monia, poprosze o wyjaśnienie, do Twojego komentarza, zamieszczonego przy linku...
kto wy ? Pytam, bo cytujesz moja rozmowe z jednym z moderatorów, dotycząca moderowania forum......i musze przyznać, ze nic z tego nie rozumiem....
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
modliszko nie chodzi mi w tej calej wypowiedzi o Ciebie - chodzilo mi o wypowiedz Pohora
ROTFL!
Modliszka - to Ty nie wiedzialas, ze tu jest demokracja, równość, pokój i takie tam inne ?
moze zle to ujelam przepraszam nie chcialam Cie w to mieszac
_________________ Tout ce qui n'est pas autobiographique est du plaggiat.
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005
Tu prywatnie, jako M4b, członek GTW
Monia, powiedz mi dlaczego pewna bardzo wąska grupka forumowiczów postawiła sobie za cel atakować GTW na każdym kroku ?
Czym jest GTW ? To po prostu grupa ludzi którzy się poznali na wsolnej integracyjnej imprezie , z czasem okazało się że się doskonale razem czują, dobrze się razem bawią i chcą razem spędzać czas. Ale nie jest to grupa hermetyczna, zwróć uwagę że poza nami w naszych imprezach bierze udział wielu innych ludzi, i przykładami moga być np. impreza u Pilarskich, którą zorganizowało GTW, a bawiło się ponad 20 osób.
Najbliższy grill to też inicjatywa GTW - mamy nadzieję że znów bedzie ponad 20 osób.
Komuś jednak to chyba nie w smak. Komuś to przeszkadza. Może z zawiści że my się dobrze bawimy i rozumiemy ? Może to ta wściekłość powoduje ataki na które nie zasłużyliśmy ... Co więcej odbieramy w weekendy sporo SMSów od "niezrzeszonych" z pytaniami czy GTW ma jakieś weekendowe zebranie bo są chętni się z nami bawić. To dla nas bardzo miłe i zawsze chętnie widzimy naszych forumowiczów
A nazwa ? Jak każda inna ... W czasie jakiejś imprezy ktoś rzucił taka nazwę, i tak zostało ... Gwoli wyjaśnienia - jedyną władzę jaką trzymamy to "dyspozycja mocy" na imprezach i władza nad "oprawą muzyczną" Żadnej innej włądzy nie dzierżymy i nie uzurpujemy sobie żadnego prawa do jakiejkolwiek innej władzy na osiedlu. Bo i jakiej, skoro Zarządy się z nami nie bawią
Wszystkich serdecznie zapraszamy na imprezki integracyjne i do poznania nas Naprawdę mamy po dwie ręce, dwie nogi, po jednej głowie, mówimy po polsku, nie mamy zielonej skóry, chodzimy pionowo (przynajmniej do pewnego momentu) ...
Na marginesie - są na forum ludkowie z GTW którzy nie mają w avatarkach owych magicznych literek Pozdrawiam ich serdecznie - oni wiedzą o kogo chodzi. Śmieszna sprawa, bo oni są oszczędzani w atakach. To dowód na to że atakowane jest GTW jako GTW, a nie jego członkowie każdy z osobna "prywatnie" za np. swoje poglądy.
chyba zaraz i ja zbiore becki od grupy GTW ale juz dluzej nie daje rady milczec. ..............
buziaczki
Witaj Moniu pozwolisz, że odniosę się tylko do słów skierowanych do mnie o GTW pisałem w innym wątku i tyle w tym temacie. Wracając do sprawy pozwolisz, że będę cię cytował
Cytat:
markuneonie przyp...łes sie do wypowiedzi a wlasciwie pytania Mikiego (dla mnie banalnego) na temat twego avatarka.
Głównie przyp….łem się do tego
a podpis Pt. Tak tylko się pytam. Nic nie sugeruje twoim zdaniem no, więc odwróćmy sytuacje i będzie zdjęcie i napis zakaz lizbijkowania i obok twój avatarek z takim znakiem i podpis Tak tylko się pytam, co sobie pomyślisz fajny koleś ten miki taki dowcipny i to na osiedlowym forum …. Po prostu cacy
Cytat:
natomiast te zdjecia (szczeg. pierwsze ze skleslonymi pedalami) ktore zamiesciles w temacie Forumowa Parada Rownosci sa kompletnie ponizej krytki, wyrozumialosci i tolerancji okazywanej innym; jesli ty okazujesz publicznie nietolerancje i chyba obrzydzenie tak mysle dla ludzi o odmiennej orientacji seksualnej
Zamieściłem te zdjęcia bez komentarza tylko napis zdjęcia z parady, bo uważałem, że warto zobaczyć młodych działaczy LPR w akcji zanim się zagłosuje na tych oszołomów
Cytat:
jesli ty okazujesz publicznie nietolerancje i chyba obrzydzenie tak mysle dla ludzi o odmiennej orientacji seksualnej
bardziej Miki moze przyczepiac sie do twego avatarka
miki miki już napisał, jaki ma stosunek do pedałów i sam to opisał
Cytat:
a tylko dodałem znak zakazu wyraźnie podkreślający jaki mam do tego stos......,
- jak się na to zapatruję.
Cytat:
nie znam Mikiego nie wiem jakim jest czlowiekiem. byc moze po rozmowie doszlabym do wniosku ze nie nadajemy na tych samych falach ale szacunek trzeba miec do kazdego. na tym forum mielismy sie bawic, rozmawiac, mozna sie owszem poklocic ale nie w tak ohydny sposob. zaczely sie ataki na Mikiego to zaczal sie bronic w koncu stwierdzil ze dla niego jest EOT i uwazam ze slusznie postapil.
Ja do mikrego szacunek zawsze miałem aż nie przegiął ze zdjęciem teraz jest dla mnie nikim, bo nawet nie potrafił przeprosić za to, co zrobił nie miał w sobie tyle klasy, co kiedyś DAR gdy pokłucił się z Modliszką potrafił się przyznać do błędu przeprosił a ja o nim mam jak najlepsze zdanie jako prawdziwego faceta. A miki no cóż nie potrafi nie umie niema męskiej odwagi żeby mnie przeprosić kiedyś modliszka dobrze to opisała po kłótni z DAR, em gdy DAR ją publicznie przeprosił
Cytat:
"Lepsza przykrość przed stratą niźli żal po stracie", szacunek swój dla Ciebie, wyrazić muszę.
Także miki ucz się od Dara kultury.
Może teraz droga Moniu spojrzysz na ten temat z innej strony pozdrawiam
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Tu jako moderator
Monia -
Moderatorzy mają za zadanie dbać o pewien poziom dyskusji.
Dlaczego zdecydowałem się udzielić ostrzeżenia MIKIemu ? Ano dlatego że posunął się za daleko - personalne wycieczki i brutalne ataki, graniczące z chamstwem, obrażanie innych, itp itd.... Nie ma znaczenia w stosunku do kogo - "GTW member" czy ktokolwiek inny. Gdyby równie brutalnie atakował Ciebie, na pewno zareagowałbym podobnie.
I tak czekaliśmy długo (moderatorzy), chyba za długo. Ostatnio MIKI nie wnosi do forum za wiele pozytywnych treści, natomiast jest kopalnią agresji i personalnych ataków, w najróżniejszej niewybrednej formie.
I to jest powód dla którego dostał ostrzeżenie.
Marekneon - jego poglądy są jego poglądami. Mi też się nie podobają (wierzę że tak naprawdę wcale nie są tak radykalne jak pisze), ale nie posunąłbym się do przeróbki czyjegokolwiek zdjęcia czy avatarka żeby to pokazać. Można polemizować i dyskutować, ale nie ośmieszać personalnym atakiem.
BTW - moja pozycja jest bardzo niezręczna i niewygodna - nie chcę aby każda decyzja podobna do tej jakiej doświadczył MIKI była odbierana jako roztaczanie parasola nad GTW którego jednocześnie jestem dumnym członkiem i bywalcem.
Stąd czekałem długo aż któryś z moich kolegów to zrobi. Jednak nie widać dzisiaj żadnego a MIKI właśnie wczoraj wieczorem mocno przesadził. Stąd moja interwencja.
Na pewno było by zręczniej gdyby zrobił to kto inny i wtedy zapewne nie było by całych domysłów i insynuacji jakie teraz snujesz.
do M4b moderatora
drogi moderatorze to bardzo dobrze ze czuwasz na tym co pisza inni na forum. w koncu od tego jestes. tylko moim zdaniem ostrzezenie powinnien dostac rowniez markneon poniewaz wypowiedzi w stylu: "mam gdzies twoje zapatrywanie", czy "czlowieku lecz sie na glowe" sa ...ech moze lepiej no comment.
twierdzisz ze jesli ktos bedzie mnie atakowal bedziesz tak samo stawal w mojej obronie hmm czas pokaze, naprawde chcialabym w to wierzyc
tak powiem szczerze ze odnosze wrazenie ze jest roztaczany parasol nad GTW - dziwnie sie sklada ale na Mikego jak na razie narzekaja niektorzy tylko z tej grupy
i zgadzam sie z twoim stwierdzeniem ze byloby mniej domyslow i podejrzen z mojej strony gdyby to uczynil moderator nie nalezacy do GTW
monia napisał/a:
dziwnie sie sklada ale na Mikego jak na razie narzekaja niektorzy tylko z tej grupy
Bo to na nich, na tej grupie nie wiedzieć czemu skupia się żądło ataków MIKIego. Dlatego oni narzekają. Zauważ że nie atakuje osób które nie mają GTW w avatarku, a które do grupy należą Jestem nawet pod wrażeniem ich przyjacielskich pogawędek
_________________ Zmiana podpisu ...
Ostatnio zmieniony przez M4b Wto 21 Cze, 2005, w całości zmieniany 1 raz
Tu prywatnie, jako M4b, członek GTW
Monia, powiedz mi dlaczego pewna bardzo wąska grupka forumowiczów postawiła sobie za cel atakować GTW na każdym kroku ?
nie chodzi o przyczepanie sie ciagle do GTW i ze tak powiem besztanie ich z blotem.
poprostu to sa tylko jakies tam moje spostrzerzenia, o ktorych myslalam ze moge napisac.
moze faktycznie jest niedobrze ze nie wszyscy, ktorzy naleza do GTW nie maja jej nazwy przy avatarku - moze to by wiele dalo.
Czym jest GTW ? To po prostu grupa ludzi którzy się poznali na wsolnej integracyjnej imprezie , z czasem okazało się że się doskonale razem czują, dobrze się razem bawią i chcą razem spędzać czas. Ale nie jest to grupa hermetyczna, zwróć uwagę że poza nami w naszych imprezach bierze udział wielu innych ludzi, i przykładami moga być np. impreza u Pilarskich, którą zorganizowało GTW, a bawiło się ponad 20 osób.
Najbliższy grill to też inicjatywa GTW - mamy nadzieję że znów bedzie ponad 20 osób.
Komuś jednak to chyba nie w smak. Komuś to przeszkadza. Może z zawiści że my się dobrze bawimy i rozumiemy ?
nie absolutnie jesli to wlasnie tak jest to ja jak najbardziej jestem za. mi nie przeszkadza ze ktos sie swietnie bawi i rozumie i wcale nie jestem zazdrosna. w tej kwestii pudlo
Może to ta wściekłość powoduje ataki na które nie zasłużyliśmy ... Co więcej odbieramy w weekendy sporo SMSów od "niezrzeszonych" z pytaniami czy GTW ma jakieś weekendowe zebranie bo są chętni się z nami bawić. To dla nas bardzo miłe i zawsze chętnie widzimy naszych forumowiczów
A nazwa ? Jak każda inna ... W czasie jakiejś imprezy ktoś rzucił taka nazwę, i tak zostało ... Gwoli wyjaśnienia - jedyną władzę jaką trzymamy to "dyspozycja mocy" na imprezach i władza nad "oprawą muzyczną" Żadnej innej włądzy nie dzierżymy i nie uzurpujemy sobie żadnego prawa do jakiejkolwiek innej władzy na osiedlu. Bo i jakiej, skoro Zarządy się z nami nie bawią
Wszystkich serdecznie zapraszamy na imprezki integracyjne i do poznania nas Naprawdę mamy po dwie ręce, dwie nogi, po jednej głowie, mówimy po polsku, nie mamy zielonej skóry, chodzimy pionowo (przynajmniej do pewnego momentu) ...
Na marginesie - są na forum ludkowie z GTW którzy nie mają w avatarkach owych magicznych literek Pozdrawiam ich serdecznie - oni wiedzą o kogo chodzi. Śmieszna sprawa, bo oni są oszczędzani w atakach. To dowód na to że atakowane jest GTW jako GTW, a nie jego członkowie każdy z osobna "prywatnie" za np. swoje poglądy.
Właśnie tutaj zajrzałem, poczytałem i oświadczam co poniżej:
Nie należę do GTW, nie zwracałem dotychczas uwagi na te trzy literki - dlatego pod tym względem możecie mnie traktować jak osobę obiektywną.
MIKI zamieścił kontrowersyjny i niesmaczny fotomontaż kontrowersyjnego i niesmacznego avatarka Markaneona. Ja osobicie potraktowałem to jako skojarzenie jedynie w sferze grafiki (podobne pozycje osobników na obu obrazkach) - Marek odczytał jako sugestię co do jego preferencji seksualnych.
Potem panowie się poprzytkali przy aktywnej pomocy pozostałych.
A teraz ja przychodzę jako niezależny (jak wskazałem na początku) moderator i mówię:
1. Zamykam wątek
2. Zalecam kupełek zimnej wody na głowę każdego z dyskutantów
3. Po wytarciu wody - pięć głębszych oddechów - i kontynuowanie obecności na Forum z nastawieniem mniej wojowniczym i zaczepnym.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
Monia, w kwestii avatarka - to wiolny wybór każdego co sobie umieszcza. Jedni chcieli i umieścili, inni nie. Ich wola W GTW nie ma dyktatury ani Grupy Trzymającej Władzę nad GTW
Co do "pudła" - Ty tak nie postępujesz, ale też nie o Tobie pisałem
Spójrz na posty kilku innych osób ...
Dorabianie teorii skąd nazwa, wysnuwanie hipotez że chcemy przejąć i zawłaszczyć forum itp. Zaraz dojdzie do tego że podejmujemy próbę opasania mackami Zarządó Wspólnot a w przyszłości zawłaszczenie władzy w Gminie Pisaeczno, potem woj. mazowieckim, kolejno dalej Polską, Europą iświatem ...
Kurna, chłopaki (i dizewczyny) - ale świetlana przyszłość przed nami
Poz co te złośliwostki, nieprawdziwe insynuajce snute publicznie ? Jaki kto ma w tym cel ?
Publicznie nas oczernić? Ośmieszyć ? Mozesz to jakoś racjonalnie wytłumaczyć ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum