moge sie mylic, ale wydaje mi sie, ze ostatnio w atmosfera na forum jest jakby naelektryzowana. Mozna to traktowac, jak "wyjscie z nudy" ale proponuje, zeby wreszcie ten kto ma komys cos do powiedzenia - po prostu to zrobil - jest mi obojetne: na pw, na forum w watku bez odpwiadania i dyskusji: jeden post na osobe,
np. Kasiekk mnie wpienia i nienawidze czytania jej postow, bo to zołza - finał
wszystko dla wszystkich bedzie jasne, skoncza sie adwokatury i wycieczki
Skoro nalegasz to mogę napisać : Kasiekk mnie...
Żartowałem... już się do Ciebie przyzwyczaiłem.
_________________ Pozdrawiam Ignac.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pon 20 Cze, 2005
odpierd****ć sie od MUCH
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Ostatnio zmieniony przez modliszka Wto 21 Cze, 2005, w całości zmieniany 1 raz
Miki a ty dalej brniesz i dalej się plączesz dwa obrazki obok siebie są w twoim poście gdzie indziej niema a podpis
Cytat:
tak tylko spytałem
sugeruje, że znasz odpowiedz, że właściciel avatarka jest pedałem
Cytat:
Ja tylko dodałem znak zakazu wyraźnie podkreślający, jaki mam do tego stos......,
- jak się na to zapatruję.
Mam gdzieś twoje zapatrywania wyraźnie zasugerowałeś, że właściciel avatarka jest pedałem i to mnie interesuje
Cytat:
Był kiedyś osobnik , który był mocno związany z owadami w "Facetach w czerni".
Człowieku zejdź na ziemię będziesz mi tu filmy opowiadał, że była taka postać filmowa, co to ma dorzeczy wkleiłeś chamstwo i podpisałeś chamski rysunek, co maja do tego faceci w czerni
Cytat:
nigdzie nie jest napisane , że awatorek to rzecz święta
święta nie, ale kojarzy się z właścicielem a to już, co innego
Cytat:
przypiąłem na zasadzie oczywistych skojarzeń do tego, co ty sam zamieściłeś na forum, a ty się przypiąłeś do mnie, ato różnica znaczna.
Jakie skojarzenia napis zakaz pedałowania z facetami w czerni człowieku, lecz się na głowę
Cytat:
Znajdź jakieś lustro i walnij sobie z grzywki, innego wyjścia nie widzę.
Jeśli oto chodzi to nigdy nie zmieniłem twojego avatarka i z czystym sumieniem mogę patrzeć sobie w twarz a tobie jeszcze raz radzę wykonaj poniższy test
Cytat:
zapytaj swoich kolegów z Marriottu czy jak ich zdjęcie postawisz obok zakazu pedałowania z takim znakiem to czy ci dadzą buzi w czółko czy wyjada z grzywki jak to uczynisz to sam sobie odpowiesz na to pytanie
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005
Panowie, i Panie - koniec tego obrzucania się błotem.
Miki - żółta kartkaktóra za chwilę znajdzie swoje odzwierciedlenie w udzielonych oficjalnie ostrzeżeniach.
Uzasadnienie - Twoja obecność na forum służy jedynie obrażaniu innych .
To co zrobiłeś z Markaneona avatarkiem to poważne przegięcie.
Swoimi tekstami obrażasz innych którzy odważą się mieć inne zdanie.
Nieustannie atakujesz grupę ludzi za to tylko że wymyśłili sobie nazwę taką a nie inną.
Kolejne ostrzeżenie będzie banem.
Przemyśl proszę o co Ci naprawdę chodzi, jaką urazę do kogo czujesz, przeproś tych których swoimi atakami i niewybrednymi pomysłami uraziłeś bądź obraziłeś.
Gawron i Marekneon - proszę o zaprzestanie z osobnikiem MIKI bo prowadzi to jedynie do zaogniania i tak niebezpiecznie rozgrzanej atmosfery.
To samo tyczy się pozostałych uczestników tej jałowej a obraźliwej i agresywnej dyskusji.
GPW zastanawiam się, co to oznacza i bije się z myślami, bo sam zrzeszony mówił coś o władzy, czyli nasuwa się myśl Grupa Pragnąca Władzy
To bardzo ciekawe jak Główne Towarzystwo Wypadowe przetłumaczyło sobie skrót GPW. Nasuwa się tu przemyślenie że być może oficjalne rozszyfrowanie GTW nie jest jednak takie miłe i przyjazne jak chcecie przedstawić....
A na marginesie - autorem skrótu GPW jestem ja. I dwie uwagi:
1. transkrypcja jako Grupa Pragnąca Władzy jest bez sensu, z racji mojej nieobecności na forum.
2. Skrót oddaje mój stosunek do zmian na forum i szacunek do sposobu wprowadzenia owych zmian.
Czuję niesmak czytając całą tę dyskusję, niesmak do faktu, że zostałem zmuszony do zabrania głosu, natomiast satysfakcję z tego, że pojąłem taką a nie inną decyzję, bo wszystkie znaki wskazują, że decyzja była ze wszech miar słuszna. Forum jako prywatna zabawka grupy osób glanujących bez pardonu i opamiętania wszystkich nie-GTW jest tworem, w którym uczestniczyć nie zamierzam
Jesteś Marcin w ogromnym błędzie którego po raz kolejny nikt nie będzie Ci tłumaczył bo szkoda palców i klawiatur. Twój post dowodzi również że w tej chwili jedynym co usiłujesz zrobić na forum jest organizownaie kolejnych sporów i awantur.
Co do GTW - GTW nie jest żądnym tworem "agresywnym" - przykładem niech będzie spotkanie grillowe jakie właśnie GTW zaproponowało WSZYSTKIM forumowiczom, starym i nowym.
Ma to na celu poznanie się szerszej grupy sąsiedzkiej. I bynajmniej nie w celu "zglanowania" ich ...
To bardzo ciekawe jak Główne Towarzystwo Wypadowe przetłumaczyło sobie skrót GPW. Nasuwa się tu przemyślenie że być może oficjalne rozszyfrowanie GTW nie jest jednak takie miłe i przyjazne jak chcecie przedstawić....
A na marginesie - autorem skrótu GPW jestem ja. I dwie uwagi:
Witaj Marcinie przyznam się, że nie wiedziałem ze to twój pomysł z GPW myślałem ze to miki wymyślił. Moje skojarzenia w temacie rozszyfrowania tego skrótu miały jedynie pozwolić mi przejść do meritum sprawy, jaka mnie zdenerwowała. Jeśli poczułeś się urażony to sorki
Cytat:
prywatna zabawka grupy osób glanujących bez pardonu i opamiętania wszystkich nie-GTW jest tworem, w którym uczestniczyć nie zamierzam
Nie będę tego komentował, bo bardzo cię lubię i mam duży szacunek do ciebie. Pozdrawiam
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Marcin napisał/a:
Forum jako prywatna zabawka grupy osób glanujących bez pardonu i opamiętania wszystkich nie-GTW jest tworem, ...
MARCINIE, to jest nieprawda, jestem zaskoczony Twoja wypowiedzia, jest mi smutno i przykro.
_________________ Pokój ludziom dobrej woli.
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Wto 21 Cze, 2005 Re: GPW
Marcin napisał/a:
2. Skrót oddaje mój stosunek do zmian na forum i szacunek do sposobu wprowadzenia owych zmian.
Nie tylko Marcinie Twoj..........
I ten sprór, który powstał, nie dotyczył tak naprawdę "much" - dotyczył otwarcia for zamknietych. Szkoda, ze niektórzy pod przykrywką słowną, prowadza walkę podjazdową, nie zawracajac uwagi na nic i na nikogo...Żenada
kto może, to plecie i plecie a koszyka nie widać.........
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Witaj Marcinie - chyba jakies sprostowanie do Twojego oswiadczenie by sie przydalo ... nie odszedles z forum a jedynie na jakis czas przestales pisac. jak widac wydarzenia sledzis z wielka uwaga.
Marcin napisał/a:
jednak nadal nie wyjasnia co kazda z liter oznacza oznacza... moze w koncu ktos z GPW nam to wyjasni i zakonczy sia ta bezsensowna przepychanke.... rozumiem ze wyjsnienie pokaze tylko przeszlosc i brak checi w poszukiwaniu kompromisu.
Marcin napisał/a:
Czuję niesmak czytając całą tę dyskusję, niesmak do faktu, że zostałem zmuszony do zabrania głosu,
nikt Ciebie nie zmusza... napisales bo chciales. - a co do niesmaku pozwol ze sie nie odniose.
Marcin napisał/a:
natomiast satysfakcję z tego, że pojąłem taką a nie inną decyzję, bo wszystkie znaki wskazują, że decyzja była ze wszech miar słuszna.
skoro uwazasz ze sluszna to po co pietrzenie problemu???
Marcin napisał/a:
Forum jako prywatna zabawka grupy osób glanujących bez pardonu i opamiętania wszystkich nie-GTW jest tworem, w którym uczestniczyć nie zamierzam
kiedys forum bylo rowniez Twoja zabawka i nie tylko zabawka. na forum bawia sie wszyscy chetni bez podzialu na GTW itp...
nie pisz ze nie uczstniczysz bo ten post jest dowodem zupelnie czegos innego
Marcin napisał/a:
Dziękuję za uwagę.
nie muszisz dziekowac bo dobrze Wisz ze kazdy Twoj post czytane jest z wielka uwaga przez wszystkich, ktorzy do Ciebie szacunek maja lub niestety..... mieli...- jesten nadal w tej pierwszej grupie i man nadzieje ze w niej pozostane.
GTW zaprasza rowniez Ciebie na grilla..... przypomne ze kiedys tez byles w tej grupie i bawiles sie z nami wspolnie... do dnia dzisiejszego bardzo milo wspominam ognisko i nie tylko.
chyba zaraz i ja zbiore becki od grupy GTW ale juz dluzej nie daje rady milczec. mysle ze z tego samego powodu Marcin zabral glos za co bardzo mu dziekuje (wroccie do nas z Jagatha please !!!)
Gawronku to ze Marcin umiescil posta nie znaczy ze jest na forum obecny; to ze sledzi co pisza inni to jego sprawa i ma do tego prawo. nie jest to, uwazam, rownoznaczne z nieodejsciem z forum.
niestety pod tym co Marcin napisal podpisuje sie calkowicie.
zastanawia mnie bardzo powod dla ktorego powstal ten temat wyjasniania skrotu GPW. czy to dlatego ze nuta sprowokowal dyskusje na temat rozwijania nazwy GTW???? trzeba bylo jakos odwrocic uwage ?
dla mnie sa to ataki na Mikiego chopakow z grupy GTW (stworzyliscie front przeciwko Mikiemu pod haslem kto nie jest znami jest przeciwko)
twierdzicie np. kolega Gawron ze Miki jest tu gl. prowokatorem hmmm wydaje mi sie ze kiedys tak pisales o sobie, tyle tylko ze nie widziales w tym nic zlego (cyt. "... ale bede nadal soba i bede prowokowal..."). prowkujesz po to zeby dyskusja byla ciekawsza moze to samo wlasnie robi Miki ?
ponoc twierdzicie ze kazdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi na forum http://www.slowicza.org/p...ighlight=#15711
markuneonie przyp...łes sie do wypowiedzi a wlasciwie pytania Mikiego (dla mnie banalnego) na temat twego avatarka...
natomiast te zdjecia (szczeg. pierwsze ze skleslonymi pedalami) ktore zamiesciles w temacie Forumowa Parada Rownosci sa kompletnie ponizej krytki, wyrozumialosci i tolerancji okazywanej innym; jesli ty okazujesz publicznie nietolerancje i chyba obrzydzenie tak mysle dla ludzi o odmiennej orientacji seksualnej to tym bardziej Miki moze przyczepiac sie do twego avatarka
nie znam Mikiego nie wiem jakim jest czlowiekiem. byc moze po rozmowie doszlabym do wniosku ze nie nadajemy na tych samych falach ale szacunek trzeba miec do kazdego. na tym forum mielismy sie bawic, rozmawiac, mozna sie owszem poklocic ale nie w tak ohydny sposob. zaczely sie ataki na Mikiego to zaczal sie bronic w koncu stwierdzil ze dla niego jest EOT i uwazam ze slusznie postapil.
kwestia od razu grozenia mu banami bo nie jestes taki jak my tylko inny jest dla mnie smieszna. jesli rzeczywiscie zostanie usuniety z forum to skrot GTW bedzie mial dla mnie juz tylko jedno znaczenie
buziaczki
_________________ Tout ce qui n'est pas autobiographique est du plaggiat.
Tu jako moderator
Monia -
Moderatorzy mają za zadanie dbać o pewien poziom dyskusji.
Dlaczego zdecydowałem się udzielić ostrzeżenia MIKIemu ? Ano dlatego że posunął się za daleko - personalne wycieczki i brutalne ataki, graniczące z chamstwem, obrażanie innych, itp itd.... Nie ma znaczenia w stosunku do kogo - "GTW member" czy ktokolwiek inny. Gdyby równie brutalnie atakował Ciebie, na pewno zareagowałbym podobnie.
I tak czekaliśmy długo (moderatorzy), chyba za długo. Ostatnio MIKI nie wnosi do forum za wiele pozytywnych treści, natomiast jest kopalnią agresji i personalnych ataków, w najróżniejszej niewybrednej formie.
I to jest powód dla którego dostał ostrzeżenie.
Marekneon - jego poglądy są jego poglądami. Mi też się nie podobają (wierzę że tak naprawdę wcale nie są tak radykalne jak pisze), ale nie posunąłbym się do przeróbki czyjegokolwiek zdjęcia czy avatarka żeby to pokazać. Można polemizować i dyskutować, ale nie ośmieszać personalnym atakiem.
BTW - moja pozycja jest bardzo niezręczna i niewygodna - nie chcę aby każda decyzja podobna do tej jakiej doświadczył MIKI była odbierana jako roztaczanie parasola nad GTW którego jednocześnie jestem dumnym członkiem i bywalcem.
Stąd czekałem długo aż któryś z moich kolegów to zrobi. Jednak nie widać dzisiaj żadnego a MIKI właśnie wczoraj wieczorem mocno przesadził. Stąd moja interwencja.
Na pewno było by zręczniej gdyby zrobił to kto inny i wtedy zapewne nie było by całych domysłów i insynuacji jakie teraz snujesz.
jeszcze troche i na forum powstana dwie partie: GPW i GTW
kto wie, moze to ciekawy eksperyment
oczywiscie ja jako ja zawsze bede za pokojem, nawet w takim eksperymencie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum