ale piekny Masz podpisik.... kotek mialczy z rozpaczy czy dla zachety????
Tyle się tu o kotach mówi już prawie każdy ma kota to i ja postanowiłem sobie sierściucha załatwić
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Tyle się tu o kotach mówi już prawie każdy ma kota to i ja postanowiłem sobie sierściucha załatwić
ok... kiedy bedizesz mial urodzinki --- zalatwimy Ci kotka (nie mylic z "kotka")
Dzięki Gawron, ale jednego już mam jak widać i na razie starczy
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Ależ się kolega podejrzliwy zrobił . Zaraz ktoś pomógł , na pewno sama się odcieła... eeee, chciałem napisać odczepiła... albo coś takiego. Qrde, a mówiłem chłopakom żeby oba końce odciąć, wtedy wiatr by ją w las gdzieś ciepnął i nikt by nie zauważył.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum