobrymi chęciami."
Poważnie? U nas już też łażą? Nie... to jest przegięcie... Co innego dynia (mam ochotę, to robię) a co innego narzucanie się z żebraniem o cukierki...
ja tego tak nie traktuję... lepiej żeby dziaciaki się w taki sposób bawiły a nie paliły fajki lub trawkę, klej wąchały czy uczyły się browarek popijać...
dynia ok a cukierki złe --- o ile się nie mylę to jedno z drugim ma wiele wspólnego...
bardziej mnie wkurza jak dorośli łażą i żebrają na różniego rodzaju fundację, które konta nie mają... o kominiarzach nie będę się rozpisywał bo to jest dopiero przegięcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum