nie chodzi o Salme.... tylko o fascynacje kobietami...
a i w Salmie sztucznosci nie widze...
monia napisał/a:
dziś o 20h GP Wlk.Bryt. Cardiff a ja w pracy buuu
a tego bym sie nie spodziewal
juz na siatkoweczke jezdzimy to i na GP zuzlowe mozna pojechac - bylem w Bydgoszczy dwa lata temu --- swietny klinacik - polecam zuzelek na zywo...
a tego bym sie nie spodziewal
juz na siatkoweczke jezdzimy to i na GP zuzlowe mozna pojechac - bylem w Bydgoszczy dwa lata temu --- swietny klinacik - polecam zuzelek na zywo...
tak tak chodzilo sie kiedys na "zywy" zuzel ale tu w Warszawie nie ma speedway'a
a na GP marze od dawna zeby pojechac i poczuc ten niesmowity zapach wydobywajacy sie spod kol motorow....no i atmosfere tego niesamowitego sportu
p.s.
najblizsze SGP 25.06 Dania (Kopenhaga)
albo moze Praga 09.07 - blizej i moze byc ciekawie...
_________________ Tout ce qui n'est pas autobiographique est du plaggiat.
Ostatnio zmieniony przez monia Sob 11 Cze, 2005, w całości zmieniany 1 raz
tak tak chodzilo sie kiedys na "zywy" zuzel ale tu w Warszawie nie ma speedway'a
byl i to calkiem niedawno --- na Gwardii (czesto bywalem) --- nie pamietam tylko czy rok czy dwa lata temu sekcja zuzlowa zostala rozwiazana... --- teraz juz tylko GP mi zostalo
byl i to calkiem niedawno --- na Gwardii (czesto bywalem) --- nie pamietam tylko czy rok czy dwa lata temu sekcja zuzlowa zostala rozwiazana... --- teraz juz tylko GP mi zostalo
ja chodzilam w Lublinie i nie byla to tylko taka sobie sekcja zuzlowa
zuzel stal tam na wysokim poziomie - Motor Lublin byl w w I lidze. to byl tez pierwszy klub ktory zapoczatkowal zapozyczanie zagranicznych zuzlowcow do polskich klubow
jezdzil tam jako pierwszy Hans Nielsen
ale bylo fajnie
_________________ Tout ce qui n'est pas autobiographique est du plaggiat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum