Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 16 Cze, 2005
Pohor napisał/a:
ale temat ! rany julek !!
nom ... jak jutro ktoś rano zobaczy .... to z respektem podejdzie zanim coś w tym wątku napisze
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
tomasz-dominik napisał/a:
Pohor napisał/a:
ale temat ! rany julek !!
nom ... jak jutro ktoś rano zobaczy .... to z respektem podejdzie zanim coś w tym wątku napisze
po co czekac do jutra......
napisze dzisiaj.....Gawron jako najwieksze ptaszysko forumowe dorwalo malego zadziornego, delikatnie ćwirkajacego Pohorka. Nastapila wymiana pogladów natury, kto ma ostatni glos, czyli " Mieszka tu jakiś cwaniak?
Nie...ja tu mieszkam
To daj piątaka
A to jest jakaś zorganizowana akcja?
Taka akcja żebyś dał piątaka."
.....po czym obaj wyciagną po piątaku i w weekend zaczną sie integrowac ponownie
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Tak słuchajcie słów, gawronowych bo one dają nam piątaka
rydzykdance6qw.gif
Plik ściągnięto 4 raz(y) 25,49 KB
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
marekneon napisał/a:
Tak słuchajcie słów, gawronowych bo one dają nam piątaka
nie no markuneonie, kiedy Ty strzeliles tą fote gawronowi
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
Tak ja tom uczynił podczas zorganizowanej akcji daj piątaka
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
wlasnie sobie przypomnialem ze w garazu nie ma mojego merola.... kurna ktos sie nie bal i zaj... ten tego ukradl
Gawron spoko Maybach stoi nieruszony
I lud się dowie, że pięć złotych na przelew poszło, bo weekendy huczne imprezy urządzamy połączone ze śpiewaniem pieśni nie koniecznie ekologicznych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum