czytam ... i czytam .... Twoje wypowiedzi i ...
nie wiem gdzie kupujesz "towar" ale też chciałbym trochę tego zapodać
bo nieźle musi kręcić
w sklepie Pana Kleksa
skład : 2 kg metafizycznej sposobnosci, dziejacej sie na polu czysto urojonych splotow
wydarzen, wstrząsnąć - nie mieszac, wpić zamykając oczka a wtedy
a kazda glupota sklaniać będzie do glebokiej refleksji
Aleś się modlicha pośpieszyłaś. Przecież to było pytanie do kasiekk
[ Dodano: Wto 14 Cze, 2005 ]
kasiekk napisał/a:
biala - bez probelmu - przyzwyczailam sie juz.
"bez" znaczy "bez zwracania uwagi" - ale interpretuj tak, jak ci sumienie podowiada.
Kasiekk, sorki ale pomimo usilnych starań, oraz mojej wrodzonej inteligencji nie moge dojśc o co chodzi w tych twoich odpowiedziach!! Czy mogę prosić o wolne tłumaczenie? może być nawet takie dla blondynek
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
Chodzilo mi o watek nawiazujacy do warszawskiej zabanowanej przez wladze paradzie, w ktorym kazdy bedzie mogl napisac co chce - nie wazne czy to bedzie jego pierwszy, dziesiaty czy trzydziestotysieczny post, nie wazne co ma w podpisie, nie wazne z jakiej wspolnoty pochodzi i jaka plakietke wozi na samochodzie a jaka w klapie, bez zwracania uwagi na przekonania, plec, wiek, kolor skory, wyznania, poglady, etc.
takie bylo zamierzenie...
a co wyszlo?
jak zwykle: połwiersze, domysly, nad-cytaty i ataki... Kilka osob odczytalo wiadomosc prawidlowo - tym szczery, niczym nie przesączony usmiech.
reszte pozostawie bez komentarza.
acha: biala - nie pijam piwa pudło!! a spotkac mnie z "czyms mocniejszym" to duuuza sztuka, ale czasami wychodzi.
dziekuje za wyjasnienie... - mam nadizeje ze teraz jest juz wszystko dla wszystkich jasne...
a skoro moze kazdy napisac to co chce to -
niech pedaly pedaluja sobie na pustyni w Afryce a nie u nas w stolicy ...
panie o innych upodobaniach moga zostac w kraju...
miriamy razem z pedalami - na pustynie paradowac...
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Wto 14 Cze, 2005
kasiekk napisał/a:
no dobra, skoro trzeba, to trzeba
Chodzilo mi o watek nawiazujacy do warszawskiej zabanowanej przez wladze paradzie, w ktorym kazdy bedzie mogl napisac co chce - nie wazne czy to bedzie jego pierwszy, dziesiaty czy trzydziestotysieczny post, nie wazne co ma w podpisie, nie wazne z jakiej wspolnoty pochodzi i jaka plakietke wozi na samochodzie a jaka w klapie, bez zwracania uwagi na przekonania, plec, wiek, kolor skory, wyznania, poglady, etc.
takie bylo zamierzenie...
a co wyszlo?
jak zwykle: połwiersze, domysly, nad-cytaty i ataki... Kilka osob odczytalo wiadomosc prawidlowo - tym szczery, niczym nie przesączony usmiech.
reszte pozostawie bez komentarza.
acha: biala - nie pijam piwa pudło!! a spotkac mnie z "czyms mocniejszym" to duuuza sztuka, ale czasami wychodzi.
Kasiekk, zobacz sama jak prostota czasami ulatwia i upieksza zycie
Mozgi ludzie, w roznych dniach pracuja na roznych obrotach, moj wtedy chyba "dymił' ostatkiem sił, bo rozumowanie moje wyszło, jakie wyszło
Teraz już wszystko stalo sie jasne, dlatego powozle sobie, powiedzieć co chce, a co chce
Ano to, ze w dupach sie wszystkim poprzewracało i szukaja wrażeń
Wrażeń, które zazwyczaj można posumować tekstem z killerów dwóch " "No w piz*u wylądował no i cały nasz misterny plan też w piz*u" - kto tylko ma ochote moze brać moj komentarz do siebie
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
A dlaczego tylko w tym wątku można pisać co się chce ???
Ja myślałam, że całe forum do tego służy
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
Parada równości
Stowarzyszenie nekrofilów i pedofilów wyraziło satysfakcję z przebiegu Parady Równości, która odbyła sie w sobotę przed cmentarzem komunalnym w Wydymaczu i miejskim przedszkolem w Wypizdowie. Organizacja z podziwem wypowiedziała się o demonstracji, zorganizowanej mimo zakazu Reichsfuhrera SS Pogroma. "Dziś Soplicowo całkowicie weszło do Europy" - oświadczyła przedstawicielka stowarzyszenia Izabella Siurakowska. Mosiek Kaczenstein z Lewa i Niesprawiedliwości powiedział, że parada była porażką wszystkich - środowiska zboczeńców wiele straciły w oczach Fuhrera i opinii publicznej. Prawdopodobnie rozpoczyna się wielka rewolucja światopoglądowa mieszkańców Soplicowa. W obliczu tych wydarzeń Fuhrer na najbliższej sesji Reichstagu ma przedstawić projekt ułatwień w dostępie do łopat dla nekrofilów i ograniczeniu procedur w sprawie adopcji dzieci przez pedofilów.
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum