Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe Strona Główna Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum osiedlowe
Osiedle Słowicza - Piaseczno - forum mieszkańców ulic: Albatrosów, Strusia, Pelikanów i Tukanów

•  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  •   Album  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
GPW
Autor Wiadomość
gawron 
totalny rekordzista

Wysłany: Pon 20 Cze, 2005   

MIKI napisał/a:
No fakt , zmowa Super Guru i Guru - nie mam najmniejszych szans. Ale jest w tym coś pocieszającego - GPW.

zmowy nie ma, ale jak widac obrazasz teraz coraz wieksza ilosc osob .... pocieszajace jest to ze mam mozliwosc zalozenia plonka na Ciebie i bedzie po problemie.

modliszka 
totalny rekordzista
AI - Artificial Intelligence

MIKI napisał/a:

Czy ja do Ciebie kiedyś miałem pretensje ?

Gawron to gawron - ten typ tak ma i ja tego nie zmienię - z tym to ja się już dawno pogodziłem :cry:

Panowie, prosze pretensje wyjasniac na PW......zadnych banów ma tu nie byc, bo ja wam dokopie ze szpili....brak komprosmisu skonczy sie tragicznie!!!! tego chcecie ???????????
o to wam chodzi ?????????............
MIKI a TY mozesz znaleźć 5 minut, zeby takie rzeczy z gawronem wyjasnic w realu, polecam watem imprezy, patrz dalej - grill w sobote.......

gawron 
totalny rekordzista

MIKI napisał/a:
Czy ja do Ciebie kiedyś miałem pretensje ?

miales i Masz nadal - za zmany ktore nastapily na forum.

MIKI napisał/a:

Gawron to gawron - ten typ tak ma i ja tego nie zmienię - z tym to ja się już dawno pogodziłem

nie Masz sie z czym godzic lub nie, bo pomysl zmiany gawrona jest z gory narazony na porazke... nie zmienie sie tak jak bys tego oczekiwal i koniec

MIKI 
totalny rekordzista
najmilszy pod słońcem

ŚLEPI JESTEŚCIE ?

marekneon napisał/a:
MIKI napisał/a:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: proszę o jeszcze ! :D

Nie proś o jeszcze, bo nic nie dostałeś :twisted: i nie dostaniesz :twisted: nie ten kierunek twoje końskie zaloty nie robią na mnie wrażenia. Rozumiem cię i twoje GPW naczytałeś się książek o starożytnym Rzymie gdzie żądni władzy cesarze kochali się w zniewieściałych chłopcach mając jednocześnie swoje kobiety ale miki wybacz nie ten kierunek nie ten styl i nie ten Marekneon i nie ta epoka pobudka obudź się :twisted:

TO JUŻ NIE JEST NIEWINNE, ZADZIORNE PYTANIE O PŁEĆ MUCH !

gawron 
totalny rekordzista

MIKI napisał/a:
ŚLEPI JESTEŚCIE ?

nie mniej od Ciebie ... widze wyraznie... bardzo rzeklbym nawet... i wiem do czego zmierzasz... ale nie tedy droga.

modliszka 
totalny rekordzista
AI - Artificial Intelligence

MIKI napisał/a:

albo zabraklo znaczka interpukcyjnego, alo padlo swierdzenie.... :roll:

Miki,
nikt z forum, nie atakuje Twojej osoby....
zazartowales z markiemneonem, kiedy on nie mial nastroju do zartów (zazwyczaj bardzoooooo pogodny koles)...stalo sie, , ze odpisal, odpisal w sposob konkretny i dosc stanowczy. Ty przyjąles to, jako zarzut......jaki zarzut: ano muchy....muchy, ktore zyja chyba 14 dni i potem the end..kapica.. :lol: warto ?....
Nastepnie gawron....czlowiek z zasadami (sam napisalas :ten typ tak ma ) typ ma sie dobrze, ale ciagle podjazdy, sugerujace, ze super guru nie trzyma fasonu....moga wyprowadzic najsilniejsze osoby ze stanu spokoju i kontemplacji.....
Prosze i blagam....sa ogniska zapalne, ktore musza zostac wyjasnione, kazdego cos boli a jedynym lekarzem bedzie rozmowa, rzeczowa i na temat.....taka, po ktorej mozna z nerwów nie spac dwie noce, ale nie wyjasnienie sobie pewnych rzeczy, bedzie powodowalo powracanie takich akcji, co jakis czas.....
Idzie lato...jutro zapuka nam w okna :wink: moze warto w ciut bardziej pogodny sposob spojrzec na zycie i to co nas otacza.... :wink:

a swoja droga dziekuje za ta adrenalinke......forum sie obudzilo, dzieki wam :wink: :D

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

modliszka napisał/a:
...a swoja droga dziekuje za ta adrenalinke......forum sie obudzilo, dzieki wam :wink: :D

Ja śpie dalej... tu zawsze tak było :wink: : najpierw buzi buzi :roll: , potem z kopyta :? , a potem znowu buzi buzi... :lol: co za nuda. :twisted: :twisted: :twisted:

Pohor 
Moderator

Wspólnota: Pelikanów

Ignac napisał/a:
Ja śpie dalej... tu zawsze tak było : najpierw buzi buzi , potem z kopyta , a potem znowu buzi buzi... co za nuda.

hmmm... to moze jakies propozycje z Twojej strony?
niekoniecznie teraz, niekoniecznie dzis :D

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Pohor napisał/a:
hmmm... to moze jakies propozycje z Twojej strony?
niekoniecznie teraz, niekoniecznie dzis :D

Jakieś propozycje zmian... :shock: oczywiście, bardzo chętnie... :roll: już podaje: po piwersze proponuję zam.... 8) :twisted:
Zaraz zaraz, czy kolega mnie przypadkiem nie prowokuje... :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

Pohor 
Moderator

Wspólnota: Pelikanów

nie! broń Boze nie prowokuje! serio.
ale nie chodzilo mi o zmiany na forum, czy gdzie indziej.
zmiany zawsze mozna proponowac i omawiac
chodzilo mi o propozycje wyjscia z nudy :)

kasiekk 
totalny rekordzista
etatowa zołza

moge sie mylic, ale wydaje mi sie, ze ostatnio w atmosfera na forum jest jakby naelektryzowana. Mozna to traktowac, jak "wyjscie z nudy" ale proponuje, zeby wreszcie ten kto ma komys cos do powiedzenia - po prostu to zrobil - jest mi obojetne: na pw, na forum w watku bez odpwiadania i dyskusji: jeden post na osobe,
np. Kasiekk mnie wpienia i nienawidze czytania jej postow, bo to zołza - finał
wszystko dla wszystkich bedzie jasne, skoncza sie adwokatury i wycieczki

marekneon 
totalny rekordzista
ROBI KANAPKĘ

MIKI napisał/a:
ŚLEPI JESTEŚCIE ?

Miki a czego się spodziewałeś, że z mojego avatarka pedała zrobisz i się kur… a pośmiejemy twój pomysł na rysunek w moim odczuciu jest poniżej deski klozetowej a twój umysł w tym momencie wykazał się inteligencja pięciolatka ze specjalnego przedszkola czy ja kiedyś przerobiłem twój avatarek nie, bo jest to poniżej mojej godności robić cos takiego, jeśli tego nie rozumiesz to zapytaj swoich kolegów z Marriottu czy jak ich zdjęcie postawisz obok zakazu pedałowania z takim znakiem to czy ci dadzą buzi w czółko czy wyjada z grzywki jak to uczynisz to sam sobie odpowiesz na to pytanie. :twisted: :twisted:

MIKI 
totalny rekordzista
najmilszy pod słońcem

marekneon napisał/a:
czy jak ich zdjęcie postawisz obok zakazu pedałowania z takim znakiem to czy ci dadzą buzi w czółko czy wyjada z grzywki

Fakty są brutalne. W poście wysłanym w czwartek 16 czerwca 2005 roku o godzinie 15.59
ktoś umieścił obie te grafiki obok siebie - wcześniej niż ja to uczyniłem - sprawdź kto.
http://www.slowicza.org/p...er=asc&start=45

Ja tylko dodałem znak zakazu wyraźnie podkreślający jaki mam do tego stos......,
- jak się na to zapatruję.

Był kiedyś osobnik , który był mocno związany z owadami w "Facetach w czerni".

Nigdy ta animacja nie budziła mojego zachwytu, i nigdzie nie jest napisane , że awatorek to rzecz święrta. Ja się przypiołem na zasadzie oczywistych skojarzeń do tego co ty sam zamieściłeś na forum, a ty się przypiołeś do mnie, ato różnica znaczna.

Znajdż jakieś lustro i walnij sobie z grzywki, innego wyjścia nie widzę.

TO JEST MOJA STRONA MEDALU !

Teraz zapewne odezwą się Ci co zawsze - NIECH SPRAWIEDLIWIE OSĄDZĄ - dla mnie KONIEC TEMATU - nigdy nie skrzywdziłbym nawet MUCHY .

Dep 
czasem gawędzi

człowieku! Przeczytaj co napisałeś i zastanów się nad tzm ! i to gleboko miki ( i teraz pisownia z małej litery jest uzasadniona bo jakoś straciłem do ciebie szacunek )

Ignac 
totalny rekordzista
Doktorek Habilitowany

Pohor napisał/a:
nie! broń Boze nie prowokuje! serio.
ale nie chodzilo mi o zmiany na forum, czy gdzie indziej.
zmiany zawsze mozna proponowac i omawiac
chodzilo mi o propozycje wyjscia z nudy :)

Myślę, że na dzisiaj propozycji mamy dosyć... :roll: zauważ, że robi się coraz ciekawiej. :twisted: :twisted: :twisted:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi