GPW zastanawiam się, co to oznacza i bije się z myślami, bo sam zrzeszony mówił coś o władzy, czyli nasuwa się myśl Grupa Pragnąca Władzy, ale nie przecież on taki nie jest zawsze twierdził, że
Cytat:
Forum to taki twór, że czepia się wszystkiego, co nie jasne i budzi wątpliwości.
niewinnie się przy tym czerwieniąc nasuwa to jeszcze jedną możliwość
Grupa P…. Wypadowych, ale czy w kosmosie są związki partnerskie tego nie wiem i nie chce wiedzieć natomiast chce mu podziękować za piękny plakat, jaki mi wysmarował aż się Kur…. wzruszyłem, że się komuś podobam.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Nie proś o jeszcze, bo nic nie dostałeś i nie dostaniesz nie ten kierunek twoje końskie zaloty nie robią na mnie wrażenia. Rozumiem cię i twoje GPW naczytałeś się książek o starożytnym Rzymie gdzie żądni władzy cesarze kochali się w zniewieściałych chłopcach mając jednocześnie swoje kobiety ale miki wybacz nie ten kierunek nie ten styl i nie ten Marekneon i nie ta epoka pobudka obudź się
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Wspólnota: Pelikanów
Wysłany: Pon 20 Cze, 2005
MIKI napisał/a:
Myślałem , że tytuł Super Guru do czegoś zobowiązuje. Myliłem się.
Głupcom Powinniśmy Wybaczać
Spawia Ci przyjemnosc obrazanie innych ?
Moze to czesc dyskusji, ale wypowiadasz sie publicznie i wstepujesz na pole niemilych dla wielu wypowiedzi. Nie idz za daleko, bardzo prosze, bo ja osobiscie chetnie jeszcze nie raz bedę rad milo z Tobo rozmawiac. I tu i w realu
co prawda pokrecone, ale przez Mikiego napisane --- wybralem to co oczywiste ...
jeszcze chwila pierwszy i trzeci ban pewnie padnie.... ale co tam i tak jade na wakacje
a teraz Miki czekam na przeprosiny bo to co napisales bylo skierowane do mnie osobiscie i jest obrazliwe.
To z lekka przestało być śmieszne i masz już u mnie DWA PUNKTY !
grozisz mi Panie MIki????
Skoro przeszliśmy na Pan ?
Chyba jest jasne kto do mnie pije w tym wątku. Ale Ciebie gawronie jak zwykle pełno.
Znowu znalazłeś się między wódką a zakąską.
[ Dodano: Pon 20 Cze, 2005 22:25 ]
Pohor napisał/a:
MIKI napisał/a:
Spawia Ci przyjemnosc obrazanie innych ?
Moze to czesc dyskusji, ale wypowiadasz sie publicznie i wstepujesz na pole niemilych dla wielu wypowiedzi. Nie idz za daleko, bardzo prosze, bo ja osobiscie chetnie jeszcze nie raz bedę rad milo z Tobo rozmawiac. I tu i w realu
trochę chyba za późno zacząłeś lekturkę kolego !
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum