Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
GTW
Autor Wiadomość
Pohor 
Moderator

Wspólnota: Pelikanów
Wysłany: Pon 20 Cze, 2005   

nuta_pl napisał/a:
mam jedynie nadzieje, ze Główne Towarzystwo Wycieczkowe nie bedzie, a w zasadzie jego czlonkowie nie beda brali przykladu z ludzi tworzacych Grupe Trzymajaca Wladze.

Hmmm... Twoje ciągłe drązenie tematu i kierowanie go w negatywną strone, bardzo brzydkie porownania w przeszlosci, a takze "ukryte" ataki w tym temacie sa moim zdaniem jednoznacznym dowodem, ze to Ty bierzesz przyklad z ludzi tworzacych grupe trzymajaca wladze.

MIKI 
totalny rekordzista
najmilszy pod słońcem

M4b napisał/a:
MIKI, a o co zasadniczo Ci chodzi ???
Skład jest otwarty i każdy chętny może siez GTW wspólnie bawić a z czasem stać się jej członkiem :)
Sorki, mam wrażenie że piszesz żeby sobie popisać, a sens ma drugorzędne znaczenie ...

To jest do gawrona i dotyczy działu Meander. I wyjątkowo nie dotyczy GTW.... - tej GTW.

marekneon 
totalny rekordzista
ROBI KANAPKĘ

Jeszcze w wątku GTW, ponieważ jakoś w weekend nie zaglądałem na forum a temat jak widzę i mnie dotyczy chciałem powiedzieć, że władza, z którą się niektórym kojarzy ten skrót dotyczyć może jedynie trzymania pilota do telewizora, bo innych pomysłów mi brakuje oczywiście na pewno odgrywamy ważną rolę jako weekendowi klienci sklepików osiedlowych, ale na tym jakby się ta wersja skrótu kończy. A jeśli chodzi o towarzystwo wypadowe no tutaj raczej przykładów jest aż za nadto wystarczy prześledzić watek imprezy. Myślę, że jeżeli ktoś niema ochoty się integrować robić wspólnych wypadów do kina na grila czy piątkowo sobotnich melanży to przynajmniej niech nie zraża innych do tego żeby się poznać wspólnie bawić a nawet przyjaźnić. Szanuje każdego z forumowiczów i jego poglądy natomiast nie mogę się zgodzić z tym, aby ktoś oceniał innych nie znając ich i wysuwał bzdurne teorie nie poparte żadnymi przykładami może za ostro, ale nie lubię jak zaczynam słyszeć słowa naszych polityków o spiskowej teorii dziejów na naszym forum. Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku.

MIKI 
totalny rekordzista
najmilszy pod słońcem

marekneon napisał/a:
Jeszcze w wątku GTW, ponieważ jakoś w weekend nie zaglądałem na forum a temat jak widzę i mnie dotyczy chciałem powiedzieć, że władza, z którą się niektórym kojarzy ten skrót dotyczyć może jedynie trzymania pilota do telewizora, bo innych pomysłów mi brakuje oczywiście na pewno odgrywamy ważną rolę jako weekendowi klienci sklepików osiedlowych, ale na tym jakby się ta wersja skrótu kończy. A jeśli chodzi o towarzystwo wypadowe no tutaj raczej przykładów jest aż za nadto wystarczy prześledzić watek imprezy. Myślę, że jeżeli ktoś niema ochoty się integrować robić wspólnych wypadów do kina na grila czy piątkowo sobotnich melanży to przynajmniej niech nie zraża innych do tego żeby się poznać wspólnie bawić a nawet przyjaźnić. Szanuje każdego z forumowiczów i jego poglądy natomiast nie mogę się zgodzić z tym, aby ktoś oceniał innych nie znając ich i wysuwał bzdurne teorie nie poparte żadnymi przykładami może za ostro, ale nie lubię jak zaczynam słyszeć słowa naszych polityków o spiskowej teorii dziejów na naszym forum. Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku.

Forum to taki twór , że czepia się wszystkiego co nie jasne i budzi wątpliwości.
Gdybyśmy nie drążyli takich i innych tematów, to już dawno byłoby THE END.

marekneon 
totalny rekordzista
ROBI KANAPKĘ

MIKI napisał/a:

Forum to taki twór , że czepia się wszystkiego co nie jasne i budzi wątpliwości.

Miki to drąż tematów jest do bólu chodzi mi tylko o to że nie wolno mówić o ludziach na forum i przypisywać im niestworzonych rzeczy kiedy się niema dowodów na poparcie tak stawianej tezy a tylko rozsiewane przez niewiadomo kogo plotki.

monia 
używa klawiatury

marekneon napisał/a:

Miki to drąż tematów jest do bólu chodzi mi tylko o to że nie wolno mówić o ludziach na forum i przypisywać im niestworzonych rzeczy kiedy się niema dowodów na poparcie tak stawianej tezy a tylko rozsiewane przez niewiadomo kogo plotki.

markuneonie powiem tylko tyle - looknij do profilu nuty i popatrz co ma wpisane w zainteresowaniach :wink:
troche przesadziles z tymi niestworzonymi rzeczami i plotkami ...
jesli nie ma na forum Grupy Trzymajacej Władze to oki sprawa zostala wyjasniona - czasami spojrz bardziej z przymrozeniem oka na to co pisze zadymiarz nuta w swoich postach :lol: :lol: :lol: nie ma co sie wsciekac tylko umiejetnie dyskutowac :mrgreen:

MIKI 
totalny rekordzista
najmilszy pod słońcem

marekneon napisał/a:
MIKI napisał/a:

o dziwo moich postów o GTW w tym temacie nie ma ! wytrzymałem ! ...... no prawie !

marekneon 
totalny rekordzista
ROBI KANAPKĘ

monia napisał/a:

markuneonie powiem tylko tyle - looknij do profilu nuty i popatrz co ma wpisane w zainteresowaniach :wink:
jesli nie ma na forum Grupy Trzymajacej Władze to oki sprawa zostala wyjasniona - czasami spojrz bardziej z przymrozeniem oka na to co pisze zadymiarz nuta w swoich postach :lol: :lol: :lol: nie ma co sie wsciekac tylko umiejetnie dyskutowac :mrgreen:

Monia ok. to, co napisałem to była luźna refleksja po przeczytaniu postów nie skierowana do nikogo personalnie a Nutę lubię za jego czasami powalające teksty i byłem daleki od polemiki z nim po prostu nie lubię jak się ludzie dobrze bawią a ktoś im coś zarzuca bezpodstawnie. Mam nadzieje, że z Nutą wybieracie się na grila w sobotę i zobaczycie, że nie takie GTW straszne jak go malują. :)

Pohor 
Moderator

Wspólnota: Pelikanów

marekneon napisał/a:
po prostu nie lubię jak się ludzie dobrze bawią a ktoś im coś zarzuca

o! i tu jest meritum sprawy :lol: :lol: :lol:
i/ale wciąz wszystko z usmiechem

monia 
używa klawiatury

marekneon napisał/a:
monia napisał/a:

Monia ok. to, co napisałem to była luźna refleksja po przeczytaniu postów nie skierowana do nikogo personalnie a Nutę lubię za jego czasami powalające teksty i byłem daleki od polemiki z nim po prostu nie lubię jak się ludzie dobrze bawią a ktoś im coś zarzuca bezpodstawnie. Mam nadzieje, że z Nutą wybieracie się na grila w sobotę i zobaczycie, że nie takie GTW straszne jak go malują. :)

taka luzna to na nie byla :mrgreen: powiedzialabym ze sie raczej wk...eś :lol: :lol: :lol:
no ale oki przyjelam do wiadomosci :lol:
buziaczki

gawron 
totalny rekordzista

od jakiegos czasu ciagle ktos nam albo na forum albo na pw stawia dziwne pytania dotyczace tego skrotu... mam nadizeje, ze teraz jest juz wszystko jasne i temat zostal wyczerpany

[ Dodano: Pon Cze 20, 2005 12:45 ]
MIKI napisał/a:
o dziwo moich postów o GTW w tym temacie nie ma ! wytrzymałem ! ...... no prawie !

jak widac nie dla wszystkich... :lol: :lol: :lol:

Odpowiedz do tematu