no nie ! tyle to nawet z całą swoja mocą i problemami całego forum nie osiągnę,
ale zostaje jeszcze helikopter na który toooooooooo...................... koniec pierduł idę sobie stąd pospać
DOBRANOC - MIŁO BYŁO - JUŻ SIĘ ODZWYCZAIŁEM
_________________ www.slowicza.org.pl ......prawie ? ... czyni wielką różnicę
nam też czas w słomę uderzyć - pies przebiegł juz przez sen dystans maratoński
a tobie Miki i wszyskim, życzę, żeby mieli jeszcze wiele okazji, by znów się przyzwyczaić
Papatki kochani
Co się zepsuło, możemy naprawić
Musi być tylko wola w narodzie.
jak juz Wiesz - wola jest - szkoda tylko ze po jednej stronie (nie mam na mysli Nuty, Moni, Miszaga, Kasiekk... no i oczywiscie Ciebie moj moderatorze ulubiony )
[ Dodano: Sro Cze 29, 2005 10:47 ]
nuta_pl napisał/a:
dostalem zjebke za ujawnianie pw, moge dostac i po raz kolejny.
no i dostales - zwracam sie z uprzejma prosba o to aby zachowac dla siebie to co jest pisane na PW...
tez bym chcial zacytowac PW (nie Twoje Nuta, nie Twoje) - niestety nie moge ... a zacytowanie jednego PW wiele spraw by rozwiazalo - raz na zawsze...
[ Dodano: Sro Cze 29, 2005 10:52 ]
Marcin napisał/a:
....Podsumowując:
zwracam sie z uprzejma prosba o sprostowanie oswiadczenia co do nie uczestniczenia na forum.
dodatkowo mam tez pytanie - czy przypadkiem Twoim ulubionym zajeciem nie stalo sie kopanie????
row jest i tak gleboki --- nie musisz go jeszcze koparka poglebiac
[ Dodano: Sro Cze 29, 2005 11:23 ]
krishna napisał/a:
ps. co prawda cale zycie z debilami ale teraz to juz ekstrema, co i kto sie dzieje na tym forum.choc jak pamietacie nie bylam zawsze niewiniatkiem.
sledzilas forum??? Masz pewnosc, ze wszystko jest jasne i klarowne??? -- czy tylko sluchalas opowiesci dziwnej tresci???
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 29 Cze, 2005
[quote="kasiekk]
nie odpowiedzialas mi, Modliszko na pytanie, co nazywasz zachowaniem fair, definicję fair play znam, nie koniecznie poslugując się slownikiem Kopalińskiego [/quote]
Na dzień dzisiejszy, już nie odpowiem. Pozostawiam domysly.
[quote="kasiekk]
Podaj proszę cytat, gdzie to napisalam (dokladnie) bo nie potrafię tego odnaleźć w swojej wypowiedzi - nie staraj się ze mną grać w ten sposób. Jest to manipulacja i poszę nie rób tego, bo nie musisz sie do takich kroków posuwać. Polecam oprócz słownika Kopalińskiego jakikolwiek słownik polsko-angielski. Fair - ma inne znaczenie niż Fire - i bylabym sklonna powiedziec, że fire-play to niebezpieczne zajęcie . A straż może nie dojechać na czas
Napisz, gdzie wypunktowałaś takie przykłady, jeżeli chodzi o moją osobę, bo znów mam kłopoty z szukaniem. Nie jestem tak biegła jak ty w poruszaniu się po zakamarkach Forum.[/quote]
Przepraszam za przestawienie literek i za tłumaczenie, co jest w życiu niebezpieczne, czym grozi użycie ognia, jakie przynieść może skutki. Dziękuję za dobre rady, one są zawsze w cenie.
Nie doszukuj się manipulacji i gry.
Gdybym na ten post odpowiadała tydzień temu, pewnie wyglądałby on inaczej, dzisiaj wygląda tak i innej odpowiedzi nie oczekuj.
[quote="kasiekk]
Piszesz, że coś chcę udowodnić. To nie prawda. Wypowiedzialam się w dyskusji - to nie jest proba udowodnienia czegoś. Gdyby tak było, cale forum nalezaloby traktowac jako jedno wielkie prowadzenie dowodu. [/quote]
Sama kasiekk udowodniłaś coś, za co bardzo, bardzo Ci dziękuje.
[quote="kasiekk]
Do tej pory nie chciałam wierzyć, że prowadzona jest na forum gra. Pwoyższą wypowiedzia dajesz dowód, że jest - trudno, szkoda [/quote]
Ja też nie wierzyłam, ale doświadczyłam na własnej skórze. Teraz już wiem.
[quote="kasiekk]
Po napisaniu prawie 2000 postów powinnaś już radzić sobie z cytowaniem - nie zlewaj wypowiedzi. Jakie stwierdzenie upadło? Czego dotyczy wniosek? i o jakie "konto" chodzi?[/quote]
Zlewam temat. Musisz poradzić sobie, ze zrozumieniem, bo tłumaczyć tego nie mam zamiaru.
[quote="kasiekk]
Dlaczego zatem piszesz do mnie w temacie, kiedy robie to samo? Moim zdaniem atak na mikiego byl niesluszny o czym napisalam, to wszystko. W tej chwili z kolejną już osobą prowadzę polemikę (a raczej jestem przywolana do tablicy).[/quote]
W temacie MIKIEGO, wypowiedziałam się kilka postów wcześniej, wiec odwołuje do tego postu.
[quote="kasiekk]
ciakawe stwierdzenie - nie wiedzialam, ze jest taka frakcja, jak "zwolennicy sałatki z cykorii". Opowiedz w tej chwili - może mam niepełny obraz tego co czytam na forum. [/quote]
To się dowiedziałaś.
[quote="kasiekk]
Jeżeli chodzi o przepychanki - zogoda, są bezsensowne, pisałam juz o tym kilka razy, wydaje mi się , że również to udało ci się "wypunktować". [/quote]
Przepraszam, ale nie uczyniłam tego. Następnym razem, obiecuje się poprawić.
[quote="kasiekk]
Nie o podziw i uznanie mi chodzi a o utrzymanie sensownej dyskusji z zachowaniem zasad jasnych - bez zbędnej korespondencji na pw - chyba ze wiadomosc jest stricte o prywatnym charakterze a nie jest "szarą strefą" forum - miałam już okazję doświadczyć tego, nie było przyjemne, dobrze się na szczęście skończyło, za co serdecznie jeszcze raz autorowi dziękuję. [/quote]
Nie pisz o sensie i logice. Proszę!!! Ja nigdzie jej nie widzę a najgorsze jest to, iż uświadomiłam sobie kilka dni temu, ze raczej jej już nigdy, nie zobaczę....
[quote="kasiekk]
Intendję ostatniego zdania rozumiem, nie rozumiem natomiast co chciałaś przekazać pisząc to do mnie - najbliżej jestem stwierdzenia, że jest to sugesia dla mnie, chciałabym się jednak mylić.[/quote]
Nie doszukuj się sugestii. Ostatnie zdanie jest do wszystkich forumowiczów. Myślę, że już wszystko, jest dla Ciebie jasne.
[quote="kasiekk]
Nie lubisz mnie - w porządku, tak jest między ludźmi, że nie wszyscy sie lubią. Doceniam to, co piszesz na końcu wypowiedzi ale nijak mi to nie pasuje do jej początku...[/quote]
Kasiekk, lubić nie lubić, oto jest pytanie.....
Dla mnie EOT.
ze względu, na brak możliwości cytowania osób, pozwalam sobie pogrubic swoje odpowiedzi.
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Żeby nie było Marku - masz u mnie TRZECI PUNKT i MINUSA DŁUGOŚCI RÓWNIKA.
Nie znam cię i nie chcę znać.
Z jednej strony tryskasz " humorem " wklejając totalne bzdety obrażające wartości wyznawane przez ogół, z drugiej za to samo rozpętujesz wojnę.
Łaski mi nie robisz, pisząc gdzieś zacytowane wyżej słowa, tego mi nie potrzeba.
Dla mnie to wszystkie bluzgi jakimi mnie obrzuciłeś dotyczą przede wszystkim ciebie.
Odwaga ? Honor ? Przyzwoitość ? Kultura ? Słyszałeś o tym kiedyś ?
Jak Mi znajdziesz jeden twój post skierowany pod Moim adresem gdzie występuje Odwaga ? Honor ? Przyzwoitość ? Kultura ? to sam sobie ten minus postawie
MIKI
Cytat:
Nie znam cię i nie chcę znać.
miki znamy się tylko z widzenia a jedno o drugim nic nie wie myślałem ze zostaniesz moim przyjacielem
NUTA
Cytat:
prawdopodobnie, od teraz nie bedzie mnie na forum, wiec wszelkie uwagi dotyczace tresci prosze przekazac mi na jutrzejszym grillu, na ktorym pomiomo wszystko bede z monia. powtarzajac slowa markaneona: czy wy krytykanci wszystkiego i wszystkich potrafilibyście tak udac sie do jaskini lwa samotrzec (samotrzec, gdyz bedziemy razem z kasiekiem)
NUTA
Cytat:
nie lubie natomiast ludzi dwulicowych, klamcow, kombinatorow i zawsze pietnuje takie zachowanie... jakos do tej pory wychodzilo mi to na dobre. dlatego teraz powiem, z pelna swiadomoscia grozacych mi konsekwencji i przede wszystkim tego, ze nikt nie bedzie jadl mojej salatki (nomen omen z cykorii) w dniu jutrzejszym, ze jednak GTW stara sie byc wlasnie ta niechlubna grupa... tylko, ze tej niechlubnej grupie (rzeczywistej czy tez domniemanej) nie wyszlo to na zdrowie najlepiej... ciekawe jak bedzie z nasza?
I jedziemy dalej czyli z cyklu jak grupa sałatkowa która ciągle mnie atakuje która zarzeka się ze nie jest grupą a przychodzi na grila w jednakowych koszulkach grupowych która chce aby forum rozkwitało olewa innych którzy już siedzą na grilu i idzie w inne miejsce o epitetach pod moim i innych adresem nie wspomnę bo to jest aż żenujące.
DREW
Cytat:
??? Możesz mi wyjaśnić dlaczego się nie załapię i co to znaczy BKR?
I nasz moderator który zamyka i otwiera wątki poczym sam w nich pisze nie przekupny jak szeryf z dzikiego zachodu siedział z grupa sałatkowa nie winie jedząc sałatkę szefa kuchni
MIKI
Cytat:
No i koniecznie jakiś OFFF na owady !
I oczywiście nasz miki wielbiący Odwagę Honor Przyzwoitość Kulturę który jest ciągle biedny i pokrzywdzony tez wpadł do sałatki.
KASIEK
Cytat:
Dziś zwiedzaliśmy "miejsce spotkania". Owadów w ciągu dnia było niewiele i dokuczały niespecjalnie Pewnie wieczorem, jak to mają w zwyczaju się pojawią - wezmę fenistil - i tak pokasają, to niech chociaz nie swędzi. Potrzebne są w przyrodzie - w koncu to wazny element łancucha pokarmowego
Kasiek napisała tekst jak to kiedyś jedna forumowiczka napisała grubymi nićmi szyty i również zjadła sałatkę.
KRISHNA
Cytat:
a z owadami damy sobie rade. w koncu trzeba tepic insekty. no nie?
No i moja ulubienica tez mnie chce tępić ale sałatkę zjadła z uśmiechem
NUTA
Cytat:
no to sie nietowarzystwo rozpisalo
nuta prawdę powiedział się rozpisało
MISZAG
Cytat:
Pająki fascynują mnie od dawna, to bardzo pozyteczne zwierzątka, chociazby dlatego że w swoje misternie utkane sieci łapią muchy, których szczerze nie znoszę.
I ten co bogu winnym kotom budkę na zimę rozwalił aby zamarzły sierściuchy i samochody przypadkiem fotografuje w niezamierzony sposób za muchy się zabrał tez sałatkę zjadł
DREW
Cytat:
Szczerze mówiąc, wolę jak rozmawiamy o muchach i pająkach niźli o tym, czego dotyczy ten wątek. I niech już tak zostanie
I jak zwykle niezależny moderator Drew uspakaja temat Mnie atakujący
MARCIN
Cytat:
Podsumowując:
Spór na forum.
Temat: GPW (inicjalnie), awatary i obrazy (docelowo i w głównej mierze)
Marekneon (respect, man) kontra Miki i Nuta
Osoby towarzyszące:
po stronie Marka, w kolejności chronologicznej
Dep (GTW)
M4B (GTW)
Modliszka (GTW)
Gawron (GTW)
Biała (GTW)
po stronie przeciwnej:
Monia
Kasiekk
No co za zbieg okoliczności... Jestem naprawdę zdumiony.
No niestety Marcinie pomyłka lista wygląda tak
Grupa sałatkowa :
Monia
Kasiekk
Nuta
Miszag
Miki
Krishna
Drew
Grupa atakowana :
Marekneon
Dep
M4B
Modliszka
Gawron
Biała
NUTA
Cytat:
prawdopodobnie, od teraz nie bedzie mnie na forum, wiec wszelkie uwagi dotyczace tresci prosze przekazac mi na jutrzejszym grillu, na ktorym pomiomo wszystko bede z monia. powtarzajac slowa markaneona: czy wy krytykanci wszystkiego i wszystkich potrafilibyście tak udac sie do jaskini lwa samotrzec (samotrzec, gdyz bedziemy razem z kasiekiem)
Samotny wojowniku nuto było was z dziesięć osób w nie towarzystwowych koszulkach co poniektórzy i oczywiście razem z wami nasza dobra znajoma Jagatha która dzisiaj napisała wspaniały tekst krytykujący Gawrona ale nie osiągnęła celu czyli nie sprowokowała go do kolejnej kłótni na forum.
A wnioski wyciągnijcie sami o co w tym wszystkim chodzi
EOT w tym temacie
ZYCYMY SMACNIEGO WSYSKIM JEDZONC CIŃSKIE ZARCIE
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum